- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.501
4 mayisda hamile kalmam lazimdi bugun test aldim ve silik ciktiii benimdee emin olamadimmKizlaaar. Mayis 4 adet tarihim. Yumurtlamam yeni gecti. Insallah hamileyimdir. Bu 5. Ayimiz. Varmi mayısta haber bekleyenlerr
Aynen ben de seninle ayni duygulari paylasiyorum. Bnm de hayatimda hic ama hicbirsey hemen olmadi. Evlenirken bile cok zorluklar cektik. Tam hersey yoluna girdi. O da bitti. Artk vazgectim. Hic olmucak gbi hissediyorumOzellikle bugun hamile oldugunu ogrenen bayanlar ne mutlu size Allah im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah...
H Hayaller_hayatlar ayni kaderi bugun paylastik senle sabah kalktigimda ozellikle olacaksamda bugun olmiyim Allah im ne olursun bugun anne olma hayalim yikilmasin dedim ama olmadi ozellikle gecikme olup bugun anneler gununde 11 aydirki cabalarim yine husranla sonuclandigini gordum evet var bir hayir belkide buda benim imtihanim Allah buyuk hayatimda hicbi istegim hemen olmadi hep bi zorluk yasayip elde ettim sanirim evladim icinde biraz daha sabir ve emek vermem lazim hepimiz icin hersyin hayirlisi olsun
duyduğum tek şey olumsuz düşüncelere kapılmanın gebeliği daha da zorlaştıracaği canım. sakin kalmaya çalış.Aynen ben de seninle ayni duygulari paylasiyorum. Bnm de hayatimda hic ama hicbirsey hemen olmadi. Evlenirken bile cok zorluklar cektik. Tam hersey yoluna girdi. O da bitti. Artk vazgectim. Hic olmucak gbi hissediyorum
Canim benim asla umutsuzluga kapilma.Allah tan umit kesilmez.Sadece stresten uzak dur akisina birak inan bana en dogru zamanda rabbim nasip edicek hayirlisiyla.Asla umutsuz olmaAynen ben de seninle ayni duygulari paylasiyorum. Bnm de hayatimda hic ama hicbirsey hemen olmadi. Evlenirken bile cok zorluklar cektik. Tam hersey yoluna girdi. O da bitti. Artk vazgectim. Hic olmucak gbi hissediyorum
Aynen ben de seninle ayni duygulari paylasiyorum. Bnm de hayatimda hic ama hicbirsey hemen olmadi. Evlenirken bile cok zorluklar cektik. Tam hersey yoluna girdi. O da bitti. Artk vazgectim. Hic olmucak gbi hissediyorum
keci boynuzu kuru nedirKaramsar olma tatlim Allah büyük herseyin zamani var benimde 8 ay olmadi sonra oldu kocana keci boynuzu kuru ve pekmezi yedir oda onemli belki onunla ilgilidir.
Aktarda satiliyo yarim litre suda kaynatiyirsun sabah aksam esin iciyor spermleri güçlendiriyorkeci boynuzu kuru nedir
Kac gun devam ediliyor canim ve sen denedjn mi ise yarar mi dersinAktarda satiliyo yarim litre suda kaynatiyirsun sabah aksam esin iciyor spermleri güçlendiriyor
selam kızlar ben de bu ay ümitle güzel haberi bekliyorum.16 mayıs regl tarihim. hepimizin mutlu sona ulaşması dileğiyle.
Baslik nedirKizlar yeni bir baslik aciyorum. Bu ay olumsuz sonuc alan oraya gelsin lütfen .
bence daha çok erken en azından hafta sonuna kadar bekle derim dayanabilirsenKızlar Günaydın. Bat 24 Mayıs. Sağ kasigima bıçak saplaniyor dayabilecegim şiddette. Erken gebelik testi yapayım diyorum ama çok mu erken yaa bilemedim. Beklemek çok zor..
Evet haklısın. Kendimi dinlememeye caliscam. Yoksa negatifse adetimi de etkiliyorbence daha çok erken en azından hafta sonuna kadar bekle derim dayanabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?