MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Merhaba hayhay17 ve diğer kızlarrr...
Biz eşim ile yaklaşık 5 yada 6 gün önce birlikte olduk. Adet olucağım zaman 23 mayıs yani tam yumurtlama dönemi hamile kalıcağım döneme denk getirdim.16 mayıs'tayız bu akşam wc den çıktıktan sonra rahmim de daha önce bana hiç olmayan bir kasılma acı bıçak ile deşiyolarmış gibi soğuk ter attım miğdeme bulantı geldi 20 dakika sürdü geçti acaba bebeğim yerleşmeye mi başladı adetime daha var...
Geçmeseydi doktora gidicektim hepimiz gibi bende adet dönemimi bekliyorum gitmek için hemen yatağa yattım uzandım sırt üstü rahatlamaya başladım sizce bebeğim yerleşiyormu lütfen cevap verin....HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZİN HABERİNİ TEZ ZAMAN DA ALIRIZ İNŞALLAH...

Benim regl tarihim 24 mayıs bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.... Bir kaç gündür kasıklarım rahatsız edici şekilde ağırıyor özelliklede fazla ayakta kalıp iş yapmışsam.... Çok şükür dört yaşında bir oğlum var dört ay önce düşük yaptım o zamandn beride saplantı oldu resmen

Bende de buakşam rahmimde değişik acı kasılma bıçak saplanır gibi oldu 5 gün falan oldu ilişkiye gireli rahime yerleşmeye mi başladı acaba bebeğim allah evlatlarını analarına babalarına bağışlasın senin de Eray-Neva acaba benim konumla ilgili bir bilgin varmı???

benim de 23 mayıs bende bekliyorum sabırsırzlıkla ne olucak diye merakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…