- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.461
Benim bat dundu. Akinti da dun basladi. Ha geldi ha gelcek hicbisi yok. bnmde herseferde yok. Genelde sarimtirak bi akintim var. Arasira da kahverengi afedersin sumuk gbi minik pihtilar.Aynen sadece pecetede afedersiniz silinince oda her gittigimde yok ama bugun basladi
Aynisi bendede ayyy inss testler yanlisdr ikimizde pozitifi goruruzBenim bat dundu. Akinti da dun basladi. Ha geldi ha gelcek hicbisi yok. bnmde herseferde yok. Genelde sarimtirak bi akintim var. Arasira da kahverengi afedersin sumuk gbi minik pihtilar.
Ya ben bi yazi okudum nette . Adet zamani gelen kahverengi akinti eger kanamaya dönüşmüyor ise hamiellik belirtisiymis. Herkeate belirti farkli. Belki bizde de boyledir. Ama ben adetten 2 gun once kan teati uaptim negatofti. Ondan umitli degilim. Ama o zaman niye adet olmuyorum iste kafama takilan o.Mecbur pazartesiyi beklicem pazartesi direk gidip kan vericem olmadisam
Senin kan testinde deger vermediler ama 10 un altindasa direk yok demis olabilirler ona takilma benceYa ben bi yazi okudum nette . Adet zamani gelen kahverengi akinti eger kanamaya dönüşmüyor ise hamiellik belirtisiymis. Herkeate belirti farkli. Belki bizde de boyledir. Ama ben adetten 2 gun once kan teati uaptim negatofti. Ondan umitli degilim. Ama o zaman niye adet olmuyorum iste kafama takilan o.
AMa bisiler varsa cikar demişti. Degeri o da goremiyormusSenin kan testinde deger vermediler ama 10 un altindasa direk yok demis olabilirler ona takilma bence
Yaaa ne bilim kendimizide avutuyo olabiliriz ben belirtilere bakmiorum artik cunku heray yasiorum harbi hepsini ama bu pihti ilk oldu bide bunu yasiyim dedim sanirim :)) hayirlisi hakkimizdaAMa bisiler varsa cikar demişti. Degeri o da goremiyormus
Benimde bu ilk. Dedigin gbi belki de yarin uyandığımizDa kanamamiz olacak. ama belki de pazartesi ikimizde hamis oldugumuzu ogrencez. Ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi olsun.Yaaa ne bilim kendimizide avutuyo olabiliriz ben belirtilere bakmiorum artik cunku heray yasiorum harbi hepsini ama bu pihti ilk oldu bide bunu yasiyim dedim sanirim :)) hayirlisi hakkimizda
Aminnn insss pazartesi mutlu haber veririz ii aksamlar cnm gorusuruzBenimde bu ilk. Dedigin gbi belki de yarin uyandığımizDa kanamamiz olacak. ama belki de pazartesi ikimizde hamis oldugumuzu ogrencez. Ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi olsun.
Ve bi gelişme oluraa yarin paylas lutfen. Ii aksamlarAminnn insss pazartesi mutlu haber veririz ii aksamlar cnm gorusuruz
Benimdr tiroidim yüksek canım ilaç kullandığın sürece bi sıkıntı olmazmış bana doktor öyle söylemiştiKızlar iyi akşamlar size bir soru sorcam yardımcı olursanız sevinirim dün kan verdim troid yüksek çıktı anne olmamı engellermi bu şekilde hamile kalan yakınız varmı şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim içim rahatladı pazartesi doktor muayene etcek iki gündür ebe söylediği andan itibaren hursuzdum çok saol canmBenimdr tiroidim yüksek canım ilaç kullandığın sürece bi sıkıntı olmazmış bana doktor öyle söylemişti
Değerlerin kontrol altinda olduktan sonra hic bi sakınca yok canım için rahat olsun :)Çok teşekkür ederim içim rahatladı pazartesi doktor muayene etcek iki gündür ebe söylediği andan itibaren hursuzdum çok saol canm
Kızlar iyi akşamlar size bir soru sorcam yardımcı olursanız sevinirim dün kan verdim troid yüksek çıktı anne olmamı engellermi bu şekilde hamile kalan yakınız varmı şimdiden teşekkür ederim
Günaydın canim stresten boyle oluyo onumuzdeki ay ins hamis olurssun uzulme rabbim dogru zamani yazmis bize beklemek duserBen suan olucam sanirim peceteye bubsefer akintila birlikte pembe bi su geldi hic bole olmamistim acaba dusukmu oluo yine anlamadim kimyasal gebelik gibi bisi yasiorum sandimca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?