- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.441
canım benide hamile listesine ekle. bat 30 nisandı şimdi beş haftalık son bat tarihine göreAllaha gucluk yok. O isterse herşey olur. Bizler imtihan icin geldik. hem allah sevdigi kuluna imtihan verirmis daha cok dua etsin diye . Bunlari dusundukce ferahliyorum
Canim bugun de gelen 3 4 damla kahvemsi akinti disinda hicbisi yokH Hayaller_hayatlar sende gelisme warmi
doktor sana düşük dedi mi peki yada neden kaynaklı imişCanim bugun de gelen 3 4 damla kahvemsi akinti disinda hicbisi yok
Canim ben henuz doktora gitmedm. Akisina birakiyoruz. Ovulasyon testiyle falan. Dusuk olabilir mi ki bilemedm. Negatif cikmiati testmdoktor sana düşük dedi mi peki yada neden kaynaklı imiş
Ama sen hamile degil misin neden korkuyosun anlamadm.bat geçti mi canm. ihmal etme lekelenme vs pek iyi bişi değil. bak bi haftadır ara ara bende de oluyor ömrümden ömür gitti H Hayaller_hayatlar
lekelenme adetten önce de oldu. hamile ikende devam etti beş haftalık şu an tam. adetten önce lekelenme oldu oldu adet sandım ha şimdi oldu olacak dedim çokta sancım oldu doktora gittim ki hamile olduğumu öğrendim.Ama sen hamile degil misin neden korkuyosun anlamadm.
Bhcg hormonumda düşüş gerçekleşti 4 haftalıktı sadece kasıklarımda batmalar oluyordu ama kişiden kişiye belirtiler deqişiklik qösteriyor en garinti yol kanda bhcg hormonunu baktırmak...geçmiş olsun canım bi daha aya olur inş. bişi soracam belirtileri ne oldu boş gebeliğin. kaç haftalıktı. benim de kafa çok karışık her doktor farklı konuşuyor
benim canım. adete üç dört gün kala lekelenme oldu her gün az az. adet sandım. adetten bi gğn önce beta testi yaptırdım hamilelik çıktı. artı yumurtlamadan üç gün sonra üstüne görmede gördüm. yani kısaca hamileliğin ilk ayı ara ara lekelenme ile geçti geçmeye de devam ediyor. idrar testi yaptın mı canımKizlar bnm gec dollenmeyse bu akinti yerleame kanamasina bagli olabilir mi?ya da adet gunu kahverengimai akintisi gelip anra hamile oldugunu ogrenen var mi?
canım beim hamileliği öğrendiğim günden beri batma lekelenme kasık ağrısı devam ediyor bi düşüyor diyorlar bugün kese göründü dediler geri düşük riski devam dediler. hep kafa karışıklığı tekrar hemen hamile kalırsın inşaallah sağlıklı bi şekildeBhcg hormonumda düşüş gerçekleşti 4 haftalıktı sadece kasıklarımda batmalar oluyordu ama kişiden kişiye belirtiler deqişiklik qösteriyor en garinti yol kanda bhcg hormonunu baktırmak...
Canim sen takip edemedin sanirim. Cok mesaj yaziliyo arada kayniyo bazilari. Ben adetten 2 gun once kan testi yaptirdim. Negatif dendi. Ama deger soylenmedi. Adet günümde dundu. Dun dun aksam ve bugun az az kahverengi lekelenmem var. Ama sivi degil. Hafif yogun kivamli. Seninkiyle farkli olabilir. Ve ben yumurtamin gec catlamasindan supheleniyorum bu ay. Cunku ovulasyon testinde cift ciZgiyi gormedm. Dolayisiyla yumurta gec catladiysabu kan testinde de cikmamis olabilir. Cnku test yaptirdigim yer de adeti bikac gun gecerse tekrar test yaptir dedi. Ama kahverengi akinti ve kasik batmalarim bana adet olacagimi dusundurdu ama smdiye kdr kanamam gelmis olurdu. O yuzden tekrar soruyorum. Hamile olma ihtimalim var mi hala benim sizcebenim canım. adete üç dört gün kala lekelenme oldu her gün az az. adet sandım. adetten bi gğn önce beta testi yaptırdım hamilelik çıktı. artı yumurtlamadan üç gün sonra üstüne görmede gördüm. yani kısaca hamileliğin ilk ayı ara ara lekelenme ile geçti geçmeye de devam ediyor. idrar testi yaptın mı canım
Canim sen takip edemedin sanirim. Cok mesaj yaziliyo arada kayniyo bazilari. Ben adetten 2 gun once kan testi yaptirdim. Negatif dendi. Ama deger soylenmedi. Adet günümde dundu. Dun dun aksam ve bugun az az kahverengi lekelenmem var. Ama sivi degil. Hafif yogun kivamli. Seninkiyle farkli olabilir. Ve ben yumurtamin gec catlamasindan supheleniyorum bu ay. Cunku ovulasyon testinde cift ciZgiyi gormedm. Dolayisiyla yumurta gec catladiysabu kan testinde de cikmamis olabilir. Cnku test yaptirdigim yer de adeti bikac gun gecerse tekrar test yaptir dedi. Ama kahverengi akinti ve kasik batmalarim bana adet olacagimi dusundurdu ama smdiye kdr kanamam gelmis olurdu. O yuzden tekrar soruyorum. Hamile olma ihtimalim var mi hala benim sizce
Amin insallah. Allah sabirlar versin. Tez zamanda size yeni bir evlat nasip etsinmerhaba. mesajları okudum. hamile olmayı çocuk sahibi olmayı çok istiyor insan. Ancak hayırlısı demek gerek çok fazla stres yapıyorsunuz sanırım vakti gelince Allah nasip edecektir. Siz yapmanız gerekeni yapın bence bu kadar düşününce insan yıpranıyor. Benim bebeğim vefat etti ve ben de tekrar hamile kalmayı çok istiyorum. sanırım bu kadar çok düşünmek ve stres biraz kötü etki yapıyor sanki. İnşallah Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.
İnşallah ablam Rabbim bana nasip etmedi ama inşallah sana nasip eder ve bebeqini saqlıkla kucaqına alırsın.....canım beim hamileliği öğrendiğim günden beri batma lekelenme kasık ağrısı devam ediyor bi düşüyor diyorlar bugün kese göründü dediler geri düşük riski devam dediler. hep kafa karışıklığı tekrar hemen hamile kalırsın inşaallah sağlıklı bi şekilde
aminn inşaallah Allah razı olsun canımm. rabbim sana da nasip etsin kolaylaştırsınİnşallah ablam Rabbim bana nasip etmedi ama inşallah sana nasip eder ve bebeqini saqlıkla kucaqına alırsın.....
Heh nihayet kendm gbi birini buldum. Benimde oyle pihti seklinde. Kasigimda batmalar var. O kahve pihtilar pecetede sadece dmi. Benim ped kupkuru cunkuBenimde bugundu bat regl olmadim ama kahve cok minnacik pihtilar gelio peceteye test yaptim evde nefatif anlamadim gitti
Allah sabir versinn inss hepimiz sag salim saglikla huzurla aliriz bebeklerimizi kucagimizamerhaba. mesajları okudum. hamile olmayı çocuk sahibi olmayı çok istiyor insan. Ancak hayırlısı demek gerek çok fazla stres yapıyorsunuz sanırım vakti gelince Allah nasip edecektir. Siz yapmanız gerekeni yapın bence bu kadar düşününce insan yıpranıyor. Benim bebeğim vefat etti ve ben de tekrar hamile kalmayı çok istiyorum. sanırım bu kadar çok düşünmek ve stres biraz kötü etki yapıyor sanki. İnşallah Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.
Aynen sadece pecetede afedersiniz silinince oda her gittigimde yok ama bugun basladiHeh nihayet kendm gbi birini buldum. Benimde oyle pihti seklinde. Kasigimda batmalar var. O kahve pihtilar pecetede sadece dmi. Benim ped kupkuru cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?