mazot parani veririm

kendisi baska arabaya biniyo rahat rahat bizede uluslar arasi hayvan tasimaciligi yapan firmalar var ya ust uste getiriyolar hayvanlari siz oyle gelin diyo resmen
Diğer mesqjını da okudum ev temizleme mesajını. Annen değişik biri. Bayram harçlığı bile verse çocuğuna kabul etme. :)

Diğer mesqjını da okudum ev temizleme mesajını. Annen değişik biri. Bayram harçlığı bile verse çocuğuna kabul etme. :)
annem biraz degisik evet kendinimi ifade edemiyor bendemi sorun var anlamadim bi hata yaptigi zaman cozmek cozmek yerine baska seylerle halletmeye calisiyor onceden hic boyle degildi
cok skintili bir hayat yasadi simdi saglik sorunlari var ama parayla cozmeye calismasi beni uzuyor suara skintidayim bebegim var calisamiyorum kredi oduyoruz falan kendince bir sekilde yardimmi ettigini saniyor yoksa al parani susmu diyor anlamadim anlam veremiyorum her muhabbete bi parani veririm lafi cikiyor mutlaka alakasiz bir sekilde

Anneniz düsüncesiz davranmis
Zaten arabada koltuk sayisindan fazla insan tasimak hem tehlikeli hemde yasal degil...
Kucak kucaga giderken Allah korusun kaza aninda o insanlarin vebalini almis olurdunuz...
Siz dogru yapmissiniz , Anneniz ise olayi carpip mazot parasini bahane etmis gereksiz yere ...
Bidaha konusu acilirsa kendisi taksiyle yollasin

Annenizin iyi ki parası var :)
Parası olmasa işlerini neyle hallettirmeye çalışırmış bilmiyorum. Sanırım paranın güç olduğunu düşünen birisi...

kendisi baska arabaya biniyo rahat rahat bizede uluslar arasi hayvan tasimaciligi yapan firmalar var ya ust uste getiriyolar hayvanlari siz oyle gelin diyo resmen

Benim tavrım bu durumda o 3 kişiden hiçbirini almamak olurdu. Bunu bildikleri için annemler de bunu yapmaya cesaret edemez zaten :)
Cidden, kalkar basar giderdim, anneme de mazot parasıyla taksi tutmasını söylerdim.
Benim de canım var, parayla kölelik yaptıramaz kimse, hele annem asla yapamaz. Ne o öyle, satın alır gibi. Ay sinirlendim

3. Kişiyi alır annemi goturmezdim

Yani evimi temizle diyebilir. Bu annelerimizin hakkı. Kendini bi yere de götürtebilir bunlar normal ama bunların karşılığında para teklif edilmez. Peki şey acaba sana ijtiyacı oluyor da yapmıyor musun hastaymış ya hani? Mesala evi temizle dediğinde tamam çocuğa sen bak ben temizlerim derdim ben olsam. Yada büyük temizlik yapacağın zaman çağır derim, benim annem çağırmaz kendine yetiyor şükür. Acaba yapmayacağını mı düşünüp para teklif ediyor. Anne sen istesen ben zaten yaparım evladın olduğum için, görevim olduğu için, bana para niye vereceksin ben gündelikçi miyim diye boz mesala.

yoo her hafta gider yapabildigim kadar isini yaparim oda sabahlari kizima bakar ben uyuyayim biraz diye her isine ben kosarim mesela arayip markete gitmem lazim agir eeyler alicam der sen gitme ben gelir seni gotururum derim pazarini marketini hafta sonlari ben hallederim zaten ilgisiz deilim yani elimden geldigince herseyine kosarim zorundayim hic gocunmam ama anneden gelen bir para teklifi beni uzuyor ben o un parayla is yaptiracagi insan degilim ki

Bence abartmışsınız bunda bu kadar tepki verecek birşey yok bu kadar alıngan olmayın sinirle söylenmiş bir söz sadece anneniz sonuçta.

o 3. kişiyi de annenizin bulduğu arabaya yönlendirseydiniz hemen de rahatı bozulsaydı Zaten anlayacaktır size alınmaz yer de yokmuş anneniz düşünür sonrasını
vallahi hic aklima gelmedi bu ya keske yerim olsada gonlu kirilmasa mesela gelenler kardes falan olsa yan yana skisilir bi sekilde gidilir ama okadar alakasiz kisilerki 2 erkek bir bayan olacak skistiramam da yani gidilecek mesefa uzun ankarayi bilirmisiniz bilmem dikmenden taa karsiyaka mezarligi

Bence abartmışsınız bunda bu kadar tepki verecek birşey yok bu kadar alıngan olmayın sinirle söylenmiş bir söz sadece anneniz sonuçta.
alinganlik degil aslinda sorunu cozmek icin bir yol ariyorum kadin surekli bana para sunuyo istedigi olmadiginda yaptirmak icin

Yapabileceğin bir şey yokmuş zaten. Yer olduğu kadarını açmışsın. Annenin yanlışı hem de seni zor durumda bırakmış. Parasını vereyim biraz gurur ifadesidir zararın neyse öderiz mantığı ama her işte o denmez. Açıkça konuşman gerek anlamadığını da düşünüyorsan çok üstelemeye gerek yok. Kendi vicdanını öyle tatmin ediyor demek ki.

Anneniz paranın acamayacagi kapı yoktur mantığında olmalı ki her defasında parayla iş yaptırmaya çalışıyor ,sizde ona ,anne parasını vereyim beni biraz rahat bırak diye teklif edin :)

iste o isin parayla alakasi olmadigini idrak edemiyor ona kalsa bagajada insan doldurayim ne varki gidilir nolacak modunda

Anneniz paranın acamayacagi kapı yoktur mantığında olmalı ki her defasında parayla iş yaptırmaya çalışıyor ,sizde ona ,anne parasını vereyim beni biraz rahat bırak diye teklif edin :)
bana sanki para verirsem chamallows her isimi oldurur gibi dusunuyomus gibi geliyor chamallowsa para ver sirtinda bile goturur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…