- 16 Mayıs 2016
- 192
- 161
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.881
batına kaç gün kaldı cnm
batına kaç gün kaldı cnm
Canim kacinci denemende hamile kaldin?hayirli olsun bu aradaSaol cnm akıntım var açık sarı şeffaf şeklinde birde iki gündür adet olcakmşm gbi bel ve kasık ağrım vardı şuanda kasıklarımda hafif hafif var 3 gündür sık idrar a çkyrum 2 gündür gecelri ateş basıyodu çok bu kadr smdlk
Saol tatlm çok şükür ilk denememde hamile kaldım :)Canim kacinci denemende hamile kaldin?hayirli olsun bu arada
Masallah canım. İnsallah hayirli bi evlat olurSaol tatlm çok şükür ilk denememde hamile kaldım :)
Bu arada kac aydir bebek dusunuyordunuz?Saol tatlm çok şükür ilk denememde hamile kaldım :)
Amin cnm inşallah Rabbim de en kısa zamanda size de versin :)Masallah canım. İnsallah hayirli bi evlat olur
Cok sukur canım bu benim 5.ayim umudum tukenmek uzere ovu testinde daha koyuyu gormedim gecen ay gordum tutmadi bugun 14.gun.dua et benim icin de olur mu?hamilelerin duası kabul olurmus6 aydr deniyoduk cnm 6.ayda oldu şkür
İnşallah Rabbim tez zamnda versin cnm iyi değerlendiriyo msnz peki o günleri 3 gün ard arda olcak çift çizgiyi grdğun zamn bide uzun süre ytcan ve ılık suyla duş alcnCok sukur canım bu benim 5.ayim umudum tukenmek uzere ovu testinde daha koyuyu gormedim gecen ay gordum tutmadi bugun 14.gun.dua et benim icin de olur mu?hamilelerin duası kabul olurmus
İnsallah ben güzel haber veririmKIZLAR GÜZEL HABER VERİCEK OLAN VAR MI???!!!Bende bişey yok henüz ama merak ettim olan varsa iyi veya kötü paylaşın arkadaşlar insan destek alınca daha iyi hissediyo...
İnşallah cnm hastanelere göre değişiyor ama en fazla 20 yada 25 liradrİnsallah ben güzel haber veririm
Anladım canım ben simdi saglik ocagina gideyimİnşallah cnm hastanelere göre değişiyor ama en fazla 20 yada 25 liradr
Gecen ay iki gun degerlendirdim.bakalim bu ay cift cizgiyi gorursem uc gun degerlendendirecegim.ben cok sicak suyla dus aliyordum.ilik suyu bilmiyordumİnşallah Rabbim tez zamnda versin cnm iyi değerlendiriyo msnz peki o günleri 3 gün ard arda olcak çift çizgiyi grdğun zamn bide uzun süre ytcan ve ılık suyla duş alcn
İşte cnm tutumamasını sebebi o sıcak su bütün spermeleri dışarı atıyo oyüzden hamile kaldığında bile ilk 3 ay ılık suyla duş alın diyorlar bebeği düşrmesin diye ona dikkat bakGecen ay iki gun degerlendirdim.bakalim bu ay cift cizgiyi gorursem uc gun degerlendendirecegim.ben cok sicak suyla dus aliyordum.ilik suyu bilmiyordum
benım yok daha canım bişi regl olmadım sen naptınİnsallah ben güzel haber veririm
Bende olmadim gittim kan verdim yarin alicam ama agrilarim basladi adet oluyorum galibabenım yok daha canım bişi regl olmadım sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?