- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.561
[/QUOTE]Arkadaşlar benimde regli tarihim 16 Mayıs☺ Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıDaha sonra normal kaset gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı. Darısı başınıza Hanımlar 6422424, member: 643808"]16 mayısı bende beklıyorum cnm
[/QUOTE]Arkadaşlar benimde regli tarihim 16 Mayıs☺ Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıDaha sonra normal kaset gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı. Darısı başınıza Hanımlar 6422424, member: 643808"]16 mayısı bende beklıyorum cnm
Canım ben dayanamadım adetten 3 gün önce yapmıştım. Erken gebelik testi de değildi normal bildiğimiz 4 liralık testti ve pozitif çıktı.Selam kızlar 10 Mayıs yani bugün adet günüm bi yanim test için sabirsizlanio bi yanim Hayır 1 hafta geçsin diyo çünkü tek çizgiyi görmekten bıktım artık bu ayı çok iyi degerlendirdim gün aşırı ilişki oldu tutmussa tutmuştur artık acaba diyorum sabah test yapsammi idrar testi Warsa çıkar mı adet günümde??
Çok tşk ederim canım. allah isteyen herkese nasip eder inş. 10 aydır bekliyodum. nisan ayında hsg çektirmiştim o ay hamile kaldım . inş devamı gelir bi sorun çıkmazHayırlı olsun ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin böyle haberler beni çok sevindiriyor darısı tüm isteyenlerin başına HAYIRLISIYLA AMİİİİN
ayyy yanlız değilim şükürrrsence sebep ne olabilir canım fikrin var mı :)
Benim bat 16mayıs, dün akşam test yaptım negatif
Kizlar hic belirtileree aldanmayin bende hersey vardi goguslerde siskinlik asiri damar olusmasi ve bunlar 10 gun onceden basladi. Malesef adetimden 3 gun once hafif kahverengiyle karsilastim Ve bugun kirmiza dondu. Kesin hamileyim diyodum. Bu ay artik ovlasyon testi kullanamya karar verdim. Kullaanan varmi aranizda marka ve kullanim hakkinda pek bilgim yokda
Kızlar biz bu ay yumurtlama dönemini iyi degerlendirdik ama kasık batması dışında bi belirtim yok şu an cok fena grip oldum ilac kullanmali miyim gözümü açamıyorum bat 17si bu arada
Arkadaşlar benimde regli tarihim 16 Mayıs☺ Bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıDaha sonra normal kaset gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı. Darısı başınıza Hanımlar
ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin cnm buradaki, arkadaşlar için de dua et İNŞALLAH onlarda senin gibi güzel haberler alırlar
Okdr çok belirtim vardı ki, kasık batmasından akıntıya, adet sancısından göğüs damarlanmasına... Hep hüsran hep hayal kırıklığıerken yapmışsınız.. 16 mayısı geçirin.. aksi halde moraliniz ister istemez bozulur..
cnm testi erken yapmış olabilirsin batın geçerse yenile testi,ama olmadıysada çok üzülme çünkü moral lazım bizlerekiOkdr çok belirtim vardı ki, kasık batmasından akıntıya, adet sancısından göğüs damarlanmasına... Hep hüsran hep hayal kırıklığı
Amin canım, çok haklısın hepimizin morale ihtiyacı varcnm testi erken yapmış olabilirsin batın geçerse yenile testi,ama olmadıysada çok üzülme çünkü moral lazım bizlereki
yumilerimiz gelişsin değilmi,o bahsettiğin belirtiler geçen ay bendede olmuştu bende çok umutlanmıştım,belkide bu belirtiler aslında genelde var ama kendimizi dinlediğimiz için yeni fark ediyor olabilirizİNŞALLAH en kısa zamanda güzel haberler alır yuvamızı şenlendiririz cnm
Teşekkür ederim canım ama baya ağır durumum akşam acile gidip doktorada durumu anlaticam belki o doğrusunu daha iyi bilirKullanma bence doğal yollarla hallet kuşburnu kaynat iç bol c vitamini içerir Allah şifanı versin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?