MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Merhaba adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzwnli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam testum laboquick

Ayy inşallah bebisin seninledir canım. Benim de 13 Mayıs bat. Test yapmadım korkudan. Belirtin var mi

Canım uyku dışında belirtim yok. Çok uykum geliyor. Belki bahar yorgunluğudur diyorum. Karnım biraz şiş regl olacakmışım gibi. Ama bugün 1 gün geçti hala regl olmadım.
Dün evde test yaptım negatif çıktı. Doktor bana idrarda regl gecikmesi 1 hafta olmadan kesin doğru sonuç vermez demişti.

Hiç bilemiyorum bugün de olmazsam bu akşam veya yarın akşam kan testine gideceğim.

Çok moda girmemek için fazla dinlemiyorum kendimi. Ama geçen hafta hem bulantım hem ani vücut ısısı yükselmesi hem de uykum vardı ondan dolayı bahar yorgunluğudur diye düşündüm. Şu an uyku ve vücut ısında ani yükselmeler dışında bir belirti yaşamıyorum. Eğer bunlar belirti ise.

Hayırlısı diyorum :)

Benimde 3 gün geçti dün test negatif çıktı genelde adetten birkaç gün önce olacağımı hissederdim ama şuan his yok sadece birkaç gün önce sivilce çıkmıştı ve şuan elim ayağım çok üşüyor bide yoğun akıntım var belkide olurum bende şuan moda girmiyorum pozitif görsem bile girmek istemiyorum kalp atışı duyana kadar riskli ilk 3 ay ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimize

Haklısın canım.
Ben de aynı fikirdeyim.
Dün regl olacakmışım gibi hissettim ama, karnımda şişlik vesaire vardı.

Çok düşünmemek lazım. Regl geçtikten sonra evde test yapmaya gerek yok aslında. En sağlıklısı kan testine gitmek.

Aynen canım boşuna para veriyoruz aslında en güzeli dediğin gibi 1 hafta geçince kan testi....herşeyden önemlisi sağlığımız Allah sağlıklı hayırlı hamişkoluklar nasip etsin hepimize

yok canım bende hiç bi belırtı yok.gecen ay kendımı cok dınledım bu ay dınlemıyorum gerckten rahatladm.
profil resmin çok güzel allahım sana da resimdeki gibi sağlıklı bebişler versin
şu bat tarihi artık gelsin artık. ona göre bir sürü planım var
eğer inşallah hamile isem ona göre haziran ayında tatil yapıcam
ama değilsem bat tan sonra tedavi olucam ve tatil yapamam

9 unda yumurtlamışsın ve 10 unda gündüz yumurtan çatlamış canım hayırlısı olsun :)

canım inşallah hamilesindir

Kızlaarrrr hamileyimmmmm :) Allah aratmadı şükürler olsun, anne olmayı isteyen herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhh
bugün aldığım ikinci hamile haberi
çok sevindim
inanırmısın gözlerim doldu
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ben de 1 hafta için de hamileyimmm diye yazabilirim
bat tarihin ne zaman dı
tedavi ile mi yoksa doğal yollarlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…