- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.661
İnşallah hayırlısı olur canım. Henüz olmadı ama Ben nedense adet olucam gibi geliyor. Göğüs acısı fln kalmadı akinti azaldı. Ve başağrım tuttu dün migren gibi. Yine de bir umut beklicem.Canım uyku dışında belirtim yok. Çok uykum geliyor. Belki bahar yorgunluğudur diyorum. Karnım biraz şiş regl olacakmışım gibi. Ama bugün 1 gün geçti hala regl olmadım.
Dün evde test yaptım negatif çıktı. Doktor bana idrarda regl gecikmesi 1 hafta olmadan kesin doğru sonuç vermez demişti.
Hiç bilemiyorum bugün de olmazsam bu akşam veya yarın akşam kan testine gideceğim.
Çok moda girmemek için fazla dinlemiyorum kendimi. Ama geçen hafta hem bulantım hem ani vücut ısısı yükselmesi hem de uykum vardı ondan dolayı bahar yorgunluğudur diye düşündüm. Şu an uyku ve vücut ısında ani yükselmeler dışında bir belirti yaşamıyorum. Eğer bunlar belirti ise.
Hayırlısı diyorum :)
bugün aldığım ikinci hamile haberi
çok sevindim
inanırmısın gözlerim doldu
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ben de 1 hafta için de hamileyimmm diye yazabilirim
bat tarihin ne zaman dı
tedavi ile mi yoksa doğal yollarlamı
bugün aldığım ikinci hamile haberi
çok sevindim
inanırmısın gözlerim doldu
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ben de 1 hafta için de hamileyimmm diye yazabilirim
bat tarihin ne zaman dı
tedavi ile mi yoksa doğal yollarlamı
İnşallah hayırlısı olur canım. Henüz olmadı ama Ben nedense adet olucam gibi geliyor. Göğüs acısı fln kalmadı akinti azaldı. Ve başağrım tuttu dün migren gibi. Yine de bir umut beklicem.
tebrikler canım çok mutlu oluyorum sizlerden hamileyim haberi gelince :) sağlıkla al kucağına inşallah :)
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım darısı biz isteyenlere olsun ne kadardır istiyordun
Canim doktora gittin miAmin canım benim darısı en yakın zamanda size de inşallahhh , benim 4-5 haftalık şuanda 2 aydır düşünüyorduk
Canim doktora gittin mi
Hii ben gitmedim de daha kese goruncek hale geldiginde gidiyim diyorumDün gittim canım kan testi 240 küsür, kese için bekleyeceğiz bakalım Allah hayırlısını versin inşallah
Canım zaten kese görünmesi için değerin 1000 civarlarında olması gerekiyormuş sanrım , ben cuma gününe randevu aldım bakalım hayırlısıyla görürüm de içim rahatlar ,senin ne kadarlık canım ?Hii ben gitmedim de daha kese goruncek hale geldiginde gidiyim diyorum
Inşallah canım ya isteyen herkesle beraber sağ salim dualarinızı bekliyorum benim dualarım tüm anne olmak isteyenlerleGenelde hamile olanlar hissedermis sacma degil canim ins hamilesindir
Çok teşekkür ederim canım.evet herşeyin hayırlısı.Çok geçmiş olsun bacım inşallah sağlıklı bebeğe kavuşursun her şerde bi hayır vardır..
1000 değil 1500 İlahi 2500 arası rahimden ultrasonda gözükür ki hamile olan biri için bu tehlikelidir en iyisi değeriniz 4500 İla 6000 arasında olması karından ultrasonda belli olmasıdırCanım zaten kese görünmesi için değerin 1000 civarlarında olması gerekiyormuş sanrım , ben cuma gününe randevu aldım bakalım hayırlısıyla görürüm de içim rahatlar ,senin ne kadarlık canım ?
7 nisan son adet tarihimCanım zaten kese görünmesi için değerin 1000 civarlarında olması gerekiyormuş sanrım , ben cuma gününe randevu aldım bakalım hayırlısıyla görürüm de içim rahatlar ,senin ne kadarlık canım ?
Bat tarihin ne zamanHerkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim isteyen herkese versin valla kızlar ben çok kötüyüm modem bulanıyor basım çok donuyor.... Daha doktora gitmeden erken diye haftaya pazartesi ye randevu aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?