- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.601
Wala çok sabirlisin canım sen. Ben dayanamazdim heralde yapardım çoktan. İnşallah senin de bekkedigine değer ve hamis haberini alırız. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.Orasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazen
Canim bi hafta önce yaptim da negatif ti az daha bekleyim yumurtlama gunlrrini de takip ettim ya bakalım sabirli olmak zorundayım hayal kirikligindan iyidirWala çok sabirlisin canım sen. Ben dayanamazdim heralde yapardım çoktan. İnşallah senin de bekkedigine değer ve hamis haberini alırız. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
İnşallah canım iyi haberler alırızbellı olmaz canım reglın gecmesı lazım bnmde 16 mayıs regl gunum
yok canım bende hiç bi belırtı yok.gecen ay kendımı cok dınledım bu ay dınlemıyorum gerckten rahatladm.İnşallah canım iyi haberler alırız
Sende de kasiklarinda batma var mi
Gecikme warmi .guzel haberler wer insallahKızlar az önce acilde kan verdim 1.5 saate sonucu cıkar ama hamileysen bile cıkmayabilir dedi doktor ilac kullanmak konusunda karar senin dedi napicagimi bilmiyorum
Gecikme yok canım adetime bi hafta var ama bu ay yumurtlama dönemini iyi degerlendirdik doktora gebe olma ihtimalim var dedim o da henüz testte cıkmayabilir ilacı icip icmemek sana kalmis cikmazsa dediGecikme warmi .guzel haberler wer insallah
Bende 7 gun kala yaptrmistim 0.100 cikmisti.bakalim kac cikicakGecikme yok canım adetime bi hafta var ama bu ay yumurtlama dönemini iyi degerlendirdik doktora gebe olma ihtimalim var dedim o da henüz testte cıkmayabilir ilacı icip icmemek sana kalmis cikmazsa dedi
Biyerde soyle bisi okudum .diyorki "vucut olarak ben seni uyarana kadar yaptigin seylerden sorumlu deilsin"yani ilac kullanimi rontgen cekimi gibi.uyaridan kasit da adet gecikmesi ve hamilelik belirtileriGecikme yok canım adetime bi hafta var ama bu ay yumurtlama dönemini iyi degerlendirdik doktora gebe olma ihtimalim var dedim o da henüz testte cıkmayabilir ilacı icip icmemek sana kalmis cikmazsa dedi
Hayırlı olsun canım inanki çok sevindim maşallahKız ve hamileyim kan testi de pozitif çıktı bugün .... Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...
Cok korkuyorum canım ya öyle bi durum varaa grip yüzünden kendi cocuguma zarra vermis olucam ama bayada agir durumumBiyerde soyle bisi okudum .diyorki "vucut olarak ben seni uyarana kadar yaptigin seylerden sorumlu deilsin"yani ilac kullanimi rontgen cekimi gibi.uyaridan kasit da adet gecikmesi ve hamilelik belirtileri
Ne ilacı canım bu cinside önemli tabi?Kızlar az önce acilde kan verdim 1.5 saate sonucu cıkar ama hamileysen bile cıkmayabilir dedi doktor ilac kullanmak konusunda karar senin dedi napicagimi bilmiyorum
Doğal yöntemler denesen canım çok geçmiş olsun toz zencefil bal karıştır ye çok iyi ve ıhlamur iç o hiç zarar vermiyo serum vurup toparlar seniCok korkuyorum canım ya öyle bi durum varaa grip yüzünden kendi cocuguma zarra vermis olucam ama bayada agir durumum
Orasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazen
Tbk ederim canım ALLAH sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM darısı tüm isteyenlerin başınaKızlar bende mayıs da hamilelik haber bekleyenlerdendim ve sonuç pozitif5. Haftadayım cuma günü 5. Haftam bitecek inşallah. Bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?