- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.721
8 ay olduİnsallah ne kadar süredir istiyorsunuz?
Bende bi hafta kala yaptırdım benimde aynı çıktı canım doktor negatif dedi ama yükselme ihtimali olabilirmis gec dollenme olduysa ki sen daha erken baktirmissin inşaallah bebegin seninle olurKızlar ben dayanamadim. Bat 24 Mayıs ama ayın 10unda kan testi yaptırdım. <2 cıktı. Negatif dimi bu? Yükselir mi acaba. Bu sabırsızlıkla başım belada yaa
İnşallah hepimize bu ay nasip olur. Kan vermekten helak oldum ya. Geçen ay da 1 ay gecikti stresten.Bende bi hafta kala yaptırdım benimde aynı çıktı canım doktor negatif dedi ama yükselme ihtimali olabilirmis gec dollenme olduysa ki sen daha erken baktirmissin inşaallah bebegin seninle olur
14 gün önce mi kan verdin tatlım olsa bile çıkmaz ki daha döllenme bitmemiştir bile varsa dahiKızlar ben dayanamadim. Bat 24 Mayıs ama ayın 10unda kan testi yaptırdım. <2 cıktı. Negatif dimi bu? Yükselir mi acaba. Bu sabırsızlıkla başım belada yaa
Cnm hyrlı olsun çoookkk sevindim yaaa çook mutlu oldum senin adına İnş bnde görürüm çift çizgiyiDun acıle gıttm gebelık baslngıcı yenı henuz dedıler ama emın degıkm teste sıluk cıktı bakrmısınız reglım 3 gun sona
Nasıl sabirsizim gör işte14 gün önce mi kan verdin tatlım olsa bile çıkmaz ki daha döllenme bitmemiştir bile varsa dahi
Birde ertesi gün bir bulantı bir kusma dedim oldu bu sefer14 gün önce mi kan verdin tatlım olsa bile çıkmaz ki daha döllenme bitmemiştir bile varsa dahi
Bellemek zor ama şimdi var mı yok mu diye daha çok strese gireceksin canım. Neyse sonuç olarak yine gecikmeyi bekleyeceksin:)Kızlar ben dayanamadim. Bat 24 Mayıs ama ayın 10unda kan testi yaptırdım. <2 cıktı. Negatif dimi bu? Yükselir mi acaba. Bu sabırsızlıkla başım belada yaa
Ayın başında beklemekti niyetim aslında.. Sonra bi bakmisim kan veriyorumBellemek zor ama şimdi var mı yok mu diye daha çok strese gireceksin canım. Neyse sonuç olarak yine gecikmeyi bekleyeceksin:)
Olur insallah daha yenisiniz benim 2 yıl oldu8 ay oldu
Allah tez zamanda nasip etsinOlur insallah daha yenisiniz benim 2 yıl oldu
Hadi bakalim merakla bekliyoruzKızlar bnde kan tahlili verdim 1 saat sonra belli olcak dua edin nolur bu sefer de hüsran olmasın
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin değerin kaç çıktıKzlarrrrr hamileyimmmmmmmm
Saol cnm 35 çıktı daha çok yeni dedi doktorHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?