MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

geçmiş olsun canım bi daha aya olur inş. bişi soracam belirtileri ne oldu boş gebeliğin. kaç haftalıktı. benim de kafa çok karışık her doktor farklı konuşuyor
Bhcg hormonumda düşüş gerçekleşti 4 haftalıktı sadece kasıklarımda batmalar oluyordu ama kişiden kişiye belirtiler deqişiklik qösteriyor en garinti yol kanda bhcg hormonunu baktırmak...

Kizlar bnm gec dollenmeyse bu akinti yerleame kanamasina bagli olabilir mi?ya da adet gunu kahverengimai akintisi gelip anra hamile oldugunu ogrenen var mi?
benim canım. adete üç dört gün kala lekelenme oldu her gün az az. adet sandım. adetten bi gğn önce beta testi yaptırdım hamilelik çıktı. artı yumurtlamadan üç gün sonra üstüne görmede gördüm. yani kısaca hamileliğin ilk ayı ara ara lekelenme ile geçti geçmeye de devam ediyor. idrar testi yaptın mı canım

Bhcg hormonumda düşüş gerçekleşti 4 haftalıktı sadece kasıklarımda batmalar oluyordu ama kişiden kişiye belirtiler deqişiklik qösteriyor en garinti yol kanda bhcg hormonunu baktırmak...
canım beim hamileliği öğrendiğim günden beri batma lekelenme kasık ağrısı devam ediyor bi düşüyor diyorlar bugün kese göründü dediler geri düşük riski devam dediler. hep kafa karışıklığı tekrar hemen hamile kalırsın inşaallah sağlıklı bi şekilde

Canim sen takip edemedin sanirim. Cok mesaj yaziliyo arada kayniyo bazilari. Ben adetten 2 gun once kan testi yaptirdim. Negatif dendi. Ama deger soylenmedi. Adet günümde dundu. Dun dun aksam ve bugun az az kahverengi lekelenmem var. Ama sivi degil. Hafif yogun kivamli. Seninkiyle farkli olabilir. Ve ben yumurtamin gec catlamasindan supheleniyorum bu ay. Cunku ovulasyon testinde cift ciZgiyi gormedm. Dolayisiyla yumurta gec catladiysabu kan testinde de cikmamis olabilir. Cnku test yaptirdigim yer de adeti bikac gun gecerse tekrar test yaptir dedi. Ama kahverengi akinti ve kasik batmalarim bana adet olacagimi dusundurdu ama smdiye kdr kanamam gelmis olurdu. O yuzden tekrar soruyorum. Hamile olma ihtimalim var mi hala benim sizce

merhaba. mesajları okudum. hamile olmayı çocuk sahibi olmayı çok istiyor insan. Ancak hayırlısı demek gerek çok fazla stres yapıyorsunuz sanırım vakti gelince Allah nasip edecektir. Siz yapmanız gerekeni yapın bence bu kadar düşününce insan yıpranıyor. Benim bebeğim vefat etti ve ben de tekrar hamile kalmayı çok istiyorum. sanırım bu kadar çok düşünmek ve stres biraz kötü etki yapıyor sanki. İnşallah Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.

Amin insallah. Allah sabirlar versin. Tez zamanda size yeni bir evlat nasip etsin

İnşallah ablam Rabbim bana nasip etmedi ama inşallah sana nasip eder ve bebeqini saqlıkla kucaqına alırsın.....

Allah sabir versinn inss hepimiz sag salim saglikla huzurla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…