mazot parani veririm

Anan olayi cok yanlis anlamis.. olay para degilki yahu burda.. mazottsn actiysa konuyu surekli ayni seyi soyluyosa.. is sadece mazotla bitmiyo.. sigortasi vergisi yipranma payida var arabanin onuda hesaba kat de..

Anan olayi cok yanlis anlamis.. olay para degilki yahu burda.. mazottsn actiysa konuyu surekli ayni seyi soyluyosa.. is sadece mazotla bitmiyo.. sigortasi vergisi yipranma payida var arabanin onuda hesaba kat de..
kıramiyorum iste bunu soylesem olay nerelere gelir siz dusunun artik :)
herkesi bindirsem allah korusun bi kaza yapsam skissalar o arabada ben ne yaparim o fazla fazla doldurdugum insanin hesabini nasil veririm

kıramiyorum iste bunu soylesem olay nerelere gelir siz dusunun artik :)
herkesi bindirsem allah korusun bi kaza yapsam skissalar o arabada ben ne yaparim o fazla fazla doldurdugum insanin hesabini nasil veririm
Kusura bakmasin o anne.. bana sacma bi yerden para lafi yaparsa annemde olsa paparayi yer. Cunku mevzu para degil

Ne alaka 3. Kişi gelse de gelmese de yakıt parası aynı olacak zaten Siz yer sıkıntısı için söylemişsiniz anneniz ayıp etmiş bence.

Yaww anne bu. Tamam de geç. Üçüncü kişi razı ise tıkış tıkış gitmeye bıyursun gelsin. Annene sitem edip söylemen bile hata. Ayy inşallah benim kızlarda ileride her söylediğime alınıp üzülmezler. Çocuklarıyla bile konuşurken filtre kullanmak çok zorlar insanı. Kendini hiç doldurma annene karşı. Git sarıl ,öp..ne güzel.

Bence anneniz iyiniyetli. Biraz da cekingen bir kadin. Kızı bile olsaniz karşılıksız sizden bir sey istemeye cekiniyor olabilir. Madden de size yardim etmek icin bahane ariyor da olabilir. Belli bir yastan sonra büyükler de degisiyorlar bence bu kadar ufak tefek şeyleri dert etmeyin annedir en nihayetinde zaten cevabini veriyormussunuz. Ben kendi annemle babamin yaptiklarini anlatsam agziniz açık kalir ama boyle degillerdi yaşlılık onları böyle yaptı ben de bana olan sevgilerini iyiniyetlerini bildigimden kalp kirmayayim diyorum bir sey demiyorum. Size de tavsiye ederim hic kafaniza takmayin onu da böyle kabul edin. Bu yastan sonra degismek cok zor

Keşke tamam deyip yer kalmadığını görünce annene kusura bakma sen başka araç bulman lazım mazot paran var nasılsa demek lazım da... İşte...

tabiki de bu olayda siz haklısınız.olay mazot parası değil ki fazla kişiye kat mı çıkıcaksınız arabada sanki.benim annem de benim adıma konuşur , karar verirdi.ben de dolayısıyla sinirlenirdim.sonra hayır benim adıma karar veremezsin deyip onu birkaç olayda mahcup ettim bir daha bana sormadan benim adıma karar veremedi.

Benim annemde bunu cok yapar. Kendi istedigi gibi olsun ister ve reddedince yok parasini ben veririm bilmem ne halbuki reddetmenin sebebi para olmaz çoğu zaman.
Kac kere oturup guzellikle konustum, kac kere tartistim. Hungur hungur ağladığımı bilirim. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazik ki...

Kendisi farklı araba ayarlamış

Kızım ben ayarladım, gelmenize gerek yok demiyor

3 kişi ayarlıyor hala

Konu Sahibi eşi ve kp var, bi de üstüne 3 kişi

Anne nerede? baSka arabada... ohhhh ne ala

Laf söyleyince de aman parası neyse veririz

her firsat soyle firsat mesela evi temizlenecek ben kendi evimi eile temizleyemiyorum cunku bebegim var beni arayip evi sen temizlede parayi sen al diyo bana mesela
Annende uçmuş sözde sana yardım ediyor bebekli kadınsın omu bakicak senin çocuğuna o arada, öyleyse yap gitsin görsün nasıl zormu kolaymi :))

Sizlik bir durum yok ki o arabayi siz mi yaptınız sigan sigar sigmayan sigmaz. Bu durumda mahcup olmaniz gerekecek bir sey yok.. Anneniz cagirmis sigmazsa da kusura bakma diyecek olan o.

vallahi anne sonuçta bir şey denmez ama neden sürekli mazot parasına dönüyor o zaman sizde meşgul olduğunuzu söyleyip götürmeyin.

Annende uçmuş sözde sana yardım ediyor bebekli kadınsın omu bakicak senin çocuğuna o arada, öyleyse yap gitsin görsün nasıl zormu kolaymi :))
zaten ben yapiyorum normal islerini gittikce haftada 2 kere falan ugrarim cam duvar silinecek fayanslar detayli buyuk islere temizlikci aliyo ama onda bile bana sen yap sana vereyim diyo

vallahi anne sonuçta bir şey denmez ama neden sürekli mazot parasına dönüyor o zaman sizde meşgul olduğunuzu söyleyip götürmeyin.
deseki cocugum sizde geldiniz yolunuzu uzattiniz bu mazotuda ben alayim bu iyi niyet ama e.kisi sigmaz siyince mazotunu ben oderim ne alakaysa sanki mazotu o odeyince bonbonus bir koltuk daha acilacak arabada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…