MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

KIZLAR GÜZEL HABER VERİCEK OLAN VAR MI???!!!Bende bişey yok henüz ama merak ettim olan varsa iyi veya kötü paylaşın arkadaşlar insan destek alınca daha iyi hissediyo...

Canim kacinci denemende hamile kaldin?hayirli olsun bu arada

Cok sukur canım bu benim 5.ayim umudum tukenmek uzere ovu testinde daha koyuyu gormedim gecen ay gordum tutmadi bugun 14.gun.dua et benim icin de olur mu?hamilelerin duası kabul olurmus
İnşallah Rabbim tez zamnda versin cnm iyi değerlendiriyo msnz peki o günleri 3 gün ard arda olcak çift çizgiyi grdğun zamn bide uzun süre ytcan ve ılık suyla duş alcn

İnşallah Rabbim tez zamnda versin cnm iyi değerlendiriyo msnz peki o günleri 3 gün ard arda olcak çift çizgiyi grdğun zamn bide uzun süre ytcan ve ılık suyla duş alcn
Gecen ay iki gun degerlendirdim.bakalim bu ay cift cizgiyi gorursem uc gun degerlendendirecegim.ben cok sicak suyla dus aliyordum.ilik suyu bilmiyordum

Gecen ay iki gun degerlendirdim.bakalim bu ay cift cizgiyi gorursem uc gun degerlendendirecegim.ben cok sicak suyla dus aliyordum.ilik suyu bilmiyordum
İşte cnm tutumamasını sebebi o sıcak su bütün spermeleri dışarı atıyo oyüzden hamile kaldığında bile ilk 3 ay ılık suyla duş alın diyorlar bebeği düşrmesin diye ona dikkat bak

kızlar merhabalar ben olmadım hala 1-2 gun uzerınden gectı dun akşam test yaptm cıkmadı.kanda yapmk ıstemıyorum napıcam hıc regl veya hamılelık belırtı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…