MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Normalde adet olmadan bir kac gun önce kahverengi leke gelirdi dun aksam dugunde oynadim o kadar dedim tamam adet oldum ama hic birsey gelmemis sarı akıntı vardı
DUGUNDE OYNADINMI MAŞALLAH:)))BEN REGL OLANA KADAR CAMASIR SEPET BILE KALDIRMIORUM ONA RGMEN SES YOK:)).HER INSANDA AYNI BELIRTI OLMUOMUS KI HER IKI HAMILELIK BILE OTEKININ AYNI OLMAZMIŞ HERKS BISI DIOR HAYIRLISI ARKADASIM :))

DUGUNDE OYNADINMI MAŞALLAH:)))BEN REGL OLANA KADAR CAMASIR SEPET BILE KALDIRMIORUM ONA RGMEN SES YOK:)).HER INSANDA AYNI BELIRTI OLMUOMUS KI HER IKI HAMILELIK BILE OTEKININ AYNI OLMAZMIŞ HERKS BISI DIOR HAYIRLISI ARKADASIM :))
Yarın da dugun var oynadım ama dikkat ettim yani yine de testi ne zaman yapsam? Wc gideli iki saat oldu :)

yarın benımde kontrolüm var arkadaşlar
eger yumurtalar olusmussa catltma ıgnesı vurulcam
allahım herkese nasıp etsın ıns.
hamıle olan arkadaslarada hayırlı olsun ne güzel bır mutluluktur tadını cıkarınnn
yarın adetın 8. gunu yumurta olusmussumudur bılgısı olan var mı
gonalf+ klomen kullandım

Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin,isteyenlerede inşallah,tekrar gözünüz aydın olsun

Merhaba
Aranıza yeni katıldım benim sorum şu canlar
Biz de bebek istiyoruz ve bu ayı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz 2 oğlum var
1.sorum şu kız bebek için yapılması gereken bir sürü şey yazıyor internette bunlar ne derece doğru ,
Bir duası varmış hamile kaldıktan sonra okunan bunu bilen var mı ?
2.si de son adet tarihim 26 Nisan idi dünden beri sol kasığımda batma oluyor ve Kramp giriyor ,bide göğüslerimde uçlar biraz morumsu bi renk olmuş ve etrafında kabarcıklar var korkmadım değil..
Fakat dün gece acilde idim ağrı nedeni ile beta hcg yapıldı 0.23 çıktı neler oluyor bana ??
gögsümdeki damar çok koyu yeşil halde bir de

canım benım kızım var ama allah verırse yıne kız ıstıuyorum.reglden sonra 2-3 gun yapmıcksın.yumurtlama gunlerınde ılskı olmalı dıyor tecrubelıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…