Tabii ilahi adalet diye bir gerçek var eger haklıysan gercekten tuttugunu düşünüyorum.. Ama bazen cok bunalıyorum cok kotu bir 4 sene gecirdim can yanmak ne demekmiş cok iyi oğrendim.. cok darbe yedim cok üzüldüm cok kez intihara bile uzanan bunalımlar yasadım.. haklı oldugumu kesin olarak düşünüyorum cunku hep ben fedakarlık yaptım hep ben alttan aldım.. biliyorum hataların en büyüğünü yaptım ama değer verdim sevdim sadece nereden bilebilirdim ki.. sonu olmayan bir mutsuzluga kavusacagımı nereden bılebilirdim ki insanların bu kadar acımasız olacagını.. insanım ben kulum can tasıyorum benımde bi kalbim var.. bende sevebilirdim sevdim sadece.. Hala geceleri uyumadan muhasabe yapıp yatıyorum nerde hata yaptım diye biliyorum hatasız oldugumu vıcdanım rahat ama hala bunu yapıyorum.. Allah bu kadar canımın yanışını mükafata kavusturcaktır öyle degil mi ? Varmı benım gibi canı cok yanmış ama mükafatınıda almış.. elbet canımı yakanlara şöyle olsunlar böyle olsunlar demedim demem Hep Allaha havale ettim ama nefis ya istiyor benim canım yandı oda aynısını yaşasın diye.. Yaşayacaklar mı