- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.481
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldumbende hipotroid var ancak çok yüksek olmadığı halde bir sıkıntı olmuyor hamileliğe etken değil
Çok teşekkür ederim canım inşallah gönlümüzce olur herşeyDeğerlerin kontrol altinda olduktan sonra hic bi sakınca yok canım için rahat olsun :)
AminnnnGünaydın canim stresten boyle oluyo onumuzdeki ay ins hamis olurssun uzulme rabbim dogru zamani yazmis bize beklemek duser
Ben o şekilde kaldımKizlar bu arada bişey soracağım size geri çekilme ile korunmak mümkün mu ihtimal var mı yinede ??
Cok sanslisin benim ole olmadiH Hayaller_hayatlar benimki de aynen öyle oldu kahve rengi pıhtımsı bişeyler.. Bir sancı çektim birsancı çektim adet oldum olacam derkeeençift çizgiyi gördüm
Geçmiş olsun canim üzülme amaCok sanslisin benim ole olmadibebisinle hep saglikli mutlu huzurlu olun inss
Cok sanslisin benim ole olmadibebisinle hep saglikli mutlu huzurlu olun inss
Benim agrim var ama akintim hic yokH Hayaller_hayatlar naptin cnm bend3 akinti devam ama sancim cok var oldum olacam sanirimm
Hayirli olsun canim. Daha cok yeni. Katlanarak devam eder insallah... benimde dun adet gunumdu bugun ovu testi yaptim. Aslinda hic belirtim yok gerci . Ama insan yinede bir umut tasiyo tabi :)merhaba kızlar. adetim 4 gün geçikti. bu sabah test yaptım şükür 2. çizgi silikte olsa çıktı. sonra acile gittim. kan verdim doktor yokmuş hemşire varmış sonuç pozitif dedi ama kaç haftalık sölemedi. siz anlıyosanız yarddımcı olur musunuz. allah isteyen herkese nasip eder inş.
Benim daha önce sol kasık agrim oldugunda yumurtalik kisti kanamasi tespit edilmişti, bu ay yine oldu bu sefer gebeliktenmisHerkese merhaba sabah kalkarken sol kasigima bir ağrı girdi. Bir saat kadar çektim BAT 16 mayıs bu bir belirti mi yoksa başka bir problem mi var. Benzer durumu yaşayan var mı acaba
merhaba kızlar. adetim 4 gün geçikti. bu sabah test yaptım şükür 2. çizgi silikte olsa çıktı. sonra acile gittim. kan verdim doktor yokmuş hemşire varmış sonuç pozitif dedi ama kaç haftalık sölemedi. siz anlıyosanız yarddımcı olur musunuz. allah isteyen herkese nasip eder inş.
Biliyorum zor ama üzülme lütfen her canlının dünyaya gelme ve dünyadan ayrılma zamanı Allah tarafından daha bizler var olmadan belli... inşallah senin bebisinin de dünyaya gelme zamani haziran olarak belirlenmiştir böyle düşünEvet kizlar adet oldum artik. Bu ay da olmadi.
Dusunuyorum ama uzulmeden olmuyor. Butun nesem kacti bugun. Icimden bi his hic olmucak diyorBiliyorum zor ama üzülme lütfen her canlının dünyaya gelme ve dünyadan ayrılma zamanı Allah tarafından daha bizler var olmadan belli... inşallah senin bebisinin de dünyaya gelme zamani haziran olarak belirlenmiştir böyle düşün
Hayirlisi olaun bidahaki aya insallhEvet kizlar adet oldum artik. Bu ay da olmadi.
Ara ara yasSlnays .!.:Benim daha önce sol kasık agrim oldugunda yumurtalik kisti kanamasi tespit edilmişti, bu ay yine oldu bu sefer gebeliktenmis
Benim daha önce sol kasık agrim oldugunda yumurtalik kisti kanamasi tespit edilmişti, bu ay yine oldu bu sefer gebeliktenmis
Benim daha önce sol kasık agrim oldugunda yumurtalik kisti kanamasi tespit edilmişti, bu ay yine oldu bu sefer gebeliktenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?