MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kızlar perşembe acile gitmistim tansiyonum dustugu için bide baş dönmem ve bulantim var diye gebelik testi yapmışlardı 1.20 çıkmıştı şimdi evde test yaptım ve ikinci çizgi baya beli artık sizce hamile olabilir miyim adetim bu ayın 10 da

Bencede stresten gelmiyor. pazartesiye kdr beklicem. Gelmezse hormon testi yaptirmak istiyorum. Saglk ocaginda yaparlarmi bu hormon teatini

ben direkt kadın doğum doktoruna gittim, o daha iyi olur, sağlık ocağı v.s. tam teşekküllü olmadığından , kafandakı belirsizlikler devam eder, benim koca yanaşmıyor sperm testine ben de beklicem mecburen doğal yollardan olmasını, onda bir sorun varmı yokmu onu da bilmiyorum, bana doktor yaşım 39 olduğu için fazla zamanın yok testleri en hızlı bir şekilde yaptırman lazım dedi, ama boşa oldu benim ki, inşallah senin eşin sorun çıkarmaz , hakkında hayırlısı olur

Ama kahverengimsi akintim devam ediyo anlayamiuorum. Adet sancim da yok. Gelcekse gelsin artik. Korkuyorum
Ben de 4aydir deniyorum hormon testlerim normal yumurtlama da sıkıntı yok.doktor cok streslisin .stres yumurtayi baskilar hamileligi engeller dedi.stres yapmamak gerekiyor.unutmak gerekiyormus.sen kac yasindasin?

Ben de 4aydir deniyorum hormon testlerim normal yumurtlama da sıkıntı yok.doktor cok streslisin .stres yumurtayi baskilar hamileligi engeller dedi.stres yapmamak gerekiyor.unutmak gerekiyormus.sen kac yasindasin?
25 yasindayim. Esimde 25 yasinda.aslinda esim dogal yollardan biraz daha bekleyelm stres yapma diyor. Yas olarak kritik degiliz diye. 5 ay oldu bu ay. Biraz daha bekleyelm diyor . Ama adet gecikmelerim korkutuyor beni.

25 yasindayim. Esimde 25 yasinda.aslinda esim dogal yollardan biraz daha bekleyelm stres yapma diyor. Yas olarak kritik degiliz diye. 5 ay oldu bu ay. Biraz daha bekleyelm diyor . Ama adet gecikmelerim korkutuyor beni.
Sen hormon testlerini yaptir kafan rahat etsin hic olmazsa.adetin 3.gunu yapiliyo fsh tshye bakiliyo.biz boyle korkuyoruz ama ilk bi yil icinde kalinmazsa tedaviye baslamak gerekiyormus.hic bi sorunu olmayan bi arkadasim 12.ayinda hamile kaldi

Bencede stresten gelmiyor. pazartesiye kdr beklicem. Gelmezse hormon testi yaptirmak istiyorum. Saglk ocaginda yaparlarmi bu hormon teatini

hormon testini sağlık ocağı yapmaz canım. devlet hastanelerinde reglini 3 ve 4. gününde yapıyorlar... hatta reglin 7 gün kadar uzun olanlara 5. günüde gelebilirisin demişler.. regli gününe göre önceden hesaplayıp ortalama 3-4. güne denk gelicek şekilde devlet hastanesinden kadın hastalıkları bölümüne sabahta randevu alıp git derim... inşallah sorun yoktur.

bende p.tesi günü kan testi yaptır tekrardan.. Rabbim gönlüne göre versin

Aslinda benim adetim cok duzenliydi. Gun7 gunune gelirdi. Korunmayi biraktiktan snra 2 3 gun gecikmeye basladi. Yani bence sorun stres. Cnku korunmayi birakinca gecikmeler basladi. Stresli bi insanim. O ozelligimden vazgecmedkce hersey daha da zorlasicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…