MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Arkadaşlar benimde regli tarihim 16 Mayıs☺ Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı Daha sonra normal kaset gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı. Darısı başınıza Hanımlar6422424, member: 643808"]16 mayısı bende beklıyorum cnm [/QUOTE]

[/QUOTE]

Hadi gözün aydın bacım darısı başımıza inşallah sağ salim kucağına alırsın bişey sorucam ama erken gebelik testi ne oluyo normal idrar testi değilmi ne fark var

[/QUOTE]
Hyrlı olsun tatlm bnmde 16 Mayıs ama test yapmaya korkuyorum günüm geçerse yaprm harlde hiç belirtin var mı bnm dün sadece çok hafif adet ağrm oldu bide sağ kasığımda bi ağırlık varmış gibi arada batıyo okdr başka bişey yok bu ay ovu test kullandım umutluyum ama sanki yine hüsran olcakmış gibi

Canım ben dayanamadım adetten 3 gün önce yapmıştım. Erken gebelik testi de değildi normal bildiğimiz 4 liralık testti ve pozitif çıktı.

Hayırlı olsun ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin böyle haberler beni çok sevindiriyor darısı tüm isteyenlerin başına HAYIRLISIYLA AMİİİİN
Çok tşk ederim canım. allah isteyen herkese nasip eder inş. 10 aydır bekliyodum. nisan ayında hsg çektirmiştim o ay hamile kaldım . inş devamı gelir bi sorun çıkmaz

bende kullanıcam bu ay eğer regl olursam tabi.. ovülasyon test ve yumurtlama günü diye konulare var canım detaylo anlatmışlar.. günü saptamak önemli.. aksi halde kendimizi çok yıpratıyoruz

Kızlar biz bu ay yumurtlama dönemini iyi degerlendirdik ama kasık batması dışında bi belirtim yok şu an cok fena grip oldum ilac kullanmali miyim gözümü açamıyorum bat 17si bu arada

Kızlar biz bu ay yumurtlama dönemini iyi degerlendirdik ama kasık batması dışında bi belirtim yok şu an cok fena grip oldum ilac kullanmali miyim gözümü açamıyorum bat 17si bu arada

Kullanma bence doğal yollarla hallet kuşburnu kaynat iç bol c vitamini içerir Allah şifanı versin kardeşim

selam arkadaşlar
2 tane tüp bebk tedavisi oldum ilki olumlu olmuştu ama 8 haftalıkken düşükle sonuçlandı. ikincisi ise döllenme olmadı
şimdi ise 16 mayıs gibi adet olmam gerek inşallah hamileyimdir de aynı tedavi stresini yaşamam diye umut ediyorum.
ama fazla da ümitlenmek istemiyorum.
nisan ayında adetim 10 gün geçikince eşimle acaba mı diye çok umutlanmıştık ama sonuç hüsran oldu
.

[/QUOTE]
çoooook sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
benim de adeet tarihim 16 mayıs ve ben de inşallah hamileyimdir.
hamilelik belirtisi var mı
yani benim sürekli bu aralar bir kasık ağrım ve ayıptır söylemesi bir gazım var.
evde mi test yaptın

Okdr çok belirtim vardı ki, kasık batmasından akıntıya, adet sancısından göğüs damarlanmasına... Hep hüsran hep hayal kırıklığı
cnm testi erken yapmış olabilirsin batın geçerse yenile testi,ama olmadıysada çok üzülme çünkü moral lazım bizlereki
yumilerimiz gelişsin değilmi,o bahsettiğin belirtiler geçen ay bendede olmuştu bende çok umutlanmıştım,belkide bu belirtiler aslında genelde var ama kendimizi dinlediğimiz için yeni fark ediyor olabilirizİNŞALLAH en kısa zamanda güzel haberler alır yuvamızı şenlendiririz cnm

Amin canım, çok haklısın hepimizin morale ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…