- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.421
Maalesef ben de stresliyim her kirmizilari gordugum gun aglamaktan gozlerim sisti.ama bu nasip isi bu ay stresimi azaltmaya calisacagim.bi sekilde olacak genciz dahaAslinda benim adetim cok duzenliydi. Gun7 gunune gelirdi. Korunmayi biraktiktan snra 2 3 gun gecikmeye basladi. Yani bence sorun stres. Cnku korunmayi birakinca gecikmeler basladi. Stresli bi insanim. O ozelligimden vazgecmedkce hersey daha da zorlasicak.
Normalde yani korunurken ve kizken 28 29gunde bir olurdum. korunmaya baslayinca 30 31de olmaya basladim. Adet gunum yani 31.gun dundu. Bugun 1 gun gecikti. ama dun kahverengi akintim oldu. Bugunde koyi sari acik kahve gbi bi iki damla. O kdr.regl hangi gündü?
Baktırdım ablam kimyasal qebelikmiş :'(Naptın ne durumdasın baktırdınmı bi daha kan değerine
O ne demek ki canimBaktırdım ablam kimyasal qebelikmiş :'(
Düşük yapmak gebelik saqlıklı deqilmiş ve sonlandı..O ne demek ki canim
Bencede yasimiz genc. Daha 1 yillik evliyim ben. 5 ayda pes edemem. Allaha siginmak lazim. Esmalari arastiriyorum. Cocuk icin dualari falan. Bilen var mi kizlarMaalesef ben de stresliyim her kirmizilari gordugum gun aglamaktan gozlerim sisti.ama bu nasip isi bu ay stresimi azaltmaya calisacagim.bi sekilde olacak genciz daha
Amin cumlemizin Rabbim gonunle gore versin ....bende p.tesi günü kan testi yaptır tekrardan.. Rabbim gönlüne göre versin
Benim sancilar da varcanim hafiften. Gelicek belli. Ama olsun. Hayirliai degilmis. Rabbim bu aya yazmamis bebegimi. Onun dogacagi tarih dunya yaratilmadan belli oldu. Biz bilmiuoruz ve sabirsizlaniyoruz. Tevekkul edip sabredicez..H Hayaller_hayatlar canm benim sancılar başladı bile boşuna umutlanmisim yine bugün yarın olurumseninki daha tam gelmemiş bekle biraz daha sürekli de orayı düşünme başka şeyler bul kendine vakit geçirecek
Canim ya mucib ya evvel bebek icin hayirli isimlermis.bi de meryem suresini 41 gun boyunca okumak iyimis ben okudum ama daha bisey yok.zamani gelince olacak.Rabbim olmayacak seyin hayalini kurdurmazmişBencede yasimiz genc. Daha 1 yillik evliyim ben. 5 ayda pes edemem. Allaha siginmak lazim. Esmalari arastiriyorum. Cocuk icin dualari falan. Bilen var mi kizlar
Allaha gucluk yok. O isterse herşey olur. Bizler imtihan icin geldik. hem allah sevdigi kuluna imtihan verirmis daha cok dua etsin diye . Bunlari dusundukce ferahliyorumCanim ya mucib ya evvel bebek icin hayirli isimlermis.bi de meryem suresini 41 gun boyunca okumak iyimis ben okudum ama daha bisey yok.zamani gelince olacak.Rabbim olmayacak seyin hayalini kurdurmazmiş
Aynen öyle canim. .. Biz elimizden geleni yapalim gerisi artik Allaha kalmışAllaha gucluk yok. O isterse herşey olur. Bizler imtihan icin geldik. hem allah sevdigi kuluna imtihan verirmis daha cok dua etsin diye . Bunlari dusundukce ferahliyorum
geçmiş olsun canım bi daha aya olur inş. bişi soracam belirtileri ne oldu boş gebeliğin. kaç haftalıktı. benim de kafa çok karışık her doktor farklı konuşuyorDüşük yapmak gebelik saqlıklı deqilmiş ve sonlandı..
merhaba canım son durumun ne söyler missin. bata kaç gün varKizlar galiba hasta olacagim simdi çok hafif acil renk kahve lekelenme oldu
merhaba canım iki ay ovulasyon testi kullandım. şimdi hamile görünüyorum düşmez iseArkadaslar Merhaba bizim de 4 aydır olmuyor bende ovulasyon kullanmaya kadar verdim ve 12 13.günde yumurtlamayi yakaladım. .16. gün ovulasyon testini tekrarladım..silik hatta yok denecek kadardi bugün yine yaptım 19 .gün yani sonuç bu..sizce gebelik olabilir mi
canım benim yumurtlamadan iki gün sonra silik çıktı. sonra bat günüme kadar hep çift çizgi çok koyu çıktı. sonra öğrendim ki hamileym. hep pozitif çıktı ya test ben ve eşim artık test bozuk galiba dedik eşime bile yaptırdım testi :) onda ikinci çizgi hiç çıkmayınca anladık test sağlamtam net halini ne 12 ve 13. günmü yakaladın? devamındaki günlerde silik olarak yinede belirmesi neye işaret acaba? arkadaşlardan cevap bekleyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?