- 13 Nisan 2016
- 345
- 210
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.761
İnş hyrlı sonuçlar alırz cnm sonuçlarımızı burda paylşrzİns canımondan hala pek umutludılım ama ıdrrda sılık cıktı 2 cızgı cıkrsa hamılesındr dıo herkes acıldekıde gebelık baslngıcı tenı daha reglıne var 5.3 cıktı bu yukselır pazzertesı gıdın dokrora ddı
hayırlı olsun canım darısı biz isteyenlere olsun sağlıkla devam eder inşallah hamileliğinKzlarrrrr hamileyimmmmmmmm
AMA HİÇ BELIRTIM YOK CANIM YA UMITLENMEK ISTEMIYORUM BIRDE CALISIYORUMCnm direk kan versen çıkar sonuç bn bat a 3 gün kala ögrendim
COK ISTIYORDUN HAYIRLI OLSUN CANIM YASaol cnm akıntım var açık sarı şeffaf şeklinde birde iki gündür adet olcakmşm gbi bel ve kasık ağrım vardı şuanda kasıklarımda hafif hafif var 3 gündür sık idrar a çkyrum 2 gündür gecelri ateş basıyodu çok bu kadr smdlk
İÇME ARKADASIM SABRETKizlar bat yarin acayip basim agriyor agri kesici icsem birsey olur mu bebis var mi yok mu bilmiyorm
Bnmde pek yoktu tatlm adet sncısı gibi girince hasta olcam heralde dedydm ama sonuç pozitif :)AMA HİÇ BELIRTIM YOK CANIM YA UMITLENMEK ISTEMIYORUM BIRDE CALISIYORUM
Saol tatlm CK şükür Rabbim dualrımı kabul etti Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahCOK ISTIYORDUN HAYIRLI OLSUN CANIM YA
GÖZÜN AYDINN CANIMMMMSaol tatlm CK şükür Rabbim dualrımı kabul etti Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
ÇOK IYI YA COK SEVINDIM BNM OYLE BİŞİ CIKSA HEMEN BİŞİLER ALIRIM:))POFIDIK BI PELUŞ ALDIM BILEBnmde pek yoktu tatlm adet sncısı gibi girince hasta olcam heralde dedydm ama sonuç pozitif :)
Valla ben daha pek inanamıyorum cnm bklm bi kalp atışını duyem ondan sonra başlarım bakılmaksızın :) senin bat ne zmnÇOK IYI YA COK SEVINDIM BNM OYLE BİŞİ CIKSA HEMEN BİŞİLER ALIRIM:))POFIDIK BI PELUŞ ALDIM BILE
15 MAYIS. GUNU ŞAŞMIYOR BAKALIM NE OLCAK KSMETValla ben daha pek inanamıyorum cnm bklm bi kalp atışını duyem ondan sonra başlarım bakılmaksızın :) senin bat ne zmn
Bnmle aynı cnm bnce git kan testi yptr varsa kesin ckar15 MAYIS. GUNU ŞAŞMIYOR BAKALIM NE OLCAK KSMET
DUN IDRAR TESTI YAPTM CIKMADI EŞİM YAP YAP DEDI SONRA UZULUORM YA BEKLICEM CANIM 2 ONCEDEN UZULMEYEYIM:))Bnmle aynı cnm bnce git kan testi yptr varsa kesin ckar
BIRDE SADECE 3 MAYISTA ILISKI OLDU ONADA GUVENMIYORUM YAPAMADIM BU AYBnmle aynı cnm bnce git kan testi yptr varsa kesin ckar
İnşallah hyrlı sonuçlar alırsın tatlım hep dua ediyorum Rabbim tüm özenenlere versinDUN IDRAR TESTI YAPTM CIKMADI EŞİM YAP YAP DEDI SONRA UZULUORM YA BEKLICEM CANIM 2 ONCEDEN UZULMEYEYIM:))
Hmm olabilir çünkü bnm tam 1 mayısta çayları yumurtam 2sinde olsaydı bi ihtimal belki olurdu ama nasip geç yumurtlamışta olablrsinBIRDE SADECE 3 MAYISTA ILISKI OLDU ONADA GUVENMIYORUM YAPAMADIM BU AY
EVET İŞTE OYUZDEN UMITLI DEGILIM CANIM KISMET.REGLDEN SONRA HEMEN YAPMADIM BEN.RABBM EN IYISINI BILIR AMA REGLEN HEMEN SONRA ERKEK OLMA IHTIMALI YUZDE 70.YUMURTLAMAYA YAKIN KIZ OLMA ŞANSI YUKSEKMIŞHmm olabilir çünkü bnm tam 1 mayısta çayları yumurtam 2sinde olsaydı bi ihtimal belki olurdu ama nasip geç yumurtlamışta olablrsin
KAÇ GUNDE BI ADET OLUORDUN BENM 25 ARADAKI SUREHmm olabilir çünkü bnm tam 1 mayısta çayları yumurtam 2sinde olsaydı bi ihtimal belki olurdu ama nasip geç yumurtlamışta olablrsin
Onu hiç duymamıştm ben ama hyrlısı Rabbim sağlıklı versin de gerisi ö.dglEVET İŞTE OYUZDEN UMITLI DEGILIM CANIM KISMET.REGLDEN SONRA HEMEN YAPMADIM BEN.RABBM EN IYISINI BILIR AMA REGLEN HEMEN SONRA ERKEK OLMA IHTIMALI YUZDE 70.YUMURTLAMAYA YAKIN KIZ OLMA ŞANSI YUKSEKMIŞ
28 veya 29 oluyordu benim ama bu ay tam 14.günde çatladı yumurtam adet olsaydım 28.gün olcaktmKAÇ GUNDE BI ADET OLUORDUN BENM 25 ARADAKI SURE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?