- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.841
Aksama kadar ya da yarın sabah kalktıgım da olmazsam kan vericem canmSilikte olsa var gibi bilgisayar ekranın da görüntü bozuluyo biraz tam anlayamadım. En garantisi kan testi
Aksama kadar ya da yarın sabah kalktıgım da olmazsam kan vericem canm
Benim de 14 mayıstı hala olmadım kısmet bakalım :)
İnsallah canım ya iki yıldır bekliyorumAynen en iyisi olur canım haklısın...Ben baya beklicem güzel haberlerini bekliyorum İnşallah...
İnsallah canım ya iki yıldır bekliyorum
Gecmis olsun canm insallah en kisa zamanda nasip olur bizlereBende 1 senedir rahmim de iltihap vardı. Tedavi oldum,doktor dedi iltihap verken kalırsın ama tehlikesi olur tabiki de dedi hamile kaldığın zaman da tekrarlaya bilir toz bi ilaç varmış ismini unuttum aklım dan gitmiş onu veririz hiç bişey olmaz dedi benim arkadaşım da kullanmıştı bebişini kucağına aldı ilacın tehlikesi olmadığını anlayınca içim rahat etti.İltihap olması da çok zor anne olmak isteyen bi bayan için cnm...
KUTUSUNU AÇMIŞ BAK.SILIK GORUNUYOR EVET INS VARDIR CANIM:)Test yaptım gözüm kör oldu cizgi gorucem diye
Ne yapaym.canım ya insallah umutlarım bosa cıkmazKUTUSUNU AÇMIŞ BAK.SILIK GORUNUYOR EVET INS VARDIR CANIM:)
İNŞ CANIM İÇİMİZDEN BIRININ OLSUN BU AY YANe yapaym.canım ya insallah umutlarım bosa cıkmaz
İNŞ CANIM İÇİMİZDEN BIRININ OLSUN BU AY YA
Test yapabilirsinmerhaba hanımlar napıosunuz 15 mayıs regl gunum varmı regl olan ben daha olmadım kısmet:))
Ben bi hafta önce test yaptırmıstım negatif cıkmısti ama belki yükselmistir diye bi ümidim var
Benim bat 17si daha canım ama ağrılarım var geldi gelicek gibi.. inşaallah sende de bir sorun çıkmazKaç gün gecikti reglin canım? İnşallah Allah yüzünü güldürsün tez zamanda
Bende öyle sanıyordum öyle şeyler yaşıyorumki dün beta hcg 2.0 çıktıbari adet görsem sevincem onu bekliyorum 1 hafta geçti karnım şiş kasığım ağrıyo düzenliydi niye böyle oldu anlamadım inşallah bişey çıkmaz
İNŞ CANIM İÇİMİZDEN BIRININ OLSUN BU AY YA
Ben bi hafta önce test yaptırmıstım negatif cıkmısti ama belki yükselmistir diye bi ümidim var
Kaç gün gecikti reglin canım? İnşallah Allah yüzünü güldürsün tez zamanda
Bende öyle sanıyordum öyle şeyler yaşıyorumki dün beta hcg 2.0 çıktıbari adet görsem sevincem onu bekliyorum 1 hafta geçti karnım şiş kasığım ağrıyo düzenliydi niye böyle oldu anlamadım inşallah bişey çıkmaz
Psikolojik bana da oldu geçen sene çok bıkmıştım artık en sonun da oldum ama inşallah sen olma da hamile ol canım şuan ezan okunuyo rabbim bekleyen hepimize versin Allah'ım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?