MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

İnşallah hayırlısı olur canım. Henüz olmadı ama Ben nedense adet olucam gibi geliyor. Göğüs acısı fln kalmadı akinti azaldı. Ve başağrım tuttu dün migren gibi. Yine de bir umut beklicem.

çok teşekkür ederimmmmm.... destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim kızlarrr İnşallah en yakın zamanda sizlerden de bu güzel haberleri alırız , dualarım sizlerle

Canım ben 2 yıldır evliyim , 2 ay önce çocuk yapmaya karar verdik , nasip bu zamanmış, yumurtlama dönemlerimi takip ettim , yediklerime içtiklerime dikkat ettim ( süt , badem , ceviz ... ) , eşime keçiboynuzu, fındık, incir yedirdim ..ilişkiden sonra 1 saat uzandım ayakları dikip dinlendim . Bunlar elimden gelenlerdi tabii ki, gerisi Allah'tan şükürler olsun..

En yakın zamanda Allah sana da nasip etsin aratmasın canım benim inşallahhhh

Kızlar karnım çok şiş regl
İnşallah hayırlısı olur canım. Henüz olmadı ama Ben nedense adet olucam gibi geliyor. Göğüs acısı fln kalmadı akinti azaldı. Ve başağrım tuttu dün migren gibi. Yine de bir umut beklicem.

Canım hepimiz için hayırlısı olsun.
Ben de regl olucakmışım gibi karnım şiş ve biraz ağırıyor.

Kızlar dün doktor kan testi ikiden küçük negatif ilac alabilirsin dedi ama internette arastirdim böyle olup adet günü veya sonrasında yükselenler varmış ilacları içtim ama belirtim olmadigi halde içimden bi his hala hamilesin diyor ya bu ay yumurtlamadan beri öyle hssediyorum zaten sacma ama his işte

1000 değil 1500 İlahi 2500 arası rahimden ultrasonda gözükür ki hamile olan biri için bu tehlikelidir en iyisi değeriniz 4500 İla 6000 arasında olması karından ultrasonda belli olmasıdır

Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim isteyen herkese versin valla kızlar ben çok kötüyüm modem bulanıyor basım çok donuyor.... Daha doktora gitmeden erken diye haftaya pazartesi ye randevu aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…