MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kizlaar oncelikle bilip bilmeden kür yapma diyoaunuz haklisiniz bnde yapmicam. Bh arada adet olmadm ve agrim da yok.acik Sari akintimda ince bi cizgi gbi yogun pembemsi bi damla vardi. O kdr. Baska da biai gelmedi. Bugun adet gunumdu.
İnsallah yerlesme kanamasinir insallah hayirlisiyla Allah imin izniyle hamilesindir canim o kadar istiyorum ki bu gruptaki hepimiz hamile olalim birbirimize hamileliklerimizi anlatalim bebislerimizin ult fotosunu atalim bebislerimize aldigimiz ilk cicilerimizi gosterelimm ve dogum zamani birbirimizden dua isteyelim rabbim insallah sanada tum isteyenlerede anne olmayi hayirli evlat sahibi olmayi nasip etsin bunu cani gonulden istiyorum rabbimden.Birde kizlar mumkun oldukca Meyrem suresini okuyun Ben cok faydali cok var bu sureyi okuyup Allah in izniyle hamile kalan.Ve birde dilinizde "Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr" zikirini dusurmeyin.Ben hamileligimi ogrenene kadar hep bu zikri cektimm.anlami "Rabbim islerimi kolaylastir zorlastirma,Rabbim hayirla sonuclandir"

Ne kadar güZel bi dua canim allah razi olsun. tam kanama gbi de degildi. Koyu peynirimsi kivamli bi pembelk ama cok çok azdi. Bilemiyorum yarin sabah da gelmezse suphelenmeye baslicam artik

H Hayaller_hayatlar
Ne kadar güZel bi dua canim allah razi olsun. tam kanama gbi de degildi. Koyu peynirimsi kivamli bi pembelk ama cok çok azdi. Bilemiyorum yarin sabah da gelmezse suphelenmeye baslicam artik
Canım seni umitlendirmek istemem ama bana kalırsa sende var biseyler inşallah:) yani pembemsi kanama falan akıntın olması devam etmesi :) beni de suphelendiriyo açıkçası

Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah arkadaslar hepimiz birlikte tadalim bu duyguyu birlikte anne olalim birlikte gulelim istiyorum.İnsallah en kisa surede guzel hayirli haberlerinizi duyucam insallah hayirli geceler :)

Kızlar merhaba.

İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum. Gebelik söz konusu mu bilmiyorum olmazsa üzülmemde açıkçaıs çünkü ilk kez denedik.
Fakat bu uyku hallerimin bir açıklaması olması. İnanın kafamı kaldıramıyorum vücuduma ağır geliyor, gözlerim her an kapanmaya meyilli. Canımı sıkıyor bu durum çünkü yaşantımı etkilemeye başladı bata 5 gün var dün test yaptım negatif, doktorum idrarda hemen görünmez demişti zaten.
Aslında amacım neden bu kadar uykulu ve halsizim bunu çözüme ulaştırmak.
Hafif mide bulantım da var.
Sürekli ama hafif.
Psikolojik etkiler diyemeyeceğim çünkü dediğim gibi ben hamile olmasam da üzülmem. Çok takılmıyorum.

11 mayıs bat. eğer yarında düzelmezsem doktora gideceğim. Hasta da olmuş olabilirim.

Ama eğer gebelik varsa ve bundan kaynaklanıyorsa, daha sonra soranlara belirti olarak söyleyeceğim tek şey uyku. Sürekli uyuma isteği, öyle bir uyuma ki yatağa yatınca yüzüstü dönmeye dahi enerji bulamamak.

Kullandığım folik etkisi midir onu da bilmiyorum. Ama uykum var, uyumasam bile uzanıp gözlerimi kapatmak istiyorum hep.

Merhaba, bende bayadır yorumları okuyorum ancak yazmaya fırsat buldum. Bizde 2 aydır deniyoruz henüz bişey yok. Bu ay sol kasıkta batmalarım oldu. Bi haftadır fln. İki gündür de sağ kasığa vuruyo. Pazartesi dr gittim herhangi bi problem bulamadı. Kan testi verdim gebelik yok dedi. Acaba erken miydi o yüzden görünmedi? Bat 16mayıs. Hamile olabilirmiyim?

Henuz varmis adetinize elbette varsada cikmamis olabilir.Gec dollenme olmus olabilir.En guzeli bat gununu beklemek .

Arkadaslar Merhaba bizim de 4 aydır olmuyor bende ovulasyon kullanmaya kadar verdim ve 12 13.günde yumurtlamayi yakaladım. .16. gün ovulasyon testini tekrarladım..silik hatta yok denecek kadardi bugün yine yaptım 19 .gün yani sonuç bu..sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 20160507_110138-1-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 42
Canım bu gebelik testi ise eğer çizgi çıkmış silik biraz ama gebesin galiba :)

tam net halini ne 12 ve 13. günmü yakaladın? devamındaki günlerde silik olarak yinede belirmesi neye işaret acaba? arkadaşlardan cevap bekleyelim?

tam net halini ne 12 ve 13. günmü yakaladın? devamındaki günlerde silik olarak yinede belirmesi neye işaret acaba? arkadaşlardan cevap bekleyelim?
Evet canım baya koyu renk belirdi 12 ve 13. Günde zaten aşırı da agrim oldu yumurtladim diye düşünüyorum.14.gün yaptığımda hiç cizgi çıkmadı. .16 da tekrarladim yine cok silik resim de de belli zaten...19.gün yani bugün baya kırmızı belirgin bir çizgi var..valla artık kafam karmancorman :)

Çok umutlanma canım 5 saniye içinde kopkoyu olması lazımmış hamile olmak için benimde seninki gibi oldu bu ay çok umutlandım ama regly oldum

Kizlar benim dun aksam 2 3 damla kahverengi koyu kivamli akintm oldu. Adet olurum hatta bu sabah gelir tamamen sandim. Ama hicbisi yok . Kafayi yicem artik. Belki de hic cocugum olmucak

Kizlar benim dun aksam 2 3 damla kahverengi koyu kivamli akintm oldu. Adet olurum hatta bu sabah gelir tamamen sandim. Ama hicbisi yok . Kafayi yicem artik. Belki de hic cocugum olmucak
Benim geçen ay adetim aynen böyle oldu hatta kahverengi akinti 2 gün devam etti yerlesme kanamasi dedim ama malesef sonra söküldü hiç yaşamadıgim şeyleri yaşıyorum yani kafama taktiğimdan herhalde umarım senin ki yesleşme kanamasidir...değilse de umarım hemen sökülüp en azından yoluna bakarsın belirsizlik insanı bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…