MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

İnsallah canım ya iki yıldır bekliyorum

Bende 1 senedir rahmim de iltihap vardı. Tedavi oldum,doktor dedi iltihap verken kalırsın ama tehlikesi olur tabiki de dedi hamile kaldığın zaman da tekrarlaya bilir toz bi ilaç varmış ismini unuttum aklım dan gitmiş onu veririz hiç bişey olmaz dedi benim arkadaşım da kullanmıştı bebişini kucağına aldı ilacın tehlikesi olmadığını anlayınca içim rahat etti.İltihap olması da çok zor anne olmak isteyen bi bayan için cnm...

Gecmis olsun canm insallah en kisa zamanda nasip olur bizlere

Ben bi hafta önce test yaptırmıstım negatif cıkmısti ama belki yükselmistir diye bi ümidim var

Kaç gün gecikti reglin canım? İnşallah Allah yüzünü güldürsün tez zamanda
Bende öyle sanıyordum öyle şeyler yaşıyorumki dün beta hcg 2.0 çıktı bari adet görsem sevincem onu bekliyorum 1 hafta geçti karnım şiş kasığım ağrıyo düzenliydi niye böyle oldu anlamadım inşallah bişey çıkmaz

Benim bat 17si daha canım ama ağrılarım var geldi gelicek gibi.. inşaallah sende de bir sorun çıkmaz

Ben bi hafta önce test yaptırmıstım negatif cıkmısti ama belki yükselmistir diye bi ümidim var

Erken ise gözükmüyo haklısın negatif çıkmıştır benim de adet tarihim 23 mayıs ama sanki yıllar varmış gibi zaman geçmek bilmiyo yarın falan olmazsan bir daha yaptır inşallah beklediğimiz sonuçları alırız...

Psikolojik bana da oldu geçen sene çok bıkmıştım artık en sonun da oldum ama inşallah sen olma da hamile ol canım şuan ezan okunuyo rabbim bekleyen hepimize versin Allah'ım...

Psikolojik bana da oldu geçen sene çok bıkmıştım artık en sonun da oldum ama inşallah sen olma da hamile ol canım şuan ezan okunuyo rabbim bekleyen hepimize versin Allah'ım...

Amin canım Allah razı olsun sanada hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben bebeğe kafayı takmamıştımki niye böyle oldu bilmiyorum inşallah bişey çıkmaz karnım şiş kasıklarımın içi kıpır kıpır ve sancı yapıyo halbuki düzenliydi her ay şimdi böyle inşallah bişey yoktur olsamda kurtulsam

Son ilişkimin üstünden 16-17 gün geçti geç döllenme olsa bile bu kadar zamanda belli olurdu sanırım
Dün kan tahlilim negatif çıktı zaten ondan geçtim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…