- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
- 73
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.901
kısmet canım benım hayırlısı olsunBende olmadim gittim kan verdim yarin alicam ama agrilarim basladi adet oluyorum galiba
Ôyle canımkısmet canım benım hayırlısı olsun
Ben 2ayrı yerde yaptırmıştım. Biri 30 diğeri 45tl almıştı. Bu aralıklardadırKızlar özelde kac tl gebelk testi ?
canım niye tartışıyosun sende hergün yap belki öyle tutar bana nedense hergün yapmak daha mantıklı geliyorDeğerlendiriyorm Lale ama gel gör ki eşim uymuyor gün aşırı ilişkiye tam da yumurtlama dönemlerim ama eşim bu hafta neredeyse her gün istedi baya da tartıştım niye uymuyosun diye gün aşırı olması lazım diyorum anlamıyor
Saglik ocagina gittm canm yarin alicam zaten adet oluyorm agrilarm basladıBen 2ayrı yerde yaptırmıştım. Biri 30 diğeri 45tl almıştı. Bu aralıklardadır
Geldimi kırmızılar. Biraz bekle bakalım.Saglik ocagina gittm canm yarin alicam zaten adet oluyorm agrilarm basladı
kac gunun var reglıne arkadasmözelde akşamda yapılıyor dimi kan testi? ne kadar zamanda sonuş çıkıyor kızlar? henüz o aşamaya gelemediğimizden sormamıştım
Yok gelmedi canım ama agrım var kac gündür yoktu kan verdim ya adet olurum.artik :) bir kere daha oyle olmustuGeldimi kırmızılar. Biraz bekle bakalım.
Hayırlısı olsun canım. Daha önümüzde zamanımız çok. Ben hep şunu diyorum kendime. O bilir geleceği zamanı:)Yok gelmedi canım ama agrım var kac gündür yoktu kan verdim ya adet olurum.artik :) bir kere daha oyle olmustu
Tabi ki zamanımız var rabbim ne zaman ol derse hemen olurHayırlısı olsun canım. Daha önümüzde zamanımız çok. Ben hep şunu diyorum kendime. O bilir geleceği zamanı:)
kac gunun var reglıne arkadasm
Direkt kan ver canım bence varsa da yoksa da cıkar bende sabah verdim yarın sabah alicam insallah hamileyizdir2 gün geçtide.. acaba yarın akşam olmazsa testle uğraşmadan kanmı versem diye düşündüm...
aynıyın senınle bırde ask sana benzerle.benımde gectı beklemedeyım:)) sanırım bugun yarın regl olurum2 gün geçtide.. acaba yarın akşam olmazsa testle uğraşmadan kanmı versem diye düşündüm...
Canm sabah gittim kan verdm yarn alicm geldkten snra agrim basladi adet olucm sanirmaynıyın senınle bırde ask sana benzerle.benımde gectı beklemedeyım:)) sanırım bugun yarın regl olurum
insallah vardır canımBat günüm geldi inşaallah kırmızılar gelmez ağrılarım başladı ama bebisin yaptıkları olsun inşaallah hep beraber hamilelik haberlerimizi verelim :)
benimde 23 ü ama dediğin gibi bir iki gün oynuya biliyor beklemek evet çok zor23 mayıs canım ama bazen havalar stress yorgunluk falan 1 yada 2 gün aksaya biliyo her zaman olmuyo ama bilirsin işte herşey den çabuk etkilenince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?