- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.401
Canim oyle kötü şeyler getirme aklina olmamissin bak iyi olan bu sevinmen lazım ins olmazsinKizlar benim dun aksam 2 3 damla kahverengi koyu kivamli akintm oldu. Adet olurum hatta bu sabah gelir tamamen sandim. Ama hicbisi yok . Kafayi yicem artik. Belki de hic cocugum olmucak
Ama kahverengimsi akintim devam ediyo anlayamiuorum. Adet sancim da yok. Gelcekse gelsin artik. KorkuyorumCanim oyle kötü şeyler getirme aklina olmamissin bak iyi olan bu sevinmen lazım ins olmazsin
Devam ediyor ise adet oldun canim stresten gelmiyo rahatlaman lazim canim onumuzdeki ay ins olurAma kahverengimsi akintim devam ediyo anlayamiuorum. Adet sancim da yok. Gelcekse gelsin artik. Korkuyorum
Bencede stresten gelmiyor. pazartesiye kdr beklicem. Gelmezse hormon testi yaptirmak istiyorum. Saglk ocaginda yaparlarmi bu hormon teatiniDevam ediyor ise adet oldun canim stresten gelmiyo rahatlaman lazim canim onumuzdeki ay ins olur
Sanmiyorum canim yinede bi sormak lazimBencede stresten gelmiyor. pazartesiye kdr beklicem. Gelmezse hormon testi yaptirmak istiyorum. Saglk ocaginda yaparlarmi bu hormon teatini
Kızlar perşembe acile gitmistim tansiyonum dustugu için bide baş dönmem ve bulantim var diye gebelik testi yapmışlardı 1.20 çıkmıştı şimdi evde test yaptım ve ikinci çizgi baya beli artık sizce hamile olabilir miyim adetim bu ayın 10 da
Daha kan testi yaptırması tek cilde yapmışlardı oda negativ demişti gününe daha var demişti doktor pazartesi tekrar kan testi yaptıracak ...Canim kanda cikmissa hamissindir
İnşallah Olur ablam dikkat ederim
Evde yaptığını attin mi resmini atarmisin bakalimDaha kan testi yaptırması tek cilde yapmışlardı oda negativ demişti gününe daha var demişti doktor pazartesi tekrar kan testi yaptıracak ...
Bencede stresten gelmiyor. pazartesiye kdr beklicem. Gelmezse hormon testi yaptirmak istiyorum. Saglk ocaginda yaparlarmi bu hormon teatini
Ben de 4aydir deniyorum hormon testlerim normal yumurtlama da sıkıntı yok.doktor cok streslisin .stres yumurtayi baskilar hamileligi engeller dedi.stres yapmamak gerekiyor.unutmak gerekiyormus.sen kac yasindasin?Ama kahverengimsi akintim devam ediyo anlayamiuorum. Adet sancim da yok. Gelcekse gelsin artik. Korkuyorum
25 yasindayim. Esimde 25 yasinda.aslinda esim dogal yollardan biraz daha bekleyelm stres yapma diyor. Yas olarak kritik degiliz diye. 5 ay oldu bu ay. Biraz daha bekleyelm diyor . Ama adet gecikmelerim korkutuyor beni.Ben de 4aydir deniyorum hormon testlerim normal yumurtlama da sıkıntı yok.doktor cok streslisin .stres yumurtayi baskilar hamileligi engeller dedi.stres yapmamak gerekiyor.unutmak gerekiyormus.sen kac yasindasin?
Sen hormon testlerini yaptir kafan rahat etsin hic olmazsa.adetin 3.gunu yapiliyo fsh tshye bakiliyo.biz boyle korkuyoruz ama ilk bi yil icinde kalinmazsa tedaviye baslamak gerekiyormus.hic bi sorunu olmayan bi arkadasim 12.ayinda hamile kaldi25 yasindayim. Esimde 25 yasinda.aslinda esim dogal yollardan biraz daha bekleyelm stres yapma diyor. Yas olarak kritik degiliz diye. 5 ay oldu bu ay. Biraz daha bekleyelm diyor . Ama adet gecikmelerim korkutuyor beni.
Bencede stresten gelmiyor. pazartesiye kdr beklicem. Gelmezse hormon testi yaptirmak istiyorum. Saglk ocaginda yaparlarmi bu hormon teatini
Kızlar perşembe acile gitmistim tansiyonum dustugu için bide baş dönmem ve bulantim var diye gebelik testi yapmışlardı 1.20 çıkmıştı şimdi evde test yaptım ve ikinci çizgi baya beli artık sizce hamile olabilir miyim adetim bu ayın 10 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?