Beş yıl bitti öncesinde de 2 senemiz var. Gerçi biz hep böyleydik. Hiç alttan alma sakin kalma dönemimizde olamadı malesef. En başta benim o evdne gitmeme mgel olmalıydı. Hadi o sinirle olmadı sakinleşince aramalı gelmeliydi. Erkek erkek olmalı önce...
Mesajın içeriğinde konu sahibi yazım tekniklerinden bahsediyor .Gayette bilgili bir şekilde bahsediyor hatta akıl veriyor . Bende garipsedim madem bu kadar iyi biliyor yazım tekniklerini vs . neden bu kadar sık kullanılan kelimeleri yanlış yazıyor . Elim yüzünden dedi . Ben de kendisine geçmiş olsun dedim .
Valla bende ayni sekilde esime oyle bagliyim ve bizde surekli bosanalim cumlesi havada ucuyor . 15gunluk lohusaydim sezeryanliydim esim bana bulasiklari yikayamadim die etmedigini birakmadi ve 7 24 evdeyim ailem uzakta. Ayrica eski sevgilisi evliligimizdede aradi bana her kavgamizda hep o eski sevgilisini savundu. Ama sevsende asik olsanda biyerde sogukluk giriyor araya .... bekleme hayat senin hayatin... kurtul gitsin gercekten en fazla 3ay sikinti yasarsin bilemedin 1 yil.. sonra geriye baktiginda iyiki demelisin keske degil....
Ben yorum yapmayacağım. Zira uslubunuz, dili kullaniminiz,-yazım hataları hariç :)- ifadedeki derinlik eğitimli ve donanımlı biri elinden çıktığını ele veriyor yazının. Su içer gibi hissettim okurken. Kusura bakmayın ama burda okuduğum binlerce Turkce özürlü konudan sonra sizinkinde bu çekti dikkatimi.