- 7 Mart 2016
- 176
- 96
- 28
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.861
Insaallah canim beklemek zormuş gerçektenErken ise gözükmüyo haklısın negatif çıkmıştır benim de adet tarihim 23 mayıs ama sanki yıllar varmış gibi zaman geçmek bilmiyo yarın falan olmazsan bir daha yaptır inşallah beklediğimiz sonuçları alırız...
Amin canım Allah razı olsun sanada hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben bebeğe kafayı takmamıştımki niye böyle oldu bilmiyorum inşallah bişey çıkmaz karnım şiş kasıklarımın içi kıpır kıpır ve sancı yapıyo halbuki düzenliydi her ay şimdi böyle inşallah bişey yoktur olsamda kurtulsam
Son ilişkimin üstünden 16-17 gün geçti geç döllenme olsa bile bu kadar zamanda belli olurdu sanırım
Dün kan tahlilim negatif çıktı zaten ondan geçtim hayırlısı olsun
Selam kızlar benim de Bat 30 Mayıs sabırsızlıkla bekliyorum Rahim filmi çektirdiğim için bu ay umutluyum
İnşallah canım Rahim filmi gerçekten çok önemli.. 1,5 yıldır neden olmuyor diyodum hastaneye her gittiğim de bi sorun yok dediler klomen verip gonderiyodular Rahim filmi cektirince her iki tüpümn de kapalı olduğunu öğrendim çok şükür açıldı kesinlikle yaptırılması gereken bir işlem.. Folic asit aldım günde 3 tane kullanıcam bu hızlandırılmış olanı yani 3 ayı 1 ayda kullanıcam
Merhaba kızlar ben de 24mayıs bekliyorum inşallah güzel haberler alırızinşallah canım
Ben cuma gittim karindan ultrason ile ince bi çizgi gibi göründü bebis ama hayalmeyalYarin doktora gidiyorum kizlar beybiyi gorurum insallh .kalp atisi duyulurmu sizce .gunu bana yakin olanlar ne diyosunuz
bikac gundur sabahlari oluyo ozellikle arabada .belki gec kahvalti yapmaktan bilemiyorum.ben kalp atisini duyarim diye dusunmustum.neyse esimle gidemiyorum zaten onla beraber dinlemek istiyodum.Ben cuma gittim karindan ultrason ile ince bi çizgi gibi göründü bebis ama hayalmeyal1 hfsonra kalp atışı duyulur dedi bu cuma bi daha gidicem bakalim heyecanliyim cok. İnşallah seninki de duyulur... bi de benim bulantı basladi senin de varmi
İnşallah duyarsin canim yaa yarin haberini bekliyorumB
bikac gundur sabahlari oluyo ozellikle arabada .belki gec kahvalti yapmaktan bilemiyorum.ben kalp atisini duyarim diye dusunmustum.neyse esimle gidemiyorum zaten onla beraber dinlemek istiyodum.
Tamm yazarim randevu 4 gibiİnşallah duyarsin canim yaa yarin haberini bekliyorum
cnm batlarımız hemen hemen aynı benimkide 23 nisan İNŞALLAH yüzümüz güler İNŞALLAH tüm isteyenler güzel haberler alırMerhaba kızlar ben de 24mayıs bekliyorum inşallah güzel haberler alırız
Benim bugün başım çok dönüyor fazla hareket ettiğimde yaa adet olacağım zamanda bazen dönerdi ama emin değilim
batına kaç gün kaldı cnmBenim de miğdem bulanıyo tansiyonum düşüyo gözlerim kararıyo şu insan beğini ne aldatıcı bişey ya valla vicudumuz da ki en tehlikeli organ psikolojik oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?