- 13 Nisan 2016
- 345
- 210
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.741
Saol cnm akıntım var açık sarı şeffaf şeklinde birde iki gündür adet olcakmşm gbi bel ve kasık ağrım vardı şuanda kasıklarımda hafif hafif var 3 gündür sık idrar a çkyrum 2 gündür gecelri ateş basıyodu çok bu kadr smdlkHayirli olsun cnm.. Belirtilerin nelerdi yazabilir misin? Akintin var miydi batma var miydi?
Saol cnm akıntım var açık sarı şeffaf şeklinde birde iki gündür adet olcakmşm gbi bel ve kasık ağrım vardı şuanda kasıklarımda hafif hafif var 3 gündür sık idrar a çkyrum 2 gündür gecelri ateş basıyodu çok bu kadr smdlk
Aminn aminn cümlemize insallahAllah tez zamanda nasip etsin
Idrardan ypmadm hiç cnm dün acilde kan verdim 35 çıktı değer daha 10 günlük fln dedi valla çok mutluyum kız Rabbim ikimizede nasip etti çok şükür tahmini 22 ocak gibi doğacak bebişlerimiz Rabbim göstersin o günleride :)Hsyrlı olsun beta kac cıktı benım 5.3 cıktı acıl de norml kan testınde orendık bız edım pazartesı ızele gotrcek allh sagsalım kucamıza verr ıns kuzum xd
Cnm direk kan versen çıkar sonuç bn bat a 3 gün kala ögrendim2 gun var regle bu ay hıç regl belırtım yok ya...reglı beklıyorum artık:)))
Bende pazartesi sağlık ocağına gitcem bklm yine kan veririm değerim yükseldi mi diye sonrada kadın doğuma inşallah ama senin değer düşk çıkmış niye kiVala kanda beta 5.3 cıktı ben da kadın dogm gıtmedım acıle gıtmıstım baska bısye xd bu cıktı ben allhtan bıs olmasa ptesı gıdecm esım ızın alamadı
İsminin üstüne baş kişisel bilgilerine gir aşağı indikce hamilelik takvimi yazıyoSu hamılelk nası yapıonuz
Anladım cnm inşallah değerlerimiz güzelce yükselirCarsamba gıttm ben bıde geblık yaptrmadım norml kandı bu
Benim de aynı yarın bat hic belirti yok sadece ara ara kasiklara sanci oluyor sanirim düsünmekten2 gun var regle bu ay hıç regl belırtım yok ya...reglı beklıyorum artık:)))
Kizlar bat yarin acayip basim agriyor agri kesici icsem birsey olur mu bebis var mi yok mu bilmiyorm
Aminn canım cok agriyor siddetliİçme bence bebek varsa tehlikeli
Şakaklarına masaj yap ov nane yağı varsa onunla beraber ov bide bileklerini...geçer inşallah canım Allah şifa versin bende dünden beri acayip karın ağrısı çekiyorum kramplar giriyo çok zorAllah hayır etsin bütün işlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?