MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Orasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazen
Wala çok sabirlisin canım sen. Ben dayanamazdim heralde yapardım çoktan. İnşallah senin de bekkedigine değer ve hamis haberini alırız. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Wala çok sabirlisin canım sen. Ben dayanamazdim heralde yapardım çoktan. İnşallah senin de bekkedigine değer ve hamis haberini alırız. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Canim bi hafta önce yaptim da negatif ti az daha bekleyim yumurtlama gunlrrini de takip ettim ya bakalım sabirli olmak zorundayım hayal kirikligindan iyidir

slm kızlar benim bat 30 mayıs bende bu ay çok istiyorum 2 gün sonra yumurtlama günlerim hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah hamileler var mı burda bilmiyorum tavsiye edecekleri şeyler varsa çok iyi olur tecrübeli oluyorlar ne de olsa

Kızlar az önce acilde kan verdim 1.5 saate sonucu cıkar ama hamileysen bile cıkmayabilir dedi doktor ilac kullanmak konusunda karar senin dedi napicagimi bilmiyorum

Gecikme yok canım adetime bi hafta var ama bu ay yumurtlama dönemini iyi degerlendirdik doktora gebe olma ihtimalim var dedim o da henüz testte cıkmayabilir ilacı icip icmemek sana kalmis cikmazsa dedi
Biyerde soyle bisi okudum .diyorki "vucut olarak ben seni uyarana kadar yaptigin seylerden sorumlu deilsin"yani ilac kullanimi rontgen cekimi gibi.uyaridan kasit da adet gecikmesi ve hamilelik belirtileri

Biyerde soyle bisi okudum .diyorki "vucut olarak ben seni uyarana kadar yaptigin seylerden sorumlu deilsin"yani ilac kullanimi rontgen cekimi gibi.uyaridan kasit da adet gecikmesi ve hamilelik belirtileri
Cok korkuyorum canım ya öyle bi durum varaa grip yüzünden kendi cocuguma zarra vermis olucam ama bayada agir durumum

Cok korkuyorum canım ya öyle bi durum varaa grip yüzünden kendi cocuguma zarra vermis olucam ama bayada agir durumum
Doğal yöntemler denesen canım çok geçmiş olsun toz zencefil bal karıştır ye çok iyi ve ıhlamur iç o hiç zarar vermiyo serum vurup toparlar seni

Orasida oyle tabii yaa ilk defa deniyrumm burda okuya okuya tecrubelendim amaa yasamadan olmaz tabi sivilce falan da çıktı benim adete yakin hep cikardi yine war ya bilmem bide ayni dalagin siser gibi olur yaa ole oluyor bazen

Aynen bacım benimde 2 gün geçti bugün idrar testim negatif çıktı bendede küçük sivilceler çıktı 3-4 gün önce ama şuan geçmek üzere bakalım hayırlısı ya fazla düşünmemeye çalışıyorum beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok hayırlısı ALLAH tan artık... sende akıntı varmı şuan bende akıntı var bi kaç gündür başka bişey yok nasip artık

Kızlar bende bugün adet olmam gerekirdi olmadım normalde bi tane sivilce çıkardı o da çıkmadı yumurtalıkmı kasıkmı diyosunuz oralarda biraz ağrı var göğüslerimde ağrı var hamilemiyim dün test yaptım çok çok silik gibi

Hadi gözün aydın bacım darısı başımıza inşallah sağ salim kucağına alırsın bişey sorucam ama erken gebelik testi ne oluyo normal idrar testi değilmi ne fark var[/QUOTE]

Kızlar bende mayıs da hamilelik haber bekleyenlerdendim ve sonuç pozitif 5. Haftadayım cuma günü 5. Haftam bitecek inşallah. Bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşallah
Tbk ederim canım ALLAH sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…