Ben de okumadım.Yani genç kızlara boğaz tokluğuna kurs vercekten sonrasını okumadım. Adam boğaz tokluğuna yavşak resmen.
Off acayip takipteyim konuyu
Uçan kuşa yavşayan evli erkekler klanıylanının bir mensubuyla evlenecek kadın değilim. Zaten kimseyle konuşmadın kimseyle şakalaşmasın diye bir derdimde yok. Amaç yavşaklık olsa benim yanımda yapmaz onu. Derdi egosunu tarmin etmek. Toy bir kızın kendini arzulayabikrceğini kanıtlamak vs vs... Tabiki bu daha az itici değil ama... O kurstada amacı aynı tecrübeli ve seksi bir adam gibi hissedecek kendisini. Bir süredir bu durumlar başladı. Ben iş kurdum sıkıntılar atlattım ama başarılı oldum. Her ortamda benim işlerim başarım zekam konuşulur oldu. Kendisini kendisine kanıtlamaya çalışıyor ama acınası bit yolla. Ben onun ruhunu okurum.Bir de garsonlarla flört eden tipler de midemi bulandırıyor. Kocanız uçan kuşa yavşayan evli erkekler klanından.
Niye , adamın verdiği kursa mı gitcen kız
Uçan kuşa yavşayan evli erkekler klanıylanının bir mensubuyla evlenecek kadın değilim. Zaten kimseyle konuşmadın kimseyle şakalaşmasın diye bir derdimde yok. Amaç yavşaklık olsa benim yanımda yapmaz onu. Derdi egosunu tarmin etmek. Toy bir kızın kendini arzulayabikrceğini kanıtlamak vs vs... Tabiki bu daha az itici değil ama... O kurstada amacı aynı tecrübeli ve seksi bir adam gibi hissedecek kendisini. Bir süredir bu durumlar başladı. Ben iş kurdum sıkıntılar atlattım ama başarılı oldum. Her ortamda benim işlerim başarım zekam konuşulur oldu. Kendisini kendisine kanıtlamaya çalışıyor ama acınası bit yolla. Ben onun ruhunu okurum.
Ya ben konu hakkında değilde bu yoruma biraz sitem edicem en beğendiğim yorumculardan birisin bu arada,ama konu sahibi bu kadar hassasken eşi hakkında bu sıfatlarla konuşmak ne kadar doğrudur bilmiyorumYani genç kızlara boğaz tokluğuna kurs vercekten sonrasını okumadım. Adam boğaz tokluğuna yavşak resmen.
Ya ben konu hakkında değilde bu yoruma biraz sitem edicem en beğendiğim yorumculardan birisin bu arada,ama konu sahibi bu kadar hassasken eşi hakkında bu sıfatlarla konuşmak ne kadar doğrudur bilmiyorum
Adam kendisine uygun değil bencede ama yinede kocama yavşak denmesine bozulurdum ne bileyim :)Konu sahibesine gerçeği göstermek istedim.
Adam karısının önünde garsonla kasiyerle hahahihi takılıyor. Hatunun açtığı konuya bakın, ne kadar ayrıntılı, ne kadar özenle yazılmış. Bu adam, bu davranışlarla konu sahibesinden bunca özeni hak ediyor mu sence? Böyle adamlara harcanan düşünce gücüne yazık. Burda detaylı analize, beyin fırtınasına gerek yok tek kelimeyle özet geçtim işte. Adamın uygunsuz davranışlarına burda bahaneler uydurarak bir yere varamayız, adam olsun.
Aşk ve tutku en belirginleri ama eşim aynı zamanda benim en yakın arkadaşım. Kız arkadaşlarımdan önce dertleşmek istediğim sevincini paylaştığım ve bu dünyada beni en iyi anlayabilen bir şey dediğiöde gerçek sebebini tahmin edebilen tol yaptığımda altında yatanları okuyabilen biri. Dolayısıyla yarattığı boşluk sadece bir eşe ait olmuyor. Tabi aynı zamanda en azılı düşmanım...Sizi ne bağlıyor birbirinize acaba konu sahibi ben bunu merak ettim. Karı koca olarak sizi bağlayan aranızdaki nedir? Sevgi saygı aşk tutku... hangisi? Bitmesini hiç istemediğim duygular..Beni eşime bağlayan bu duygular benim. Sizinki hangisi? Çok hakim olmasam da az çok diğer konularınızı da biliyorum.
Güven sorunum yok aslında ben kendime güveniyorum. Beni bırakıp başka kadına gitmesi salaklık olur. Kimse onu benim gibi anlamaz ona benim gibi dokunamaz benim hissettirdiklerimi hissettirenez ve benim gibi sevemez ve en önemliside benim gibi katlanamaz. Değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabullenip yollar aramaya çalışmaz. Eşim birçok sıfata layık olabilir ama salak bir adam değil. Beni aldattığını düşünüyprum demedim. Gereksizce egolarını tatmin etme çabası beni kıskançlığa itti. Ama konuda laf etmedim kendime basit bir kıskançlığı yediremedim galiba.Niye bu kadar güvensizsiniz birbirinize?
Ben de okumadım.
Üstelik yazarlık kursları astronomik rakamlara yazarcılık, şayirlik öğretirken. :)
Ne kadar da hayırsever bir edebiyatçı erkek.
Sizin önceki konunuzu hatırlıyorum iş konusunda sorunlarınız vardı,onları aştınız mı ki eşiniz bu işe yönelebildi?Uçan kuşa yavşayan evli erkekler klanıylanının bir mensubuyla evlenecek kadın değilim. Zaten kimseyle konuşmadın kimseyle şakalaşmasın diye bir derdimde yok. Amaç yavşaklık olsa benim yanımda yapmaz onu. Derdi egosunu tarmin etmek. Toy bir kızın kendini arzulayabikrceğini kanıtlamak vs vs... Tabiki bu daha az itici değil ama... O kurstada amacı aynı tecrübeli ve seksi bir adam gibi hissedecek kendisini. Bir süredir bu durumlar başladı. Ben iş kurdum sıkıntılar atlattım ama başarılı oldum. Her ortamda benim işlerim başarım zekam konuşulur oldu. Kendisini kendisine kanıtlamaya çalışıyor ama acınası bit yolla. Ben onun ruhunu okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?