- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.681
En son 13 nisanda olmuştum canımBat tarihin ne zaman
Testin silik çıkması gayet normal beta değeri kaç çıktı bide sat ne zamandı ?Dun acıle gıttm gebelık baslngıcı yenı henuz dedıler ama emın degıkm teste sıluk cıktı bakrmısınız reglım 3 gun sona
bnmde 3 gun var:))hayırlısı olsun ıns vardır bebısınGünaydın kızlar benim bata iki gun var sabirsizlikla bekliyorum test yapmamak icin :) insallah bu ay vardır bebisim benimledir
sılık cızgı varDun acıle gıttm gebelık baslngıcı yenı henuz dedıler ama emın degıkm teste sıluk cıktı bakrmısınız reglım 3 gun sona
benimde 7 gün var ama sancılarım adet sancısı gibibnmde 3 gun var:))hayırlısı olsun ıns vardır bebısın
regle bır hafta varmıs senın erken başlamış ama.belkı hamılelık belırtısıdr canımbenimde 7 gün var ama sancılarım adet sancısı gibi
inşallah canım , test yaptım yumurtlama günümü buldum ancak gecen ayda bulmuştum olmadı bu ay inşallah tutarregle bır hafta varmıs senın erken başlamış ama.belkı hamılelık belırtısıdr canım
yumurtlama gununden once de yapmak gerek boyle uzayn akıntı içerde canlı tutuormus bebışlerı hayırlısı canım olur ınsinşallah canım , test yaptım yumurtlama günümü buldum ancak gecen ayda bulmuştum olmadı bu ay inşallah tutar
EVET ADETTEN SONRA BAŞLADIM BİR HAFTA YAPTIM TESTİ GÜNÜMÜ BULDUM OGUNU DEGERLENDİRDİM ANCAK ADETE KADAR DENEYECEM BELKİ TEST YANILTIYORDUR DİYEyumurtlama gununden once de yapmak gerek boyle uzayn akıntı içerde canlı tutuormus bebışlerı hayırlısı canım olur ıns
inşallah olur canım allah aratmasın. 1 kızım var 10 yasında ama ıkıncı denemem bu bakalım ne oluckEVET ADETTEN SONRA BAŞLADIM BİR HAFTA YAPTIM TESTİ GÜNÜMÜ BULDUM OGUNU DEGERLENDİRDİM ANCAK ADETE KADAR DENEYECEM BELKİ TEST YANILTIYORDUR DİYE
İNŞALLAH OLUR CANIM HAYIRLISI OLSUN ALLAH BAGISLASIN KIZINI .. BENDE 7 AYLIK EVLİYİM BEBİŞ İSTİYORUZ AMA HAYIRLISI OLSUN BAKALIMinşallah olur canım allah aratmasın. 1 kızım var 10 yasında ama ıkıncı denemem bu bakalım ne oluck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?