MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Aynen hayırlısı oldun ne olursa senin hayrına olsun niye olmadın acaba diye düşünüyosun ya en ufak şey bile etkiliyo canm bizleri kadın olmak çok zor...

Selam kızlar benim de Bat 30 Mayıs sabırsızlıkla bekliyorum Rahim filmi çektirdiğim için bu ay umutluyum

Adetimi 23 mayıs ı bekliyorum eğer adet olursam bittekten sonra muayneye gidicem bende rahim filmi çektiricem folik asid ilacımı da isticem hamile kalmadan önce alıp depolamak çok iyimiş inşallah hayırlı habeler alırız Amedli21

İnşallah canım Rahim filmi gerçekten çok önemli.. 1,5 yıldır neden olmuyor diyodum hastaneye her gittiğim de bi sorun yok dediler klomen verip gonderiyodular Rahim filmi cektirince her iki tüpümn de kapalı olduğunu öğrendim çok şükür açıldı kesinlikle yaptırılması gereken bir işlem.. Folic asit aldım günde 3 tane kullanıcam bu hızlandırılmış olanı yani 3 ayı 1 ayda kullanıcam

Değerlendiriyorm Lale ama gel gör ki eşim uymuyor gün aşırı ilişkiye tam da yumurtlama dönemlerim ama eşim bu hafta neredeyse her gün istedi baya da tartıştım niye uymuyosun diye gün aşırı olması lazım diyorum anlamıyor

Aynen çok haklısın çok önemli bütün bayanların aksatmaması gerek rahim filmini adeti atlatıyım yada hamile isem ona göre artık doktor ne dicek bakalım cnm bana da senin gibi hızlandırılmış verir büyük ihtimal cnm.Hakkımız da hayırlısı inşallah...

Yarin doktora gidiyorum kizlar beybiyi gorurum insallh .kalp atisi duyulurmu sizce .gunu bana yakin olanlar ne diyosunuz
Ben cuma gittim karindan ultrason ile ince bi çizgi gibi göründü bebis ama hayalmeyal 1 hfsonra kalp atışı duyulur dedi bu cuma bi daha gidicem bakalim heyecanliyim cok. İnşallah seninki de duyulur... bi de benim bulantı basladi senin de varmi

B
bikac gundur sabahlari oluyo ozellikle arabada .belki gec kahvalti yapmaktan bilemiyorum.ben kalp atisini duyarim diye dusunmustum.neyse esimle gidemiyorum zaten onla beraber dinlemek istiyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…