MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

canım niye tartışıyosun sende hergün yap belki öyle tutar bana nedense hergün yapmak daha mantıklı geliyor

Aslında kendimi dinlemek istemiyorum diye söz vermiştim kendime. Ama benim bat 21 mayıs. 4gün var reglime. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Her ay bir hafta kala göğüs ağrılarım başlar ve giderek artar ağrısı. Ama şimdi hiç bişey yok. Sanki hiç adet olmayacakmışım gibi. Sadece arada kasıklarımda ufak ufak ağrı oluyor. Var mı hiç bunu yaşayan.

özelde akşamda yapılıyor dimi kan testi? ne kadar zamanda sonuş çıkıyor kızlar? henüz o aşamaya gelemediğimizden sormamıştım

Bat günüm geldi inşaallah kırmızılar gelmez ağrılarım başladı ama bebisin yaptıkları olsun inşaallah hep beraber hamilelik haberlerimizi verelim :)

23 mayıs canım ama bazen havalar stress yorgunluk falan 1 yada 2 gün aksaya biliyo her zaman olmuyo ama bilirsin işte herşey den çabuk etkilenince...
benimde 23 ü ama dediğin gibi bir iki gün oynuya biliyor beklemek evet çok zorbir hafta var bende bir meşgale bulucam napim yoksa günler ay gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…