MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kızlar Merhaba bende burayi sürekli takip ediyorum ama 2 haftadir falan girmiyorum bende hamile olmayi bekleyenlerdenim adetim 2 gun gecti bende burayı okurken butun belirtileri psikolojik yasadim ama daha 2 haftam vardi bulanti bas agrisi kasik batmasi ama bi temizlik yaptik giremedim aklim baska yerdydi bi gercek belirti olarak kasik agrisi kaldi simdide göğüs ucu hafif acıyor inşallah hamileyimdirr dualarinizi bekliyorum daha önce 1 hafta once yani test yaptm negatifti bakalım ne olacak

Canım adetin 2 gun geçmiş. Test yap varsa cikar

Test yapmaya da korkuyorum yaa biraz daha beklesem diyorum bide boyle uyurken yanlarima yatamiyrm iki yerden de baski oluyor ancak sırtüstü yatabilyrm canım yaa acaba neden ki
O bende de var canım. Ama solda benim batma sadece. Bence korkma sonuç her ne ise allahtan diye düşünErek yap bence testini. Adetin gecmis sonucta.Çünkü varsa da oldu mu olacak mı diye strese girmezsin en azından.

O bende de var canım. Ama solda benim batma sadece. Bence korkma sonuç her ne ise allahtan diye düşünErek yap bence testini. Adetin gecmis sonucta.Çünkü varsa da oldu mu olacak mı diye strese girmezsin en azından.
Orasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazen

Orasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazen
ıns bebıs vardır hayırlısı olsun canım idrarda cıkar sılık te olsa

ben de bu ayın 16 da bat ama daha belli olmaz dimi
ama kasıklarımda ağrı var
bence bu bebek meselesi yüzünden kendimizi çok fazla dinlediğimiz için bize bazı şeyler evet bebek belirtisi var dedirttiriyor ama sonuç negatif olunca da kendimizi toplayamıyoruz.
Allahtan herşeyin hayırlısı inşallah.
İnşallah en kısa zaman da herkesten iyi haberler gelir

bellı olmaz canım reglın gecmesı lazım bnmde 16 mayıs regl gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…