Mecbur aldım

bu da suç temaslının temaslısı oluyorlar çünkü

bu da suç temaslının temaslısı oluyorlar çünkü
Oğlum belki taşıyıcıdır diye göndermek istemedim zaten eşim pozitif çıkarsa bizde test yaptırıcaz eğer bizde pozitif isek okulla tekrar iletişime geçip belirticem

Yine celiskili cevaplar
Cocugunuz krese yeni baslamis hasta olmasi cok normal
Esinizde korona cikti diye gondermeyecekseniz evet elbette haklisiniz
Ama bir diyorsunuz cocuk hasta oluyor bir diyorsunuz kocamda korona cikabilir. Ne dediginiz belli degil valla.

Ve evet isveren bir noktada hakli. Sozlesmenizi iyi okumamissiniz. Orada muhtemelen yaziyordur sartlar.

Kırtasiye malzemelerini oğlumun okulunda birleştiriyorlardı. Hatta ilk gün gittiğimizde boya kalemleri, oyun hamurları vardı önceki seneden kalan, her çocuk kendi kalemini, hamurunu kullanmıyor, kavanozlara her rengi ayrı ayrı koymuşlardı. Çocuklara boyaları dağıtıp bitince topluyorlardı. Sizin getirdiğiniz malzemeleri de birleştirmişlerdir, ayırıp veremezler. Ortak kullanıyorlar çünkü. Diğer konuları hiç bilmiyorum ama servis ücreti 100 TL zaten çok az 200 TL’dir. Çevremde duyduğum geçen sene bile 170 civarındaydı.

Siz çok hasta oluyor diye almadınız mı çocuğu kreşten ?

Siz de çalışırsanız maddi olarak daha rahat olursunuz. Çocuğun da yaşı varmış zaten
Evet oğlum 3 yaşında kayınvalidem yakın aslında ona bırakmayı düşündüm girp bir işe çalışmak çok istiyorum ama kayınvalidemler çok kalabalık yaşıda baya var bakma taraftarı değil.. bu şekilde kreşe alıştırıp iş bulursam girecektim ama olmadı

1. Çocuk üç kere grip oldu
2. Eşim evde maddi sıkıntı var
3. Eşim korona o yüzden göndermiyorum

Yarısını aldığınıza şükredin. Ben kurum sahibinin yerinde olsam beş kuruş vermezdim. Çocuk oyuncağı değil, işletme bu kurumlar. İnsanlar para kazanıyor, para kazandırıyor sizin sözleşmenize göre plan yapıyor. Bir ay vereyim iki ay alayım olmaz.

Eşim corona testi yaptırdı henüz sonuç çıkmadı kan testi sonucu temiz çıktı diğer test sonucunu bekliyoruz evet oğlumda kreşe başladı balayı grip oluyor şimdi eşimde böyle olunca göndermem kararı aldık eğer zaten eşim pozitif çıkarsa direkt bizde test yaptırıcaz eğer biz de pozitif çıkarsak kreş ile görüşücem

Önceki konulardan vurmak buradaki bazı kadınların huyu olmuş.Acaba gerçek hayatta da kendilerine sorunlarını açan insanların da bir zaman sonra o derdini yüzüne vurarak böyle itici oluyorlar mıZira öyle arkadaşlarım olsun istemezdim oturup dertleşmezdim.
Size laf sokanlara da masum masum cevap vermişsiniz kalbiniz temiz belli ki.İsterseniz 20 kere parayla ilgili konu açabilirsiniz kime ne?Rahatsız olan yorum yapmasın.
Kreş haklı bence de ama vardır bunda da bir hayır çıkacağı varmış demek ki o paranın sizden Allah yerini doldursun sıkmayın canınızı

Tomografı çekildiyse az çok ciğerlerde gözükür. Ciğere inmediyse daha testte direk sonuç çıkar.

Yetkili haklımı bilmem ama Çocuklar kreşe başladıklarında ilk sene sürekli hasta olurlar . Malum suanda tam hastalık sezonu. Bence biraz daha sabretseydiniz bağışıklığı güçlenene kadar en azından .

S
Allah sizden razı olsun şuan yazınızı inanın gözlerim dolarak okudum neyi araştırıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum anlatmaya çalışıyorum hesap sorar tarzda yanıtlar Rabbim sizler gibi insanların sayısını arttırsın

Bunu bildirmek zorundasınız yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…