MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kızlar ben dayanamadim. Bat 24 Mayıs ama ayın 10unda kan testi yaptırdım. <2 cıktı. Negatif dimi bu? Yükselir mi acaba. Bu sabırsızlıkla başım belada yaa
Bende bi hafta kala yaptırdım benimde aynı çıktı canım doktor negatif dedi ama yükselme ihtimali olabilirmis gec dollenme olduysa ki sen daha erken baktirmissin inşaallah bebegin seninle olur

Bende bi hafta kala yaptırdım benimde aynı çıktı canım doktor negatif dedi ama yükselme ihtimali olabilirmis gec dollenme olduysa ki sen daha erken baktirmissin inşaallah bebegin seninle olur
İnşallah hepimize bu ay nasip olur. Kan vermekten helak oldum ya. Geçen ay da 1 ay gecikti stresten.

Kızlar ben dayanamadim. Bat 24 Mayıs ama ayın 10unda kan testi yaptırdım. <2 cıktı. Negatif dimi bu? Yükselir mi acaba. Bu sabırsızlıkla başım belada yaa
Bellemek zor ama şimdi var mı yok mu diye daha çok strese gireceksin canım. Neyse sonuç olarak yine gecikmeyi bekleyeceksin:)

Saglik ocaklarinda yapiliyor degilmi kan testi hemen cikiyormu sonuclar? Kizlar biz gecen ay biraktik korunmayi cok stres yaptim gnleri saydim adetimden bir gun once lekelenme oldu hamilemiyim acaba yerlesme kanamasimidir diye heveslendim, bu ay stres yapmiycam dedim bu seferde yumurtlama testiyle bozdum kafayi. 23u gibi adet gunum simdi yine beklemek var o tarihe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…