- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi chamallows
-
Diğer mesqjını da okudum ev temizleme mesajını. Annen değişik biri. Bayram harçlığı bile verse çocuğuna kabul etme. :)kendisi baska arabaya biniyo rahat rahat bizede uluslar arasi hayvan tasimaciligi yapan firmalar var ya ust uste getiriyolar hayvanlari siz oyle gelin diyo resmen
annem biraz degisik evet kendinimi ifade edemiyor bendemi sorun var anlamadim bi hata yaptigi zaman cozmek cozmek yerine baska seylerle halletmeye calisiyor onceden hic boyle degildiDiğer mesqjını da okudum ev temizleme mesajını. Annen değişik biri. Bayram harçlığı bile verse çocuğuna kabul etme. :)
kendisi baska arabaya biniyo rahat rahat bizede uluslar arasi hayvan tasimaciligi yapan firmalar var ya ust uste getiriyolar hayvanlari siz oyle gelin diyo resmen
kendisi baska arabaya biniyo rahat rahat bizede uluslar arasi hayvan tasimaciligi yapan firmalar var ya ust uste getiriyolar hayvanlari siz oyle gelin diyo resmen
Yani evimi temizle diyebilir. Bu annelerimizin hakkı. Kendini bi yere de götürtebilir bunlar normal ama bunların karşılığında para teklif edilmez. Peki şey acaba sana ijtiyacı oluyor da yapmıyor musun hastaymış ya hani? Mesala evi temizle dediğinde tamam çocuğa sen bak ben temizlerim derdim ben olsam. Yada büyük temizlik yapacağın zaman çağır derim, benim annem çağırmaz kendine yetiyor şükür. Acaba yapmayacağını mı düşünüp para teklif ediyor. Anne sen istesen ben zaten yaparım evladın olduğum için, görevim olduğu için, bana para niye vereceksin ben gündelikçi miyim diye boz mesala.annem biraz degisik evet kendinimi ifade edemiyor bendemi sorun var anlamadim bi hata yaptigi zaman cozmek cozmek yerine baska seylerle halletmeye calisiyor onceden hic boyle degildi
cok skintili bir hayat yasadi simdi saglik sorunlari var ama parayla cozmeye calismasi beni uzuyor suara skintidayim bebegim var calisamiyorum kredi oduyoruz falan kendince bir sekilde yardimmi ettigini saniyor yoksa al parani susmu diyor anlamadim anlam veremiyorum her muhabbete bi parani veririm lafi cikiyor mutlaka alakasiz bir sekilde
kendini garantiye almis zaten baska araba ayarlamis kendine3. Kişiyi alır annemi goturmezdim
o 3. kişiyi de annenizin bulduğu arabaya yönlendirseydiniz hemen de rahatı bozulsaydıkendini garantiye almis zaten baska araba ayarlamis kendine
yoo her hafta gider yapabildigim kadar isini yaparim oda sabahlari kizima bakar ben uyuyayim biraz diye her isine ben kosarim mesela arayip markete gitmem lazim agir eeyler alicam der sen gitme ben gelir seni gotururum derim pazarini marketini hafta sonlari ben hallederim zaten ilgisiz deilim yani elimden geldigince herseyine kosarim zorundayim hic gocunmam ama anneden gelen bir para teklifi beni uzuyor ben o un parayla is yaptiracagi insan degilim kiYani evimi temizle diyebilir. Bu annelerimizin hakkı. Kendini bi yere de götürtebilir bunlar normal ama bunların karşılığında para teklif edilmez. Peki şey acaba sana ijtiyacı oluyor da yapmıyor musun hastaymış ya hani? Mesala evi temizle dediğinde tamam çocuğa sen bak ben temizlerim derdim ben olsam. Yada büyük temizlik yapacağın zaman çağır derim, benim annem çağırmaz kendine yetiyor şükür. Acaba yapmayacağını mı düşünüp para teklif ediyor. Anne sen istesen ben zaten yaparım evladın olduğum için, görevim olduğu için, bana para niye vereceksin ben gündelikçi miyim diye boz mesala.
vallahi hic aklima gelmedi bu ya keske yerim olsada gonlu kirilmasa mesela gelenler kardes falan olsa yan yana skisilir bi sekilde gidilir ama okadar alakasiz kisilerki 2 erkek bir bayan olacak skistiramam da yani gidilecek mesefa uzun ankarayi bilirmisiniz bilmem dikmenden taa karsiyaka mezarligio 3. kişiyi de annenizin bulduğu arabaya yönlendirseydiniz hemen de rahatı bozulsaydıZaten anlayacaktır size alınmaz yer de yokmuş anneniz düşünür sonrasını
alinganlik degil aslinda sorunu cozmek icin bir yol ariyorum kadin surekli bana para sunuyo istedigi olmadiginda yaptirmak icinBence abartmışsınız bunda bu kadar tepki verecek birşey yok bu kadar alıngan olmayın sinirle söylenmiş bir söz sadece anneniz sonuçta.
Yapabileceğin bir şey yokmuş zaten. Yer olduğu kadarını açmışsın. Annenin yanlışı hem de seni zor durumda bırakmış. Parasını vereyim biraz gurur ifadesidir zararın neyse öderiz mantığı ama her işte o denmez. Açıkça konuşman gerek anlamadığını da düşünüyorsan çok üstelemeye gerek yok. Kendi vicdanını öyle tatmin ediyor demek ki.vallahi hic aklima gelmedi bu ya keske yerim olsada gonlu kirilmasa mesela gelenler kardes falan olsa yan yana skisilir bi sekilde gidilir ama okadar alakasiz kisilerki 2 erkek bir bayan olacak skistiramam da yani gidilecek mesefa uzun ankarayi bilirmisiniz bilmem dikmenden taa karsiyaka mezarligi
iste o isin parayla alakasi olmadigini idrak edemiyor ona kalsa bagajada insan doldurayim ne varki gidilir nolacak modundaYapabileceğin bir şey yokmuş zaten. Yer olduğu kadarını açmışsın. Annenin yanlışı hem de seni zor durumda bırakmış. Parasını vereyim biraz gurur ifadesidir zararın neyse öderiz mantığı ama her işte o denmez. Açıkça konuşman gerek anlamadığını da düşünüyorsan çok üstelemeye gerek yok. Kendi vicdanını öyle tatmin ediyor demek ki.
bana sanki para verirsem chamallows her isimi oldurur gibi dusunuyomus gibi geliyor chamallowsa para ver sirtinda bile goturur :))Anneniz paranın acamayacagi kapı yoktur mantığında olmalı ki her defasında parayla iş yaptırmaya çalışıyor ,sizde ona ,anne parasını vereyim beni biraz rahat bırak diye teklif edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?