MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Evet gözükebilir kese lakin rahimden ultrasonla görmemeye özen göster bence değerin 4500 -6000 arası olsun karından ultrasonla gör bebeğinin jesesini ve kalp atışını bu arada hayırlı olsun olsun sağlıkla eline almaya nasip etsin yüce Mevla'm

Canım benim olduğum yerde karından hiç muayene etmiyorlar direk alttan kontrol ediliyor
O doktora söyle saçmalamasın karından ultrasona baksın alttan muayene keseye zarar verebilir çok dikkatli olmak zorunda bu konuda internetten araştırma yapabilirsin yeni hamileliklerde asla tasvip etmiyorlar keseyi en güzeli karından görmek oda değerinin 6000 civari olması ile mümkün

Emin olmak için yada gerekli durumlarda alttan muayene şart. Çok takılmamak gerek diye düşünüyorum. Özellikle ilk zamanlarda kese oluşmuş mu içi dolu mu vs... Genelde vajinal muayene yapılır. Dr una güveniyorsan sorun yok canım.

Güveniyorum ama korkuyorum ne olur ne olmaz diye bakalım yarın doktor ne diyecek ben öncelikle vajinal istemiycem bakalım hayırlısı

IliskidEn 10 gün sonra kanda kesin cikiyomus erken gebelik testine para verip şüpheli olcagina aynı parayla kanda baktirmak daha kesin ve mantıklı bence canim

Kızlar bat 10 mayıstı benim. hala regl olmadım. 10 mayısta evde yaptığım testte negatif çıktı.
O yüzden sabredebilirsem hafta başına kadar bekleyip kan testi yaptıracağım.

Kızlar ben dayanamadim. Bat 24 Mayıs ama ayın 10unda kan testi yaptırdım. <2 cıktı. Negatif dimi bu? Yükselir mi acaba. Bu sabırsızlıkla başım belada yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…