- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.381
İnsallah yerlesme kanamasinir insallah hayirlisiyla Allah imin izniyle hamilesindir canim o kadar istiyorum ki bu gruptaki hepimiz hamile olalim birbirimize hamileliklerimizi anlatalim bebislerimizin ult fotosunu atalim bebislerimize aldigimiz ilk cicilerimizi gosterelimm ve dogum zamani birbirimizden dua isteyelim rabbim insallah sanada tum isteyenlerede anne olmayi hayirli evlat sahibi olmayi nasip etsin bunu cani gonulden istiyorum rabbimden.Birde kizlar mumkun oldukca Meyrem suresini okuyun Ben cok faydali cok var bu sureyi okuyup Allah in izniyle hamile kalan.Ve birde dilinizde "Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr" zikirini dusurmeyin.Ben hamileligimi ogrenene kadar hep bu zikri cektimm.anlami "Rabbim islerimi kolaylastir zorlastirma,Rabbim hayirla sonuclandir"Kizlaar oncelikle bilip bilmeden kür yapma diyoaunuz haklisiniz bnde yapmicam. Bh arada adet olmadm ve agrim da yok.acik Sari akintimda ince bi cizgi gbi yogun pembemsi bi damla vardi. O kdr. Baska da biai gelmedi. Bugun adet gunumdu.
Ne kadar güZel bi dua canim allah razi olsun. tam kanama gbi de degildi. Koyu peynirimsi kivamli bi pembelk ama cok çok azdi. Bilemiyorum yarin sabah da gelmezse suphelenmeye baslicam artikİnsallah yerlesme kanamasinir insallah hayirlisiyla Allah imin izniyle hamilesindir canim o kadar istiyorum ki bu gruptaki hepimiz hamile olalim birbirimize hamileliklerimizi anlatalim bebislerimizin ult fotosunu atalim bebislerimize aldigimiz ilk cicilerimizi gosterelimm ve dogum zamani birbirimizden dua isteyelim rabbim insallah sanada tum isteyenlerede anne olmayi hayirli evlat sahibi olmayi nasip etsin bunu cani gonulden istiyorum rabbimden.Birde kizlar mumkun oldukca Meyrem suresini okuyun Ben cok faydali cok var bu sureyi okuyup Allah in izniyle hamile kalan.Ve birde dilinizde "Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr" zikirini dusurmeyin.Ben hamileligimi ogrenene kadar hep bu zikri cektimm.anlami "Rabbim islerimi kolaylastir zorlastirma,Rabbim hayirla sonuclandir"
Canım seni umitlendirmek istemem ama bana kalırsa sende var biseyler inşallah:) yani pembemsi kanama falan akıntın olması devam etmesi :) beni de suphelendiriyo açıkçasıNe kadar güZel bi dua canim allah razi olsun. tam kanama gbi de degildi. Koyu peynirimsi kivamli bi pembelk ama cok çok azdi. Bilemiyorum yarin sabah da gelmezse suphelenmeye baslicam artik
Ahh insallah canim da o negatif korkutuyo beniH Hayaller_hayatlar
Canım seni umitlendirmek istemem ama bana kalırsa sende var biseyler inşallah:) yani pembemsi kanama falan akıntın olması devam etmesi :) beni de suphelendiriyo açıkçası
Korkma inşallah hepimizin bebiskeri olur burdan konusuruz veririz haberlerimizi:) benimkine kaldı 1 gün:)Ahh insallah canim da o negatif korkutuyo beni
Merhaba 24 Mayıs benim de. Beni de ekleyin lutfen@HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
@drybzlr BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
@ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
H Hayaller_hayatlar BAT :6 MAYIS BEKLİYOR
@birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
T tostos16 BAT:7 MAYIS BEKLİYOR
@Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
@Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR
UMARIMM HEPİMİZ SEVİNÇLİ HABERLER ALIRIZ :)
Henuz varmis adetinize elbette varsada cikmamis olabilir.Gec dollenme olmus olabilir.En guzeli bat gununu beklemek .Merhaba, bende bayadır yorumları okuyorum ancak yazmaya fırsat buldum. Bizde 2 aydır deniyoruz henüz bişey yok. Bu ay sol kasıkta batmalarım oldu. Bi haftadır fln. İki gündür de sağ kasığa vuruyo. Pazartesi dr gittim herhangi bi problem bulamadı. Kan testi verdim gebelik yok dedi. Acaba erken miydi o yüzden görünmedi? Bat 16mayıs. Hamile olabilirmiyim?
Canım bu gebelik testi ise eğer çizgi çıkmış silik biraz ama gebesin galiba :)Arkadaslar Merhaba bizim de 4 aydır olmuyor bende ovulasyon kullanmaya kadar verdim ve 12 13.günde yumurtlamayi yakaladım. .16. gün ovulasyon testini tekrarladım..silik hatta yok denecek kadardi bugün yine yaptım 19 .gün yani sonuç bu..sizce gebelik olabilir mi
Yok canım ya ovulasyon bu testler gebelik çıkmaz diye henüz yapmadm. .Canım bu gebelik testi ise eğer çizgi çıkmış silik biraz ama gebesin galiba :)
Ovulasyonu hic kullanmadm canm burda kullanan arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler :) ben bişey demeyeyim o zamanYok canım ya ovulasyon bu testler gebelik çıkmaz diye henüz yapmadm. .
Arkadaslar Merhaba bizim de 4 aydır olmuyor bende ovulasyon kullanmaya kadar verdim ve 12 13.günde yumurtlamayi yakaladım. .16. gün ovulasyon testini tekrarladım..silik hatta yok denecek kadardi bugün yine yaptım 19 .gün yani sonuç bu..sizce gebelik olabilir mi
Evet canım baya koyu renk belirdi 12 ve 13. Günde zaten aşırı da agrim oldu yumurtladim diye düşünüyorum.14.gün yaptığımda hiç cizgi çıkmadı. .16 da tekrarladim yine cok silik resim de de belli zaten...19.gün yani bugün baya kırmızı belirgin bir çizgi var..valla artık kafam karmancorman :)tam net halini ne 12 ve 13. günmü yakaladın? devamındaki günlerde silik olarak yinede belirmesi neye işaret acaba? arkadaşlardan cevap bekleyelim?
Çok umutlanma canım 5 saniye içinde kopkoyu olması lazımmış hamile olmak için benimde seninki gibi oldu bu ay çok umutlandım ama regly oldumEvet canım baya koyu renk belirdi 12 ve 13. Günde zaten aşırı da agrim oldu yumurtladim diye düşünüyorum.14.gün yaptığımda hiç cizgi çıkmadı. .16 da tekrarladim yine cok silik resim de de belli zaten...19.gün yani bugün baya kırmızı belirgin bir çizgi var..valla artık kafam karmancorman :)
Hadi yaÇok umutlanma canım 5 saniye içinde kopkoyu olması lazımmış hamile olmak için benimde seninki gibi oldu bu ay çok umutlandım ama regly oldum
Benim geçen ay adetim aynen böyle oldu hatta kahverengi akinti 2 gün devam etti yerlesme kanamasi dedim ama malesef sonra söküldü hiç yaşamadıgim şeyleri yaşıyorum yani kafama taktiğimdan herhaldeKizlar benim dun aksam 2 3 damla kahverengi koyu kivamli akintm oldu. Adet olurum hatta bu sabah gelir tamamen sandim. Ama hicbisi yok . Kafayi yicem artik. Belki de hic cocugum olmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?