MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Arkadaşlar birşey sorucam acil cevap verir misiniz lütfeeen , ben şimdi idrar gebelik testi yaptım birkaç damla çizgilerin oluştuğu yere damladı. Birinci çizgi net ikinci çizgi hafif silik çıktı sizce doğru sonuç vermiş midir ?

bi kaç kez yap canım. ben adete beş altı gün kala test yapmaya başladım hergün yaptım. silik çıkıyor sonra gün geçtikçe belirginleşiyor

Testlere güvenme benim adetine besgun kala iki test ucgun kala bir test ve son gün bir test yaptim yani toplamda 4 test yaptim hep silik cizgi cikti ve bir çok kişi hamilesin dedi sonuc hüsran reglu oldum gününün geçmesini bekle

Aynen bende kullanmak istiyorum hiç bi bilgim yok inşallah bilen birileri yardımcı olur marka farkı bile oluyormuş diye duydum

Aynen bende kullanmak istiyorum hiç bi bilgim yok inşallah bilen birileri yardımcı olur marka farkı bile oluyormuş diye duydum
Kızlar ben laboquik kullanıyorum internetten aldım uygun oluyo burda başka kullanıp memnun olanlar da var bildiğim kadarıyla tavsiye ederim bu arada benim için dua edin yarın adet günüm bi belirti yok henüz

ben de almayı düşünüyorum.nasıl kullanılıyor bilmiyorum.

Kızlar ben laboquik kullanıyorum internetten aldım uygun oluyo burda başka kullanıp memnun olanlar da var bildiğim kadarıyla tavsiye ederim bu arada benim için dua edin yarın adet günüm bi belirti yok henüz

O markayı duymuştum bende ondan alayım o zaman benimde bugün adet günümdü olmadım henüz bakalım inşallah sende bende bütün isteyenlerde hamiş oluruz

Hayırlı olsun ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin böyle haberler beni çok sevindiriyor darısı tüm isteyenlerin başına HAYIRLISIYLA AMİİİİN

Selam kızlar 10 Mayıs yani bugün adet günüm bi yanim test için sabirsizlanio bi yanim Hayır 1 hafta geçsin diyo çünkü tek çizgiyi görmekten bıktım artık bu ayı çok iyi degerlendirdim gün aşırı ilişki oldu tutmussa tutmuştur artık acaba diyorum sabah test yapsammi idrar testi Warsa çıkar mı adet günümde??

Ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…