MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

canım benım kızım var ama allah verırse yıne kız ıstıuyorum.reglden sonra 2-3 gun yapmıcksın.yumurtlama gunlerınde ılskı olmalı dıyor tecrubelıler
Benim bildiğim de adetin 1.gününden itibaren 13 ve 19. Gün erkek oluyor diğer günler kız çok araştırdım ama herkes bisey diyıır
Çok tesekkür ederim vakşt ayırıp yazdığın için canım benim

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

Adetim beni uyardi sanirim ne ayak hevesleniyosun coluk cocuk icin gencsin otur oturdugun yere der gibi dun gece oldum 16siydi normalde

Merhaba Günaydın kızlar dün minnağımızı vajinal ultrasonla gördük çok şükür ilk gebelik olduğu için ultrason değerinden anlsmıyorum yorumlarınızı bekliyorum 5.4 cm 34 Mhz Gs0.45 4+6 Gs 032 4+1 yazıyor sat a göre 4+6 doktor un söylediği 4 +1 desiniz dedi haftaya tekrar çağırdı

Ben buradayım da yazdıkça daha bi heyecanlanıyor insan
Benim ara ara göğsüm sızlıyor ve Kramp giriyor
Dışarı çıkmaya üşeniyırum fellik fellik gezen ben
Sol kasık ağrım azaldı sanki
Göğsümde sabahları yeşil damar çok belirgin oluyor ve küçük beyaz bezecikler var göğüs cevresinde
Ve idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullanıyırum
Yumurta çatlamadı ben çatladım yahu

Amedli21Yeni ÜyeÜye
Yeni
Merhaba kızlar biz de 1.5 yıldır çocuk istiyoruz hic korunmadık ama olmadı geçen hafta rahim filmi çektirdim her iki tüpüm de kapalı cıktı canım çıktı resmen çok zor bir işlemdi ama şükürler olsun sağ tüpüm tamamen açıldı sadece solda çok az bir tıkanıklık kaldı o da problem değil dedi Dr tek tüple de rahatlıkla hamile kalabilirsin dedi o yüzden bu ay biraz daha umutluyum.. Gün aşırı ilişki olsun dedi Dr. Tam da yumurtlama günlerindeyim Allah'm hayırlısı ise ne olur bu ay yaşat bana o duyguyu ve tüm isteyen herkese nasib et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…