MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

merhaba kızlar. adetim 4 gün geçikti. bu sabah test yaptım şükür 2. çizgi silikte olsa çıktı. sonra acile gittim. kan verdim doktor yokmuş hemşire varmış sonuç pozitif dedi ama kaç haftalık sölemedi. siz anlıyosanız yarddımcı olur musunuz. allah isteyen herkese nasip eder inş.

Eklentiler

• IMAG1375.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 91
  • IMAG1385_1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 85
Hayirli olsun canim. Daha cok yeni. Katlanarak devam eder insallah... benimde dun adet gunumdu bugun ovu testi yaptim. Aslinda hic belirtim yok gerci . Ama insan yinede bir umut tasiyo tabi :)

Eklentiler

• 20160508_150556.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 81
Herkese merhaba sabah kalkarken sol kasigima bir ağrı girdi. Bir saat kadar çektim BAT 16 mayıs bu bir belirti mi yoksa başka bir problem mi var. Benzer durumu yaşayan var mı acaba
Benim daha önce sol kasık agrim oldugunda yumurtalik kisti kanamasi tespit edilmişti, bu ay yine oldu bu sefer gebeliktenmis

4 haftalik hamilesin canim hayirli olsun

Dusunuyorum ama uzulmeden olmuyor. Butun nesem kacti bugun. Icimden bi his hic olmucak diyor

Slnays .!.:
Benim daha önce sol kasık agrim oldugunda yumurtalik kisti kanamasi tespit edilmişti, bu ay yine oldu bu sefer gebeliktenmis
Ara ara yas

Ara ara devam ediyor agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…