- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.701
Evet gözükebilir kese lakin rahimden ultrasonla görmemeye özen göster bence değerin 4500 -6000 arası olsun karından ultrasonla gör bebeğinin jesesini ve kalp atışını bu arada hayırlı olsun olsun sağlıkla eline almaya nasip etsin yüce Mevla'mMerhabalar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Anne adaylarına da en kısa zamanda Rabbim nasip etsin bende Bat a 5 gün kala evde idrar testiyle öğrendim 6 mayısta beta 154 9Mayıs ta 430 yarın kese için çağırdı görülebilir mi aceba korkuyorum erken mi diye
İnsallah ikimizde hamileyizdir :)bnmde 3 gun var:))hayırlısı olsun ıns vardır bebısın
inşallah canım hayırlısıyla gelsınlerİnsallah ikimizde hamileyizdir :)
Grip oldum birsey vardir diye ilacta icemiyorum insallah vardirda :)inşallah canım hayırlısıyla gelsınler
O doktora söyle saçmalamasın karından ultrasona baksın alttan muayene keseye zarar verebilir çok dikkatli olmak zorunda bu konuda internetten araştırma yapabilirsin yeni hamileliklerde asla tasvip etmiyorlar keseyi en güzeli karından görmek oda değerinin 6000 civari olması ile mümkünCanım benim olduğum yerde karından hiç muayene etmiyorlar direk alttan kontrol ediliyor
Emin olmak için yada gerekli durumlarda alttan muayene şart. Çok takılmamak gerek diye düşünüyorum. Özellikle ilk zamanlarda kese oluşmuş mu içi dolu mu vs... Genelde vajinal muayene yapılır. Dr una güveniyorsan sorun yok canım.
Güveniyorum ama korkuyorum ne olur ne olmaz diye bakalım yarın doktor ne diyecek ben öncelikle vajinal istemiycem bakalım hayırlısıO doktora söyle saçmalamasın karından ultrasona baksın alttan muayene keseye zarar verebilir çok dikkatli olmak zorunda bu konuda internetten araştırma yapabilirsin yeni hamileliklerde asla tasvip etmiyorlar keseyi en güzeli karından görmek oda değerinin 6000 civari olması ile mümkün
Arkadaslar bircsey sorucam erken gebelik testi iliskiden kac gun sonra sonuc veriyor.yada adet gununden kac gun once
Test yaptin mi bi yapsana belki vardirEn son 13 nisanda olmuştum canım
Benimde yarin son ins vardirGünaydın kızlar benim bata iki gun var sabirsizlikla bekliyorum test yapmamak icin :) insallah bu ay vardır bebisim benimledir
İnsallah ne kadar süredir istiyorsunuz?Benimde yarin son ins vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?