MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Mecbur pazartesiyi beklicem pazartesi direk gidip kan vericem olmadisam
Ya ben bi yazi okudum nette . Adet zamani gelen kahverengi akinti eger kanamaya dönüşmüyor ise hamiellik belirtisiymis. Herkeate belirti farkli. Belki bizde de boyledir. Ama ben adetten 2 gun once kan teati uaptim negatofti. Ondan umitli degilim. Ama o zaman niye adet olmuyorum iste kafama takilan o.

Senin kan testinde deger vermediler ama 10 un altindasa direk yok demis olabilirler ona takilma bence

Yaaa ne bilim kendimizide avutuyo olabiliriz ben belirtilere bakmiorum artik cunku heray yasiorum harbi hepsini ama bu pihti ilk oldu bide bunu yasiyim dedim sanirim :)) hayirlisi hakkimizda
Benimde bu ilk. Dedigin gbi belki de yarin uyandığımizDa kanamamiz olacak. ama belki de pazartesi ikimizde hamis oldugumuzu ogrencez. Ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi olsun.

Kızlar iyi akşamlar size bir soru sorcam yardımcı olursanız sevinirim dün kan verdim troid yüksek çıktı anne olmamı engellermi bu şekilde hamile kalan yakınız varmı şimdiden teşekkür ederim

Kızlar iyi akşamlar size bir soru sorcam yardımcı olursanız sevinirim dün kan verdim troid yüksek çıktı anne olmamı engellermi bu şekilde hamile kalan yakınız varmı şimdiden teşekkür ederim
Benimdr tiroidim yüksek canım ilaç kullandığın sürece bi sıkıntı olmazmış bana doktor öyle söylemişti

bende hipotroid var ancak çok yüksek olmadığı halde bir sıkıntı olmuyor hamileliğe etken değil

Ben suan olucam sanirim peceteye bubsefer akintila birlikte pembe bi su geldi hic bole olmamistim acaba dusukmu oluo yine anlamadim kimyasal gebelik gibi bisi yasiorum sandimca

Herkese merhaba sabah kalkarken sol kasigima bir ağrı girdi. Bir saat kadar çektim BAT 16 mayıs bu bir belirti mi yoksa başka bir problem mi var. Benzer durumu yaşayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…