- Konu Sahibi firstNimbus
-
canım eğer sende yazılan luveris bizim buradaki lucrin in karşılığıysa ve o luveris i adetinin 21. günü başlayacaksan protokolün uzun olanıdır. öncesinde mutlaka doğum kontrol hapı içmen gerekmiyor.yok eğer tüm bu ilçlarını adetinin 2. veya 3. günü kullanmaya başlayacaksan oda kısa protokol oluyor. her iki durumdada rabbi şimdiden kolaylıklar versin inşallah.
Sagol arkadasim cevabin icin. Ben agustosun adetimin 21ci gun baslicam allahin izniyle. Luveris'e gelince hemen alinmicakmis doktor kullan derse alicam anlican belki hic kullanmaya bilirim neye gore karar alinacak bilemiyorum neye yaradiginida bilmiyorum.
Bu bizim ilk deneme olucak cok sabirsizim.
Evt cnm inşallah sen de pozitif sonucunu alırsın Allahın izniyle. Bana sorarsan test yapma derim gülcecan yanlış anlama negatif çıkarsa (yanlış olabiliyor çünkü) test gününe kadar kendini boşuna üzersin. Biliyorsun stress bebişini etkiliyor. opuyorumnanaktan
kızlar 11.gün değerim 17,55 hamiletyim diyebilirmiyim sizce:teytey::teytey:
tebrik ederim cnm hamilesinalkisalkisalkis
tebrik ederim cnm hamilesinalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim arakadaşlar darısı olmayan tüm anne adaylarına:teytey::teytey:
canım gozun aydın
ınsallah degerlerın katlanır ve bebgını kucagına alırsın
tekrar nezman test yaptırıcan
Cokda sabirsizlanma ve cok umutlanma arkadasim benden sana tavsiye sonra olmadimi cok zuluyosun, yikliyosun.. Sen her iki sonucada kendini hazirl, guclu ol... Tedavin abslayana kadar herseyin atdini cikar, bol bol morel depola, bu konuya takilip kalma, Luveris internetten arastir canim, yada recetesini oku aldinmi....
ınsallah canım
uzme kendını sen ınsalah ıyı olur hersey
kacıncı denemen ve nerede canım
Haklisin silanaz. Fakat ben iki sonucada hazirim biliyorum ilkten tutmaya bilir.
Sonuçta insan ister istemez heyecanlaniyor sabirsizlaniyor bir an olsun bitsin gibisine.
Herseyin hayirlisi olsun. Bizim için uzun bir süreç bir yildir ugrasiyoruz ve tüp bebek yaptirmamiz bÜyük bir sans.
Ilaçlari henüz almadin nede olsa daha zaman var diye temmuz sonundan Önce alirim.
Ben agustos adetiyle baslayacagima göre eylÜl'de ancak.
Geç olsun iyi olsun en azindan orucu tutmus olurum.
TEBRIKLER CANIM, ALLAH KUCAGINADA ALMAYAI ANSIP ETSIN... dARISI TUM ISTEYENLERIN ABSINA INSALLAHH, TUM TEDAVI GOREN ARKADASLARIMIZIN BENDE DAHIL :)
çok sevindim yazını görünce hep aklımdaydın duamdasın merakla sonucunu bekliyorumbenimde dün iki minik böcüğüm geldi bana.inşallah beğenmeyip sıkılıp biran evvel gidelim demezler,bir ömür boyu birlikte oluruz artık onlarla
kızlar malesef sonucum negatiff:1no2::çok üzgünüm:
çok sevindim yazını görünce hep aklımdaydın duamdasın merakla sonucunu bekliyorum
ınş tutunurlar sana kuzucukların ınş bu sefer anne olursun
:CüvCüv:
tebrik ederim canım.inşallah değerlerin katlanarak artar,buradan bebişinin kese kalp atışı haberlerini alırız inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?