- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.541
Hastalandim canim maalesef bidaha asla test yapmayacagmmmerhaba canım son durumun ne söyler missin. bata kaç gün var
bi kaç kez yap canım. ben adete beş altı gün kala test yapmaya başladım hergün yaptım. silik çıkıyor sonra gün geçtikçe belirginleşiyorArkadaşlar birşey sorucam acil cevap verir misiniz lütfeeen , ben şimdi idrar gebelik testi yaptım birkaç damla çizgilerin oluştuğu yere damladı. Birinci çizgi net ikinci çizgi hafif silik çıktı sizce doğru sonuç vermiş midir ?
Arkadaşlar birşey sorucam acil cevap verir misiniz lütfeeen , ben şimdi idrar gebelik testi yaptım birkaç damla çizgilerin oluştuğu yere damladı. Birinci çizgi net ikinci çizgi hafif silik çıktı sizce doğru sonuç vermiş midir ?
Hastalandim canim maalesef bidaha asla test yapmayacagmm
Kizlar hic belirtileree aldanmayin bende hersey vardi goguslerde siskinlik asiri damar olusmasi ve bunlar 10 gun onceden basladi. Malesef adetimden 3 gun once hafif kahverengiyle karsilastim Ve bugun kirmiza dondu. Kesin hamileyim diyodum. Bu ay artik ovlasyon testi kullanamya karar verdim. Kullaanan varmi aranizda marka ve kullanim hakkinda pek bilgim yokda
Erken test al onda cikiyo.adetten 1 gun oncede normal yapmistim cikmistiKızlar çok teşekkürlerAdetim geçikince yapayım en iyisi o galiba
Kızlar ben laboquik kullanıyorum internetten aldım uygun oluyo burda başka kullanıp memnun olanlar da var bildiğim kadarıyla tavsiye ederim bu arada benim için dua edin yarın adet günüm bi belirti yok henüzAynen bende kullanmak istiyorum hiç bi bilgim yok inşallah bilen birileri yardımcı olur marka farkı bile oluyormuş diye duydum
ben de almayı düşünüyorum.nasıl kullanılıyor bilmiyorum.Kizlar hic belirtileree aldanmayin bende hersey vardi goguslerde siskinlik asiri damar olusmasi ve bunlar 10 gun onceden basladi. Malesef adetimden 3 gun once hafif kahverengiyle karsilastim Ve bugun kirmiza dondu. Kesin hamileyim diyodum. Bu ay artik ovlasyon testi kullanamya karar verdim. Kullaanan varmi aranizda marka ve kullanim hakkinda pek bilgim yokda
Kızlar ben laboquik kullanıyorum internetten aldım uygun oluyo burda başka kullanıp memnun olanlar da var bildiğim kadarıyla tavsiye ederim bu arada benim için dua edin yarın adet günüm bi belirti yok henüz
Tbk ederim cnm ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinbenimki de aynen öyle oldu kahve rengi pıhtımsı bişeyler.. Bir sancı çektim birsancı çektim adet oldum olacam derkeeençift çizgiyi gördüm
Hayırlı olsun ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin böyle haberler beni çok sevindiriyor darısı tüm isteyenlerin başına HAYIRLISIYLA AMİİİİNmerhaba kızlar. adetim 4 gün geçikti. bu sabah test yaptım şükür 2. çizgi silikte olsa çıktı. sonra acile gittim. kan verdim doktor yokmuş hemşire varmış sonuç pozitif dedi ama kaç haftalık sölemedi. siz anlıyosanız yarddımcı olur musunuz. allah isteyen herkese nasip eder inş.
Hayirli olsun. Nasip degilmis benim ins onumuzdeki ay bakalim:)Tbk ederim cnm ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin
İNŞALLAH tez zamanda güzel haberlerini duyarız cnmNasip degilmis benim ins onumuzdeki ay bakalim:)
Testlere güvenme benim adetine besgun kala iki test ucgun kala bir test ve son gün bir test yaptim yani toplamda 4 test yaptim hep silik cizgi cikti ve bir çok kişi hamilesin dedi sonuc hüsran reglu oldum gününün geçmesini bekle[/QUOTE
Üzülme canım ya hayırlısı olsun herşeyin. vakti Zaman'ı var demekki
İNŞALLAH tez zamanda güzel haberlerini duyarız cnm[/QUOTE
Amin canim sagol:)
selam kızlar ben de bu ay ümitle güzel haberi bekliyorum.16 mayıs regl tarihim. hepimizin mutlu sona ulaşması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?