"Mazoşist" kadının "psikopat" kocası

Ne alakası var siz yazarşık öğrenilen bir şey değil dediniz bende öğrenilen bir şey dedim. Konu sadece yazarlıkla ilgiliydi. Evet yazarşık öğrenilen bir şey ama ben eşimin maddi yönü olmayan bir işte kadınları etkileme fırsatı yakaladığını düşündüğüm için istemedim. Ben diyorum bursa sen diyorsun fatsa...

Sanırım benimde biraz kırgınlığım ve öfken sevgimin önünde. Daha önce yazdığım yazılardaki duygusallık bunda yok yazdıktan sonra fark ettim. Bıkkınlık var.

eşiniz geri adım atar, özür diler ve o işten vazgeçtiğini söyleyerek size gelirse ne ala, ama yapmazsa zannediyorum ki sizin içinizde daha büyük bir yara açılacak ve tamiri çok daha zor olacak.

çocuk ruhlu ise belki de öyle yola gelir.
bazı erkekler hayır kelimesine tahammül edemez, evet canım dersiniz ama kendi dediğinizi çaktırmadan kabul ettirirsiniz.
akıllı kadınsınız, biraz daha düşünürseniz eminim çözüm bulursunuz.
hani bir söz vardır, her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır. bunu eşinize uyarlamak gerekir belki de böylece kendisinin önemli ve başarılı, karısının ona hayran olduğunu düşünerek rahatlar.
başarılıysam senin sayende aslan kocacığım, beni övüyorlar ama sen olmasan ben yapamazdım kaplanım gibi.
çünkü ne kadar modern olursa olsun erkeklerin geneli çatır çatır hakkını savunan, kendisinden daha başarılı kadından kaçıyor. ama cilve, işve, alttan alır gibi davranıp kendi sözünü dinleyen (aslında dinleten) kadından hoşlanıyor.

eşiniz geri adım atar, özür diler ve o işten vazgeçtiğini söyleyerek size gelirse ne ala, ama yapmazsa zannediyorum ki sizin içinizde daha büyük bir yara açılacak ve tamiri çok daha zor olacak.
Hamgisi bizim için daha iyi kestiremiyorum ama hayırlısı olsun inşallah.

Aslında doğru hani kadınlığını kullan diye bir şey varya ben onu hiç beceremiyorum böyle düzüm ben. Neyse onu söylüyorum. Doğuştan cilve eksikliği var bende. O işi bir çözebilsem...

Yolları ,yazarları, eğitimsiz

Yolları ,yazarları, eğitimsiz
Baştada belirttiğim gibi sağ elim kesik olduğundan kullanamıyorum, dikiller var. Bu sebeple Sol elimle yazıyorum. Bu yğzden özürde dilemiştim zaten. Düzeltince daha iyi hissettiyseniz ne ala.

Aslında doğru hani kadınlığını kullan diye bir şey varya ben onu hiç beceremiyorum böyle düzüm ben. Neyse onu söylüyorum. Doğuştan cilve eksikliği var bende. O işi bir çözebilsem...
her şey öğrenilir, bunu da öğrenirsiniz eğer isterseniz.
siz de bir anda değişemezsiniz, zamanla inşallah.

ben evlenmeden önce erkeklere neredeyse tekme tokat dalan bir insanken, evlilikte "kocacım beni koru, sen olmazsan kime güvenirim, beni kim korur" cilveleri, sözleri ile ana kuzusu olmaktan karısının kuzusu olmaya terfi ettirdim.

yani isterseniz yaparsınız. ne de olsa evlilik kurumu da diplomasi, taktik gerektiriyor.

Yazdığın cevaplarin ve savunmalarından sonra bu kadar ısrarla savunduğun eşini neyden kiskandin, yaptıkları bu kadar normal geliyorsa sana diye sormustum tabi dolaylı yoldan. Birazda ironi vardı ya neyse :d
Senin işin zor. Seni kısıtlayan ama kısıtladığı şeyleri kendinde hak giren insanlarla uğraşmak zordur. Çünkü kendileri hep haklıdır. Beyinleri diğer olasılıkları dusunmek bile istemez. Kavgalarinizin şiddeti de ne zaman azalır biliyor musun? Gerçekten boşanma noktasına geldiğinizde, birbirinizi kaybedeceğinizi kesin olarak anladığınizda. Şiddetli kavga edip barışmak sizde '' nasılsa bitmeyecek'' alışkanlığı kazandırmış aslında. Aynısı bizde vardı. Anlaşmalı boşanma duruşmasının olduğu gün baktık biz cidden bosaniyoruz, 5 dk sonra hakim karşısına çıkacağız o zaman dank etti. Beni aldı bir panik, o egodan eser kalmadı. Egolarinizdan siyrilmaniz gerek ve cidden alttan almayı bilmek gerek. Boyun egmislik olarak algilardim ben, gurur yapardım çoğu şeyi. Bundan Vazgeçtim mesela. Artık sinirlendigimde mantığımı devreye sokmak icin uğraşıyorum. Agzimdan cümleler çıkmadan önce düşünüyorum.

Aman yarabbi:) iyiymiş sizden ders alsam?

İronik yaklasiyorum anlaşamadık, neyse :d

Ayy bilmiyorumki eşimi korumak hiçte adetim değildir aslında ama başta bi sert yorum geldiye gurur yaptım heralde koruduğumumda farkımda değilimde nasıl diyim işte aldatmıyoda herif kendini kanıtlama peşinde amanda ben ne seksiyim oh oh dedikçe gıcık oldum kafasını ezmek istedim en dürüstçesi bu. Bizde gerçekten kaybetme korkusu yok hatta bu kavgalarda rutinimiz var evi terk ederim ayrı yaşarız gelir özür diler konuşulur sözler verilir bir süre soğukluk olur romantik zaman geçirmeye çalışılır belki bir tatil ve oh normale dönmüşüz. Kaybetme korkusu olmayıncada birbirimize yapmadığımız kalmıyor. Sağlam bir ders lazım onada banada. Yada gerçekten ayrılmak lazım. Kafam baya karışık.

İronik yaklasiyorum anlaşamadık, neyse :d
24 sattir uyumamış kafein nikotin ve radyasyonla beslenen bağırmaktanda göğüs kafesi ağrımış kaş çatmaktan resmen kırşımış bir kadına ironi yapışır mı el insaf. Okuduğumu zor anlıyorum.

Aman yarabbi:) iyiymiş sizden ders alsam?
Estagfurullah.
her kadının içinde vardır bu his. Açığa çıkarmak istiyor musunuz, önemli olan bu.
Asla alttan almam, hesap sorarım diyorsunuz, elbette bunu yapın ama bağırmadan, evi terketmeden. çünkü kocanız, siz bağırıp evi terkedince sizin haklılığınızı anlamıyor ya da umursamıyor. o halde taktik değiştirmeniz gerekiyor. sonuçta kadınsınız, erkeksilik üzerinize yakışmaz. biraz daha naif, yumuşak tavır ve sözlerle eşinizin sizi anlamasını sağlayabilirsiniz.
tabi bu yazdıklarım afaki şeyler. siz bunu kendinize ve eşinize göre düşünüp uyarlarsanız belki çözüme ulaşabilirsiniz.

Hmm güçlü kadın kendine güvensiz erkek... siz kaç yıllık evlisiniz.. ikinci ve ücüncü yılda özellikle evlilik çatırdar toplarsanız sonra sağlamlasır. Severken saçma sebeplerle ayrılmak saçma ama bunu toplamak adama düser sevdiği kadını ele yar edememeli bi erkek.. en kısa zmnda is yerine gelip konusmalı ve sizde çileden çıkarmadan açıkca konusmalısınız.. hırs ve gurur evliliğe ağır geliyor malesef

Beş yıl bitti öncesinde de 2 senemiz var. Gerçi biz hep böyleydik. Hiç alttan alma sakin kalma dönemimizde olamadı malesef. En başta benim o evdne gitmeme mgel olmalıydı. Hadi o sinirle olmadı sakinleşince aramalı gelmeliydi. Erkek erkek olmalı önce...

malesef evliliklerin genelinde demesem de büyuk cogunligunda tahammulsuzluk hat safhaya ulasiyor hayirlisi olsun kendini uzme tabi ki kiskanacak sahipleneceksin kocan sonucta

Allahıma binlerce şükürler oldunki çözdük şu an maddi bir sıkıntımız yok. İşte onunda alttan almaya çalışması laım ama ben çabalıyorum n
Çok sevindim sizin adınıza,arada aklıma geliyordu sizin mesajlarınızi görünce,soramıyordum da.
Sırf daha önce yaşadıklarınızdan dolayı daha farklı bakar diye düşünmüştüm ama demekki o sizin kadar etkilenmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…