MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Çok teşekkür ederim Rabbim sana ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah. Erken gebelik testi predictor'ün regli günü gelmeden (6gün önce) % 99 doğruluk payı ile evde yapılan idrar ile gebelik testi.

Şuanda hayatımın şokunu yaşadım. Dayanamadm kan tahlili yaptırdım b hcg 42 çıktıııı bat 16 mayıs
MAAŞALLAH ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sende hamilesin darısı başımıza
bu arada akıntı dediğin belirtin kaç gün önce başladı ve nasıldı bizimle tecrübelerini paylaşabilirmisin

Arkadaşlar 26 nisanda adet oldum bitti 5 mayısta idrar tahlilinde protein çıktı adet olduğum için test yaptırmadım evde yapılan kitlerde çıkarmı acep

5 lik degeride tesbit edebiliyo .fark bu .normal testlerde degerin daha yuksek olmasi gerekiyo[/QUOTE]
Canım doktor tam değer söylemedi 2den küçük hamile degilsin ic ilaclarini dedi

Valla eczane ye gidiyorum normal gebelik testi veriyorlar onu bilmiyorum ama ben iki üç adet test yaptım bir gün arayla yani çok dikkat edersem görünüyor gibi oda gibi gibi yani

Canım ben dayanamadım adetten 3 gün önce yapmıştım. Erken gebelik testi de değildi normal bildiğimiz 4 liralık testti ve pozitif çıktı.
Canim ben bugun yaptım testi dayanamadım ve 2. Çizgiyi gördüm çok şükür yinede çok umitlenmek istemiyorum testin bozuk olmasından korkuyorum inşallah değildir bakalım yarin tekrarlamayi düşünüyorum. .

Herkese merhabalar. Yakın zamanda başımdan geçen bi olayı paylaşmak istiyorum.belki birilerinin işine yarar.2.çocuğa 5ay önce karar verdik.her ay oldu mu olacak mı derken kendimi dinleyip belirti ararken tamamen tesadüfen acilde yapılan teste 2ay önce hamile olduğumu öğrendim ama sevincimiz çok kısa sürdü.çünkü ben hemen hamile kalmışım ve bebek tüpe yerleşimiş yani dış gebelk.ama 3haftalıkken gelişimi durmuş.benim adetlerim çok düzenlidir ama son aylarda 7- 8 gün erken olmuştu norml diye düşündüm bende.meğer ben o şekilde 3ay bebekle kalmışım o benim gebe kalmamı engelliyormuş ve eğer gelişimi durmasaymış beni ölüme kadar götürürmüş.sonrasında 2ay ara verdik ve bu ay tekrar çalışmalara başladık.söylemek istediğim şu.uzun zamandır bebek bekleyen ama hiç dr a gitmeyenler mutlaka gitsinler.ben 3ay hiç bir şey anlamamıştım.ve çok ciddi hayati bişey atlattım.umarım hayırlısıyla sağlıkla herkes kavuşur bebişlerine.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ama bozuk olacağını sanmıyorum çok nadir çıkar bozuk test. İnşallah kan tahlilimden güzel sonuçlar alırsın :)

Çok geçmiş olsun bacım inşallah sağlıklı bebeğe kavuşursun her şerde bi hayır vardır..

Canim benimde akintim varr ama bi kesiliyor bi başlıyor onun haricinde dun göğüs ucum hassaslasti benim adet zamanim da olmazdi diyorum iliskide aci da oluyor normalde olmaz di bide bazen uzandgmda bulanti gibi oluyor psikolojik mi gercekmi bilemedim ki

İnşallah hamişkosundur değilsende canını sıkma sağlık olsun yeterki her sonuca hazırlıklı olmalıyız

Eklentiler

• 20160510_224717.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 58
Resimde tam da çıkmadı biraz daha belirgin yarın testi tekrarlayip sonra kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum herkes için hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese ewlat nasip etsin inşallah. ..

Canım ben en çok kasık batması yaşadım, kaskatı kesiliyodu kasıklarım. Akıntım çok ilginçti, adetken kan geldiğini anlarsın ya akıntıyı öyle hissediyodum ben. Şefffaf akışkan bi akıntıydı benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…