- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.581
Ayy inşallah bebisin seninledir canım. Benim de 13 Mayıs bat. Test yapmadım korkudan. Belirtin var miMerhaba kızlar.
Bugün regl günüm benim. Henüz olmadım. Yarını da bekleyeceğim olmazsa kan testine gideceğim hemen :)
Yirmi dört gün olmuş işte erken diilki adet gününüz için gayet normal br tarih belki diğer adet günlerinizden sapmıştır ama adet döngüsü için normal bir tarihyerleşme kanaması olabilir
hafif pembe sonrası kahverengi gibi bir kanama şekli
Canım çok sevindim yaaa inşallah sağ salim bebegin seninle olurŞuanda hayatımın şokunu yaşadım. Dayanamadm kan tahlili yaptırdım b hcg 42 çıktıııı bat 16 mayıs
Canım adetin 2 gun geçmiş. Test yap varsa cikarKızlar Merhaba bende burayi sürekli takip ediyorum ama 2 haftadir falan girmiyorum bende hamile olmayi bekleyenlerdenim adetim 2 gun gecti bende burayı okurken butun belirtileri psikolojik yasadim ama daha 2 haftam vardi bulanti bas agrisi kasik batmasi ama bi temizlik yaptik giremedim aklim baska yerdydi bi gercek belirti olarak kasik agrisi kaldi simdide göğüs ucu hafif acıyor inşallah hamileyimdirr dualarinizi bekliyorum daha önce 1 hafta once yani test yaptm negatifti bakalım ne olacak
Acilde kan testi yaparlar zatenTeşekkür ederim canım ama baya ağır durumum akşam acile gidip doktorada durumu anlaticam belki o doğrusunu daha iyi bilir
Test yapmaya da korkuyorum yaa biraz daha beklesem diyorum bide boyle uyurken yanlarima yatamiyrm iki yerden de baski oluyor ancak sırtüstü yatabilyrm canım yaa acaba neden kiCanım adetin 2 gun geçmiş. Test yap varsa cikar
O bende de var canım. Ama solda benim batma sadece. Bence korkma sonuç her ne ise allahtan diye düşünErek yap bence testini. Adetin gecmis sonucta.Çünkü varsa da oldu mu olacak mı diye strese girmezsin en azından.Test yapmaya da korkuyorum yaa biraz daha beklesem diyorum bide boyle uyurken yanlarima yatamiyrm iki yerden de baski oluyor ancak sırtüstü yatabilyrm canım yaa acaba neden ki
Orasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazenO bende de var canım. Ama solda benim batma sadece. Bence korkma sonuç her ne ise allahtan diye düşünErek yap bence testini. Adetin gecmis sonucta.Çünkü varsa da oldu mu olacak mı diye strese girmezsin en azından.
ıns bebıs vardır hayırlısı olsun canım idrarda cıkar sılık te olsaOrasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazen
hayırlısı olsun canım çok sevindimŞuanda hayatımın şokunu yaşadım. Dayanamadm kan tahlili yaptırdım b hcg 42 çıktıııı bat 16 mayıs
Inşallah canim yaa bekleyene kadar canim cikti vallahiıns bebıs vardır hayırlısı olsun canım idrarda cıkar sılık te olsa
ben takmıyorum valla relax 16 mayısta regl beklıyorum:))takma kafana olur ınsallahInşallah canim yaa bekleyene kadar canim cikti vallahi
bellı olmaz canım reglın gecmesı lazım bnmde 16 mayıs regl gunumben de bu ayın 16 da bat ama daha belli olmaz dimi
ama kasıklarımda ağrı var
bence bu bebek meselesi yüzünden kendimizi çok fazla dinlediğimiz için bize bazı şeyler evet bebek belirtisi var dedirttiriyor ama sonuç negatif olunca da kendimizi toplayamıyoruz.
Allahtan herşeyin hayırlısı inşallah.
İnşallah en kısa zaman da herkesten iyi haberler gelir
Inşallah ogrendgm de ilk buraya yazacamben takmıyorum valla relax 16 mayısta regl beklıyorum:))takma kafana olur ınsallah
yumurtlama gununden once yaptın degılmı olur ınsallah arkadasımBenim daha 11gün var adete bekliyorummm Yumurtlama günü bugün hadi bakalım sonuçlar nolacak heyecanlı bir bekleyiş
yaz canım olucak allahın ıznıyle olmasada otekı ay devam:)Inşallah ogrendgm de ilk buraya yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?