- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.361
Günüm geçmediğinden gitmiyorum bide saglik ocağı yaninda değil canim eşime haber vermem gerek gitmek için ozaman söylemem gerek söylemek istemiyorum su hafta sonunda atlatayim hayirlisiyla
Valla evlilik yildonumume söylemeyi planliyorum canim :)) inş.varsaEn buyuk anneler günü hediyen olacak ins
Valla evlilik yildonumume söylemeyi planliyorum canim :)) inş.varsa
Aynen öyle yapacagim canim inş.yaniltmiyordur biziTekrar tekrar bakiyorum var cizgi iste tatlim yinede bekle pazartesi bi defadan kan testi yap
Ins canim erken test bu degil miAynen öyle yapacagim canim inş.yaniltmiyordur bizi
Bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim canim onun içinde 4 tane gebelik testi varisi laboquick erkenmi yoksa normal mi hatirlamiyorum canimIns canim erken test bu degil mi
Laboquick ovulasyon testinin yaninda gelen test genelde normal test oluyo canim.ben de onunla öğrendimBu ay ilk defa ovulasyon testi aldim canim onun içinde 4 tane gebelik testi varisi laboquick erkenmi yoksa normal mi hatirlamiyorum canim
Hayırlı olsun inşallah vardır bebisValla evlilik yildonumume söylemeyi planliyorum canim :)) inş.varsa
İnş.canim ins.yaniltmaz hayal kirikligina ugramamHayırlı olsun inşallah vardır bebis
Laboquick ovulasyon testinin yaninda gelen test genelde normal test oluyo canim.ben de onunla öğrendim)
O halde ovulasyon testi işe mi yaradi ? :) ayy hevesleniyorum cok yaaBu ay ilk defa ovulasyon testi aldim canim onun içinde 4 tane gebelik testi varisi laboquick erkenmi yoksa normal mi hatirlamiyorum canim
Ben adet gecikince yaptım canim daha önce denemedimBenimde ondan var ne zaman yapiliyor o test
Benim ovulasyon testi surekli silik çıkmıştı hic koyu gormedim valla yine de yumurtlamisimO halde ovulasyon testi işe mi yaradi ? :) ayy hevesleniyorum cok yaa
Saol canim inş.kan testinde de cikarsa içim rahatlatacak Rabbim bütün isteyenlere verir insS Sessiz_sedasiz tebrik ederim canım rabbim hayırlı eylesin :)
Hamile kalma riskin var canim bildiğim kadariylaKizlar bu arada bişey soracağım size geri çekilme ile korunmak mümkün mu ihtimal var mı yinede ??
Hiiii inşallah vardır öyle bi ihtimal :) teşekkür ederimHamile kalma riskin var canim bildiğim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?