- 16 Temmuz 2014
- 16
- 18
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.521
yerleşme kanaması olabilirarkadaşlar ben 14 ünde adet oldum..adet tarihlerim çok düzenlidir en kötü ihtimal 1 gün önce olurum.bu ay yumurtlama dönemini iyi değerlendirdik.bugün yani 8 inde afedersiniz peçetede kan gördüm..adet için henüz çok erken..acaba çatlamayan yumurta sorunu mu yerleşme kanaması mı başka bi şey mi(((offf!!!böyle bi şey yaşayan var mı?bu ay hamile kalmayı çok istiyorum
Benimde bat 17siydi canım ve seninki yumurtlamadan sonra batmalarım oldu halada devam ediyor bi de cok asırı olnasada eskiye nazaran daha sık idrara çıkıyorum inşallah hamileyizdir güzel haberlerini bekliyorumMerhaba, benimde yumurtlamaddan sonra sol kasıkta batmalarım olmuştu. Bat 16 mayıs. Dün sabah adet sancısı gibi bi sancıyla uyandım. Ara ara devam etti. Pazartesi günü b hcg 0.00 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptırdım 1.5 çıktı. Haliyle ümitlendim :) haftasonunu bekleyip tekrar test ypacam. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımm, haftasonunu zor beklicem sanırım. Dualarım hepinizleBenimde bat 17siydi canım ve seninki yumurtlamadan sonra batmalarım oldu halada devam ediyor bi de cok asırı olnasada eskiye nazaran daha sık idrara çıkıyorum inşallah hamileyizdir güzel haberlerini bekliyorum
sanırım adet oldumyerleşme kanaması olabilir
hafif pembe sonrası kahverengi gibi bir kanama şekli
ilk hamileliğimde 3 gün kala test yaptım çıkmıştı..hatta inanamayıp bütün eczanelerden farklı testler topladım.5 testten 3 ü pozitif(silik 2. çizgi),2 si negatif çıkmıştı..inşallah hamilesindirarkadaşlaarrr sesimi duyan var mııı ? adetime 2 gün var test yapsam çıkar mı sizce ? 5 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı , he buarada hastalık belirtim de sıfır :)
Sanırım bu yüzden diyorlar testlere güven olmaz diye. Benim doktorum regl gecikmesinden 1 hafta 10 gün sonra idrarda çıkar demişti. Garantici olmak istedi sanırım.ilk hamileliğimde 3 gün kala test yaptım çıkmıştı..hatta inanamayıp bütün eczanelerden farklı testler topladım.5 testten 3 ü pozitif(silik 2. çizgi),2 si negatif çıkmıştı..inşallah hamilesindirdene bence..
evet zaten bu şekilde erken öğrendiğinde de keseyi göremiyor hemen doktor.aslında beklemekte fayda var ama ah bi de bize sorsalar..kızım 4,5 yaşında yine aynı heyecanlar streslerSanırım bu yüzden diyorlar testlere güven olmaz diye. Benim doktorum regl gecikmesinden 1 hafta 10 gün sonra idrarda çıkar demişti. Garantici olmak istedi sanırım.
ilk hamileliğimde 3 gün kala test yaptım çıkmıştı..hatta inanamayıp bütün eczanelerden farklı testler topladım.5 testten 3 ü pozitif(silik 2. çizgi),2 si negatif çıkmıştı..inşallah hamilesindirdene bence..
Aynı adet günlerimiz ve benimde adetim gecikti canım. Göğüslerim falan acıyo ve şiş kasıklarım batıyo ve test yaptım negatif. Arada gecikiyo adetm zaten ama bakalım yaa...Kızlar Merhabalarrr Ben en son 26 mart adet oldm 2 hafta gecıktıktı adetim ve hasta olacakmısım gibi agrım kramp iğne batması bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ne ararsanız var midemde 2 gundur feci bulanıo ama adetm 5 gun geçince test yaptm nrgatif çıktı sımdı tekrar yapmaya korkuyorum ne yapsam öğrenebilirim ki
Kizlar corekotunu tohum halinde almis bulundum. Evde cekebilme imkanim nedir
Kızlarrr bir şey daha soracağımmm komik ama aynen bu şekilde oluyor , başına gelen var mıdır merak ettim :) Benim hapşururken sağ kasığımda batma oluyor sizce sebebi ne olabilir ??????
Bendede oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?