+10000 Velev ki paragözüm kaç yazar onu mu sordum... soruya cevap vermek yerine bir sorgudur gidiyor...Önceki konulardan vurmak buradaki bazı kadınların huyu olmuş.Acaba gerçek hayatta da kendilerine sorunlarını açan insanların da bir zaman sonra o derdini yüzüne vurarak böyle itici oluyorlar mıZira öyle arkadaşlarım olsun istemezdim oturup dertleşmezdim.
Size laf sokanlara da masum masum cevap vermişsiniz kalbiniz temiz belli ki.İsterseniz 20 kere parayla ilgili konu açabilirsiniz kime ne?Rahatsız olan yorum yapmasın.
Kreş haklı bence de ama vardır bunda da bir hayır çıkacağı varmış demek ki o paranın sizden Allah yerini doldursun sıkmayın canınızı
ya orası öyle ama konu sahibine ısrarla sorulan sorular vardı ve cevaplamıyordu.Demek ki göndermemek için 3 sebebi var.Sürekli bahaneler derken?Çocuğu göndermek için size söz mü verdi ki size bahane uydursun.İsterse can sıkıntısına alır çocuğunu kreşten kime ne
Bence anlatmaya çalışma.He canım he de geçS
Allah sizden razı olsun şuan yazınızı inanın gözlerim dolarak okudum neyi araştırıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum anlatmaya çalışıyorum hesap sorar tarzda yanıtlar Rabbim sizler gibi insanların sayısını arttırsın
Ve ayrıca ekleyeyim, belli bir öğrenci sayısına ulaşmadan o yaş için sınıf açılmıyor. Atıyorum öğrenci sayısı 9 sizin çocuğunuzla 10 oluyor ve sınıf açılıyor. Neden kurum madur olsun ki. Kreş yada anaokulu farketmeksizin orası belediye parkı değil. Elbette ki haklarını korumak zorunda.çocuklarınızı kreş, kurs gibi yerlere yazdırırken lütfen sözleşmeleri okuyun.
siz çocuğu kaydettirdiniz, belki başka bir çocuğun yerini aldı. kontenjan işi bu çünkü.
neresi olursa olsun iptal istendiğinde cayma bedeli hakkı oluyor kurumların ve haklılar.
Şuan eşimin diğer test sonucunu bekliyorum eğer pozitif çıkarsa bildiricem mutlakaBunu bildirmek zorundasınız yalnız
Zorunda mı?Soruyu soran konu sahibi.Sorduğu soru belli.Kreş haklı mı değil mi?Bu kadar net.ya orası öyle ama konu sahibine ısrarla sorulan sorular vardı ve cevaplamıyordu.
İyi ki varsınız.. öyle şeyler yazıyorlar ki bi problem mi var acaba düşünmeye başladımZorunda mı?Soruyu soran konu sahibi.Sorduğu soru belli.Kreş haklı mı değil mi?Bu kadar net.
YKS kursunda yöneticilik yaptım.Ve ayrıca ekleyeyim, belli bir öğrenci sayısına ulaşmadan o yaş için sınıf açılmıyor. Atıyorum öğrenci sayısı 9 sizin çocuğunuzla 10 oluyor ve sınıf açılıyor. Neden kurum madur olsun ki. Kreş yada anaokulu farketmeksizin orası belediye parkı değil. Elbette ki haklarını korumak zorunda.
paranızı alabilmek için kayıt sildirmek işinize geliyor belki ama dediklerini yaparsanız ve başka aileler mağdur olursa vicdan azabı çekmez misiniz?Kan tahlili temiz ama diğer rest sonucunu bekliyoruz bu yüzden göndermek istemedim ve bu konuyu kreş yetkilisi ile konuştuğumda bana dediği sakın bizimle görüştüğünüzü söylemeyin oldu yoksa biz zor durumda kalırız dedi bende kaydını sildirmek istedim
Eşim pozitif çıkarsa zaten bildiricem şuan sonuç bekliyorum işime gelen ne kendi paramı almak mı ne saçmalıyorsunparanızı alabilmek için kayıt sildirmek işinize geliyor belki ama dediklerini yaparsanız ve başka aileler mağdur olursa vicdan azabı çekmez misiniz?
Ben her dönem yaşıyorum aynı şeyleri. Etik olması açısından dönem fiyatı yazmayayım fakat bu yıl 4.dönemine başlayan çocuğu için hala ve hala sözleşmede yazmıyordu şu bu diyen velim var. Her yıl aynı sözleşme ha belki bir iki madde eklenmiştir. Kırtasiye malzemesi olayına hiç girmiyorum bile. 4yaş grubuna neden eva lazım diye iki veli birleşip odamı basmışlardıYKS kursunda yöneticilik yaptım.
bir öğrencinin yıllık bedeli 10 bin.
YKS kitap seti 2 bin zaten.
eylülde kayıt olmuş 10 bini 10 taksite böldürmüş biri ekim ayında iptal istiyor ve ödemem taksitleri diyor. bu kısmı en basiti bir de.
onun öğrencisi geldi diye ben belki kaç kişiyi çevirdim kapıdan.
Peki milletin yorumlarından sizene ? Kendı dediğinizi kendınız yapıyorsunuz. Eşinin pozitif olabileceğini kendı yazdı yazmasa kim bılecek? Daha bir gün önce eşinin iş yerıne ceza kesıldı dıye şikayet edeni para için burada suçluyordu. Bakınız eşi hasta olabılır . Ordan kaç kişi çevresine hastalık yayıcak belkide ölücek. Kreşten aldığında belkide bu durumu yetkililere bildirmeyecek ben bunu normal bir vatandaş olarak sorgularım kusura bakmayınZorunda mı?Soruyu soran konu sahibi.Sorduğu soru belli.Kreş haklı mı değil mi?Bu kadar net.
bir de şey var yıllık ücreti ayın 1 inden 1 ine senet yapan veli eylül 15 te başlayan öğrenci için 1 ekimde yarım taksit getirmişti neymiş çocuğu iki haftalık eğitim almışBen her dönem yaşıyorum aynı şeyleri. Etik olması açısından dönem fiyatı yazmayayım fakat bu yıl 4.dönemine başlayan çocuğu için hala ve hala sözleşmede yazmıyordu şu bu diyen velim var. Her yıl aynı sözleşme ha belki bir iki madde eklenmiştir. Kırtasiye malzemesi olayına hiç girmiyorum bile. 4yaş grubuna neden eva lazım diye iki veli birleşip odamı basmışlardı
Eşim pozitif çıkarsa zaten bildiricem şuan sonuç bekliyorum işime gelen ne kendi paramı almak mı ne saçmalıyorsun
Olbir de şey var yıllık ücreti ayın 1 inden 1 ine senet yapan veli eylül 15 te başlayan öğrenci için 1 ekimde yarım taksit getirmişti neymiş çocuğu iki haftalık eğitim almış
bir saat yıllık ücret alıyoruz diye anlatmaya çalışmıştım
Alabilir ama parasini da odemek durumunda. Sozlesmesini okumadan imzalamis belli ki.Demek ki göndermemek için 3 sebebi var.Sürekli bahaneler derken?Çocuğu göndermek için size söz mü verdi ki size bahane uydursun.İsterse can sıkıntısına alır çocuğunu kreşten kime ne
Ben para için suçlamıyorum iş yerinin bütün herşeyi tam yapmasına rağmen şikayet edildiğini yazmıştım nasıl nerden bu şekilde anlayıp yorumladınPeki milletin yorumlarından sizene ? Kendı dediğinizi kendınız yapıyorsunuz. Eşinin pozitif olabileceğini kendı yazdı yazmasa kim bılecek? Daha bir gün önce eşinin iş yerıne ceza kesıldı dıye şikayet edeni para için burada suçluyordu. Bakınız eşi hasta olabılır . Ordan kaç kişi çevresine hastalık yayıcak belkide ölücek. Kreşten aldığında belkide bu durumu yetkililere bildirmeyecek ben bunu normal bir vatandaş olarak sorgularım kusura bakmayın
Ücret konusunda da üstelemedim zaten hesabınızı yapıp gönderin dedim merak ettiğim için bilgisi olanlar vardır diye buraya yazayım dedim prosodür böylemi diye sormak istedim.. Evet bende üzüldüm kreşten aldığıma ama iyiliği için almak zorundaydımCocuklar ilk krese basladiklarinda o yil cok sık hasta olurlar. Boyle boyle bagisiklik sistemleri gelisiyor ama su korona zamani bu riski sanirim ben de alamazdim. Normal zaman olsa devam etsin derdim, bu normal ama korona donemi dogru bir karar vermissiniz. Ucret kismini bilemiyorum prosedur kreslerde nasildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?