- 16 Mayıs 2016
- 192
- 161
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.821
Hasta olmak istemiyorum ama ben yaaasanırım benimki geliyor hamileliği isteyen tüm arkadaşlarımı Rabbim tez zamanda kavuştursun beni de tabi
Kızlarr bat 14 mayıstı hala adet olmadım adet belirtisi de yok gebelk belirtisi de yok :) acaba klomen mi gecikme yapti
Benim regl tarihim 24 mayıs bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.... Bir kaç gündür kasıklarım rahatsız edici şekilde ağırıyor özelliklede fazla ayakta kalıp iş yapmışsam.... Çok şükür dört yaşında bir oğlum var dört ay önce düşük yaptım o zamandn beride saplantı oldu resmen
Bende de buakşam rahmimde değişik acı kasılma bıçak saplanır gibi oldu 5 gün falan oldu ilişkiye gireli rahime yerleşmeye mi başladı acaba bebeğim allah evlatlarını analarına babalarına bağışlasın senin de Eray-Neva acaba benim konumla ilgili bir bilgin varmı???
Adet olmadan önce yaptm bir gun vardi birsey cikmadı simdi de yapasm yok klomen gecikme yapiyormus ondan :)Test yapsana ben bekleyemiyorum hiç senn yerınde olsam yapardım...
merhaba hanımlar napıosunuz 15 mayıs regl gunum varmı regl olan ben daha olmadım kısmet:))
Benim de 14 mayıstı hala olmadım kısmet bakalım :)merhaba hanımlar napıosunuz 15 mayıs regl gunum varmı regl olan ben daha olmadım kısmet:))
Adet olmadan önce yaptm bir gun vardi birsey cikmadı simdi de yapasm yok klomen gecikme yapiyormus ondan :)
Amin İnşallah beklemek çok zormuş...:)bayağı kişi beklemedeyiz kızlar. hadi bakalım güzel haberler verelim..
Test yaptım gözüm kör oldu cizgi gorucem diyeHayırlısı olsun canım İnşallah istediğin gibi olur herşey... Bende bekliyorum 23 mayıs'ı... :)
Aynen iki gün gcti ama hala adet olackmısım gibiAmin İnşallah beklemek çok zormuş...:)
Test yaptım gözüm kör oldu cizgi gorucem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?