- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
- 73
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.781
28 veya 29 oluyordu benim ama bu ay tam 14.günde çatladı yumurtam adet olsaydım 28.gün olcaktm[/QUO EVET SEN BNDEN ONCE REGL OLMUSSSUN 18 NISAN GIBI OLMUSSUN SANIRIM.RABBM OL DEYINCE OLUYOR CANIM COK SEVINDM
İcmedim su iciyorum gecsin diyeİÇME ARKADASIM SABRET
ne olur ne olmaz belkı hamıle olabılırsın canımİcmedim su iciyorum gecsin diye
bnmde sonum o olucagı ıcın tebrık edıyorum senı arkadasm artk rahat hareket edebılırsın:))sabah sabah sürprizle uyandim adet oldum kizlar buayda hüsranla sonuclandi
İnsallah canm ya esime test aldirdim bat yarin ama yapaym da icerim diye wc gittim esim.gec getirdi yapmadm ama hic belirti yokne olur ne olmaz belkı hamıle olabılırsın canım
Yarin bende görürüm kırmızılarısabah sabah sürprizle uyandim adet oldum kizlar buayda hüsranla sonuclandi
KIZIMA HAMILE KALDGMDA HEMEN ANLAMISTM BOYLE GOGSLERMDEN ATES CIKIODU BI GARIPTIM 10 YIL ARADAN SONRA HIÇ BİŞİ HISSETMIYORUM:))))YOK DEMEKKIYarin bende görürüm kırmızıları
Bende de hic bir belirti yok bende hamile degilim demek :)KIZIMA HAMILE KALDGMDA HEMEN ANLAMISTM BOYLE GOGSLERMDEN ATES CIKIODU BI GARIPTIM 10 YIL ARADAN SONRA HIÇ BİŞİ HISSETMIYORUM:))))YOK DEMEKKI
Normalde adet olmadan bir kac gun önce kahverengi leke gelirdi dun aksam dugunde oynadim o kadar dedim tamam adet oldum ama hic birsey gelmemis sarı akıntı vardıKIZIMA HAMILE KALDGMDA HEMEN ANLAMISTM BOYLE GOGSLERMDEN ATES CIKIODU BI GARIPTIM 10 YIL ARADAN SONRA HIÇ BİŞİ HISSETMIYORUM:))))YOK DEMEKKI
DUGUNDE OYNADINMI MAŞALLAH:)))BEN REGL OLANA KADAR CAMASIR SEPET BILE KALDIRMIORUM ONA RGMEN SES YOK:)).HER INSANDA AYNI BELIRTI OLMUOMUS KI HER IKI HAMILELIK BILE OTEKININ AYNI OLMAZMIŞ HERKS BISI DIOR HAYIRLISI ARKADASIM :))Normalde adet olmadan bir kac gun önce kahverengi leke gelirdi dun aksam dugunde oynadim o kadar dedim tamam adet oldum ama hic birsey gelmemis sarı akıntı vardı
Yarın da dugun var oynadım ama dikkat ettim yani yine de testi ne zaman yapsam? Wc gideli iki saat oldu :)DUGUNDE OYNADINMI MAŞALLAH:)))BEN REGL OLANA KADAR CAMASIR SEPET BILE KALDIRMIORUM ONA RGMEN SES YOK:)).HER INSANDA AYNI BELIRTI OLMUOMUS KI HER IKI HAMILELIK BILE OTEKININ AYNI OLMAZMIŞ HERKS BISI DIOR HAYIRLISI ARKADASIM :))
Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin,isteyenlerede inşallah,tekrar gözünüz aydın olsunIdrardan ypmadm hiç cnm dün acilde kan verdim 35 çıktı değer daha 10 günlük fln dedi valla çok mutluyum kız Rabbim ikimizede nasip etti çok şükür tahmini 22 ocak gibi doğacak bebişlerimiz Rabim göstersin o günleride :)
AMA HİÇ BELIRTIM YOK CANIM YA UMITLENMEK ISTEMIYORUM BIRDE CALISIYORUM
canım benım kızım var ama allah verırse yıne kız ıstıuyorum.reglden sonra 2-3 gun yapmıcksın.yumurtlama gunlerınde ılskı olmalı dıyor tecrubelılerMerhaba
Aranıza yeni katıldım benim sorum şu canlar
Biz de bebek istiyoruz ve bu ayı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz 2 oğlum var
1.sorum şu kız bebek için yapılması gereken bir sürü şey yazıyor internette bunlar ne derece doğru ,
Bir duası varmış hamile kaldıktan sonra okunan bunu bilen var mı ?
2.si de son adet tarihim 26 Nisan idi dünden beri sol kasığımda batma oluyor ve Kramp giriyor ,bide göğüslerimde uçlar biraz morumsu bi renk olmuş ve etrafında kabarcıklar var korkmadım değil..
Fakat dün gece acilde idim ağrı nedeni ile beta hcg yapıldı 0.23 çıktı neler oluyor bana ??
gögsümdeki damar çok koyu yeşil halde bir de
1,hamılelıgımde reglın uzerınden gecmeden ben yanıordum ates basıordu bana degısık bı durumdu.herkes farklı tabıkıilk ay içinde hamilelik belirtisi olmuyorki adet geciktikten 10 gün sonra ancak belirtiler gösteriyor.ilk belirti test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?