"Mazoşist" kadının "psikopat" kocası

Adam 3 kuruşa 5 köfte kapmanın peşinde
Öfff şu evli adamların uçan sineğe bile yazmasına ancak gülüyorum. Benim de başıma geliyordu çalışırken, kelli felli adam kibarlıktan kopacak hale gelip, karşımda evrim geçiriyordu. Ulan ben seni napayım git şu insana evrilmiş davranışlarını eşine sergile!
Hala talep gördüğünü kanıtlamak istiyor aklınca. Fakat evliliği elden gidiyor, haberi yok.
Bence boşayın rahat rahat para almadan kızlara ders(!) versin. Tabi ondan almak isteyen olursa! Dimyat'a pirince giderken bulgurdan olsun da aklı başına gelsin.

Gerçekten gençlere yönelik gelişim programları yapan bir derneğin kursu olduğundan hayır işi sayılabilir. O yüzden ücreti az. İş hayır işi mi derseniz bence amaç bu değil tabiki
Edebiyat ortamlarını ve o kursları az çok biliyorum.
O kadar uyduruk ve zorlama bir kurs daha olamaz.
O kurslardan sadece para kazanılır hepsi bu, para kazanma amacı güdülmüyorsa da dediğinizde haklısınız.
Çünkü yazarlık şairlik kurslarda öğrenilmez, işin içinde olan herkes de bunu bilir. Dediğiniz gibi amaç sosyallik olsun, ortam olsun, en masum haliyle: Derneğin popüler bir etkinliği olsun.

Sanki yabancı bir yazarın yazdığı romandan bir evlilik hikayesi okumuş gibi oldum, normalde kavgalar edilir kadın evi terkeder ailesinin yanına gider adam evinde kalır sonra Boşanma işleri gibi Türk işi kavgalardan farklı geldi:)

İnsanlar değişmez. Benim onu değiştirmeye çalışmak gibi boşa bit çabam yok. Eşiniz sizi dizine yatırıp saatlerce saçınızı okşasa yanaklarınızı sevip öpse siz yorgunken yemek yapsa temizlk yapsa. Boş vakitlerinler hep sizde yanında olun istese. Birlikte alışverişe çıksanız maç izleseniz arkadaşlarıyla çıkarken sizde olun istese aşk mıdır alışkanlık mı?

Genel olarak söylüyprum hanımlar derdim eşimin kimi tabirlere göre" yavşak olmadı" değil. Sinirlendiğimizde kendimizi frenleme sorunumuz ve sonuçları..

Önceki konularımdada aynı senaryoları yaşadık bu bizim rutinimiz sayılır.

Bir insanı tanımak yıllar sürerken iki kelimeyle kişilik analizi yapabilmen, ve bunu güya bana gerçekleri göstermek için yapman takdir edilesi olsada beni hayatımızı istek ve beklentilerimi bilmeden erkek nefretini benim üzerimden kusman hoşuma gitmedi. Sorun eşime hakaret etmen değil şu an bu yargısız infaz eden kendini üstün gören bir tavırla egonu yardım isteyen bir kadına yardım etme kisvesi altında eşimden bir farkın olmaması ve bana saygısızşık etmen.

bence edebiyatla siz ilgilenmelisiniz :) konu üzücü belki ama bi kitaptan okuyormuş gibi hissettim :) bu konu da açıkçası ne diyebilirim bilemedim ki desem de ne kadar faydası olur ki belki sıkıntıdan yazdınız belki yazmak istediniz sadece. sizin ilişkinizi bu bı kaç paragrafla yorumlamak da haddime değil elbette. haksızlığa uğradığınızı düşünebilirim ama eşinize herhangi bi sıfat da kullanamam. siz diyebilrisiniz belki en ağır hakaretleri de edersiniz ama ben burda 'şöyle yada böyle bi adam' dediğimde belki de sizi incitmiş olurum. hepimiz bunu yaşarız. sevdiğimiz insana biz bir takım şeyler söylerizama bi başkası derse de o dokunur bize. işte sahiplenmek duygusu da böyle bi şey sanırım.. biraz zamana bırakın bir şekilde zaten bir yolu seçeceksiniz ikinizde bana göre .

Allahıma binlerce şükürler oldunki çözdük şu an maddi bir sıkıntımız yok. İşte onunda alttan almaya çalışması laım ama ben çabalıyorum n

Bakın bazen gerçek dümdüz göz önünde olandır.
Önceki mesajlarınızda 10 kg tespit yapmışsınız, eee sonuç? Adam sizin kadar derinlemesine incelemesine düşünmüyor, hissetmiyor, yaşamıyor. Adam herkesin birbirine yazıldığı ortamlarda çalışmaya, eğlence aramaya can atarken siz burda ohhh ilşkimiz çok karmaşık yazmışsınız.
Siz çok karmaşıksınız, komplike düşünüyorsunuz ama burdan bakınca adam da davranış tipi de dümdüz. Dediğim gibi, gayet basit bir olguyu siz kendiniz boş yere karmaşık hale getiriyorsunuz. Size göre sebebi sizin işiniz, ama sonuç sabit:adam ötede beride takılmaktan, kadınlarla takılmaktan hoşlanıyor.

Eşiniz çok saygısız. Gözünüz önünde öteyle beriyle flörtleşip sizi küçük düşürüyor. Adam masaya gelen garsonla flörtkeşirken siz utanmıyor musunuz, rahatsız olmuyor musunuz? Adamın niyeti yatıp kalkmak olmasa bile oynak ve utanç verici. Evli barklı adama böyle davranışlar hiç yakışıyor mu?

Avm'de , restoranda kocası gözü önünde başkası yazılan kadınlara acıyorum, bu kadar. Siz burda aşk,tutku , şehvet vs yazarken ben belki sizi dün avm'de görüp acıdım. Sizi küçük düşüren adam için 3 sayfa yazıp çizip tespitlerde bulunmuşsunuz, buna acımaktan başka ne yapayım? İnsanlar nasıl yardımcı olsun bekliyorsunuz? Kocanız adam gibi dursun, evli bir insana yakışan davranışlar sergilesin, bu kadar, alın size yardım.

Bense sadece senin dışında kimse bir şey bilmiyor sanmana acıdım.

Bugün gelen ve gelebikecek en güzel yprumdu teşekkür ederim. Halbuki birazcık empati yapılması benim ruh halimde ne çok rahatlama sağlıyor. Ama eline davulu alıpta atıp tutmak ne kolay herkes için.

İyi de cundagg aldatmak sadece başka biriyle yatağa girmekle olmaz ki, adam gözünüzün önünde başkalarına ilgi gösteriyormuş. Size de yazık değil mi ama ya? Kim bilir ne kadar incitiyor bu durum sizi, ne kadar onun için hiç kimseymiş gibi hissediyorsunuzdur? Şahsen ben olsam öyle hissederdim. Size bunları hissettiren birisi sizi cidden düşünüyor olabilir mi? Üzüldüğünüzü bilmiyor olamaz, bile bile üzüyor sizi işte bu yönüyle evet eşiniz sadist, siz de bunu çekmeye razıysanız başlıktaki gibi mazoşist olursunuz.
Aslında siz de farkındasınız sorunun ama kabullenememe aşamasındasınız, o yüzden hala biraz pembe görüyorsunuz ama durum çoktan gri olmuş.
Bilemiyorum ne yapılır...

Herkese ters geliyor biliyprum ama şu an benim sorunum pekte o değil. Ne biliyim herkesin öyle anları olur açıkçası bende genç bir garaona espiri yada şirinlik yapmışımdır. Eşimi aldattığımı düşünmüyorum. Ama sonuna kadar katışıyoum aldatmak yatakta olmaz. Burda anlatsam anlaşılacak bir durum değil pek ama onun yaptığıda aldatma değildi. Eşimin başkadına bakmasın başkasıyla konuşmasın diye beynini ezen tiplerdende değil amaaan diyip boşvermişlerdende. Kendisini kanıtlamak istemediğinden mi bilmiyorum kıskandım. Hatta kıskançlık mı o duygu bilmiyorum daha çok sinir oldum

Sana bir şey diyeyim .. 3 kuruş bile kazanamayacağı, 18-25 yas arasinda kadinlarca begenilme durtusu ile güya yazarlık ve şairlik ogretecegi bir kurs icin (bunun hayrı olacagini sanmiyrm ayrıca kimseye yazar ve şair olmak ogretilemez) sana senin tabirinle deliler gibi bagiriyorsa birak su adamı savunma. Kavgalarinizin şiddetli olmasından daha önemli şeyler var evliliginizde. Hele senin yanında garsona flortoz yaklaşması.. Amacinin aldatma değilde ego tatmini olması yaşanılan olayın vahametini degistirmiyor. Aç gözlerini..

En ufagindan en büyük sorunlara kadar hep mi tartismalariniz kavga ile sonuçlanır?? Evliliginizde her zaman mi siz alttan alan taraf oluyorsunuz? ?

Tamam adam flörtöz biraz, ama siz de bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. İlişkinin selameti için makul şeylerden fedakarlık edilebilir, bu çok aşırıya kaçmadığı sürece mübahtır. Ki istenilen şey normal, başkasıyla flört etmemesini istemeniz gayet makul ve normal bir istek, yani olması gereken bu.
Mesela bu spor salonuna gitme, seni kıskanıyorum tarzında bir istek olsaydı evet saçmalıyorsunuz derdim ama bu durum farklı.
Eşini çok seven, kaybetmek istemeyen hayatının geri kalanında başkalarıyla ufak flört kaçamakları yapmamayı kabul edebilirdi diye düşünüyorum haksız mıyım?

Yazarlık öğrenilmez? Yazım teknikleri, anlatımı geliştirme yokları, yazı türleri? Bunları duydunuz mu hiç? Gazetelerdeki köşe yazarları okuduğunuz kitapların yazaraları izlediğiniz filmlerin senaryolarını eğitiösiz insanlar mı yazıyor sanıyorsunuz? Ama tespitinizin geri kalanına katılıyorum. Acınası bir ego tatmini daha öncede belirtmiştim.

Kavga başlangıcında haklısın da bosanacagiz sözleriyle evi terk etmek fazla olmuş. Onun yerine orada eğitmen olmanı istemiyorum ve bu fikrim değişmeyecek diyerek konuyu kapatsaydiniz. Ayrıca eşin de fazla abartmis davranislarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…