MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Merhaba, benimde yumurtlamaddan sonra sol kasıkta batmalarım olmuştu. Bat 16 mayıs. Dün sabah adet sancısı gibi bi sancıyla uyandım. Ara ara devam etti. Pazartesi günü b hcg 0.00 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptırdım 1.5 çıktı. Haliyle ümitlendim :) haftasonunu bekleyip tekrar test ypacam. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah

yerleşme kanaması olabilir
hafif pembe sonrası kahverengi gibi bir kanama şekli

Benimde bat 17siydi canım ve seninki yumurtlamadan sonra batmalarım oldu halada devam ediyor bi de cok asırı olnasada eskiye nazaran daha sık idrara çıkıyorum inşallah hamileyizdir güzel haberlerini bekliyorum

3.5 yildir bebek mucadelesi ve mayista devam eden tup bebek surecim... galiba eskisi gibi istemiyorum. Cocuk bakmak cok zor. Hele calisan kadina... bu kadar fedakarliga deger mi.. yarin evlenip gider uzaklara yine yalniz kaliriz.. hevesim hic kalmadi...o kadar hormon ilac tedavisi ..deger mi acaba?? Allah bilir....mayis tedavime isteksiz gidiyorum. Olmasa da olur diyerek....bakalim sonuc ne olacak bu ay??
Yasadigim sehire savas bombalari dusuyor zaten..sehri terketmeyi dusunuyorum..her yer suriyeli doldu !!! . bu ulkeye cocuk getirmek cok buyuk zorluk..
Allah verecekse saglikli sorunsuz evlat versin...

Benimde bat 17siydi canım ve seninki yumurtlamadan sonra batmalarım oldu halada devam ediyor bi de cok asırı olnasada eskiye nazaran daha sık idrara çıkıyorum inşallah hamileyizdir güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canımm, haftasonunu zor beklicem sanırım. Dualarım hepinizle

Merhaba canım,bende henüz beklemedeyim 2 gün sonra adet olmam gerekiyor kasık ağrım var ve göğüslerim hala şiş sende de aynı durumlar var mı ?

arkadaşlaarrr sesimi duyan var mııı ? adetime 2 gün var test yapsam çıkar mı sizce ? 5 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı , he buarada hastalık belirtim de sıfır :)

arkadaşlaarrr sesimi duyan var mııı ? adetime 2 gün var test yapsam çıkar mı sizce ? 5 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı , he buarada hastalık belirtim de sıfır :)
ilk hamileliğimde 3 gün kala test yaptım çıkmıştı..hatta inanamayıp bütün eczanelerden farklı testler topladım.5 testten 3 ü pozitif(silik 2. çizgi),2 si negatif çıkmıştı..inşallah hamilesindirdene bence..

Sanırım bu yüzden diyorlar testlere güven olmaz diye. Benim doktorum regl gecikmesinden 1 hafta 10 gün sonra idrarda çıkar demişti. Garantici olmak istedi sanırım.

Sanırım bu yüzden diyorlar testlere güven olmaz diye. Benim doktorum regl gecikmesinden 1 hafta 10 gün sonra idrarda çıkar demişti. Garantici olmak istedi sanırım.
evet zaten bu şekilde erken öğrendiğinde de keseyi göremiyor hemen doktor.aslında beklemekte fayda var ama ah bi de bize sorsalar..kızım 4,5 yaşında yine aynı heyecanlar stresler test yaptım negatif çıktı eşim benden beter yıkıldı

canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim :) denesem mi bilemedim de kafamda deli sorular :) yürüdüğümde kasık ağrım oluyor bariz bir şekilde , kist olabilme ihtimali olabilir mi yoksa bebiş mi geliyor :)

Kızlarrr bir şey daha soracağımmm komik ama aynen bu şekilde oluyor , başına gelen var mıdır merak ettim :) Benim hapşururken sağ kasığımda batma oluyor sizce sebebi ne olabilir ??????

Aynı adet günlerimiz ve benimde adetim gecikti canım. Göğüslerim falan acıyo ve şiş kasıklarım batıyo ve test yaptım negatif. Arada gecikiyo adetm zaten ama bakalım yaa...

Kizlar hic belirtileree aldanmayin bende hersey vardi goguslerde siskinlik asiri damar olusmasi ve bunlar 10 gun onceden basladi. Malesef adetimden 3 gun once hafif kahverengiyle karsilastim Ve bugun kirmiza dondu. Kesin hamileyim diyodum. Bu ay artik ovlasyon testi kullanamya karar verdim. Kullaanan varmi aranizda marka ve kullanim hakkinda pek bilgim yokda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…