Bu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.Merhabalar.. Oğlumu kreşe vermiştim1 ay oldu ilk ay ücretini yaptırmıştım. Bu ayda gider düşüncesi ile 2. Ayıda yatırdım ama okula başladı başlayalı 3. Grip oluşu bende haliyle göndermeyeceğimi ve paramın iade edilmesini istedim yetkili kişi bana girerken ilk hafta deneme süresi demişti şimdi onu keseceğimi servis ücretini 100 TL olarak konuşmuştuk şimdi 200 TL olarak alacağını yani yolladığım paranın yarısını iade edeceğini söyledi bana ve ben bu kuruma 350 TL li kırtasiye alışverişi yaptım bunu sorduğumda ise hepsi kullanıldığını bir kaç parça birşey kaldığını söyledi benim çocuğum 3 yaşında biraz konuşmasında problem var sırf bu yüzden vermiştim ama sürekli grip olması dolayısıyla aldım sizce yetkili hakkımı arkadaşlar
Bu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.
Aferdesiniz nedir alıp veremediğiniz neden insanları rencide etme havasındasın anarmol bir konumu açtım neden bu kadar zorunuza gitti gerçekten evet her şey para değil ama.. Bu şekilde insan kırmakta hiç iyi bir şey değilpandemi olmasa hay ağzını öpeyim derdim.
valla altın da altın para da para.
gösterirller ya tv de şu herşeyi eski pusku olan kadın, binlerce tl dolandırmışlar falan diye. biriktirmiş biriktirmiş hayat boyu.
konu sahibini görunce de aklıma o geliyo hemen.
kesin eşi de böyle kendisi gibi. 2 saat az mesaiye gidecek diye kıyameti koparmıştı.
Evet bizede öyle demişti sorduğumda bu şekil cevap aldım sadece bir kaç bişey var dedi hepsi bitmişkasım ayının yarısı ile servisin yarısını kesebilir.
servis ne alaka 200 e çıkmış.
kırtasiyeye gelince senelik alınıyor o malzemeler daha 1.dönem bitmeden nasıl bitmiş.
+1Bu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.
Bu kadar rahatsız oluyorsan laf sokmak için cevap yazmanıza gerek yokBu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.
Kreş sonuna kadar haklıMerhabalar.. Oğlumu kreşe vermiştim1 ay oldu ilk ay ücretini yaptırmıştım. Bu ayda gider düşüncesi ile 2. Ayıda yatırdım ama okula başladı başlayalı 3. Grip oluşu bende haliyle göndermeyeceğimi ve paramın iade edilmesini istedim yetkili kişi bana girerken ilk hafta deneme süresi demişti şimdi onu keseceğimi servis ücretini 100 TL olarak konuşmuştuk şimdi 200 TL olarak alacağını yani yolladığım paranın yarısını iade edeceğini söyledi bana ve ben bu kuruma 350 TL li kırtasiye alışverişi yaptım bunu sorduğumda ise hepsi kullanıldığını bir kaç parça birşey kaldığını söyledi benim çocuğum 3 yaşında biraz konuşmasında problem var sırf bu yüzden vermiştim ama sürekli grip olması dolayısıyla aldım sizce yetkili hakkımı arkadaşlar
Valla doğruBu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.
Hayır değil. O kırtasiye 1 ay için değil 1 dönem veya yıl için alınır. Tüketici hakem heyetine başvurıun mutlaka sonuç alırsınız.Merhabalar.. Oğlumu kreşe vermiştim1 ay oldu ilk ay ücretini yaptırmıştım. Bu ayda gider düşüncesi ile 2. Ayıda yatırdım ama okula başladı başlayalı 3. Grip oluşu bende haliyle göndermeyeceğimi ve paramın iade edilmesini istedim yetkili kişi bana girerken ilk hafta deneme süresi demişti şimdi onu keseceğimi servis ücretini 100 TL olarak konuşmuştuk şimdi 200 TL olarak alacağını yani yolladığım paranın yarısını iade edeceğini söyledi bana ve ben bu kuruma 350 TL li kırtasiye alışverişi yaptım bunu sorduğumda ise hepsi kullanıldığını bir kaç parça birşey kaldığını söyledi benim çocuğum 3 yaşında biraz konuşmasında problem var sırf bu yüzden vermiştim ama sürekli grip olması dolayısıyla aldım sizce yetkili hakkımı arkadaşlar
Hayır eşimde korona belirtileri var test sonucu bekliyoruz bu yüzden daha çokEşinizin mesai ücreti kesilince maddi olarak sıkıntıya girdiğiniz için mi kreşten aldınız çocuğu
İşyerinden kaptı sanırımHayır eşimde korona belirtileri var test sonucu bekliyoruz bu yüzden daha çok
Kan tahlili temiz ama diğer rest sonucunu bekliyoruz bu yüzden göndermek istemedim ve bu konuyu kreş yetkilisi ile konuştuğumda bana dediği sakın bizimle görüştüğünüzü söylemeyin oldu yoksa biz zor durumda kalırız dedi bende kaydını sildirmek istedimİşyerinden kaptı sanırım
Sorduğum sorunun cevabı bu değil. Demek ki eşiniz eğer pozıtıf çıkarsa iş yerınden bulaştı demektır. Kısaca iş yerı dediğimiz gibi boş yere ceza yememişKan tahlili temiz ama diğer rest sonucunu bekliyoruz bu yüzden göndermek istemedim ve bu konuyu kreş yetkilisi ile konuştuğumda bana dediği sakın bizimle görüştüğünüzü söylemeyin oldu yoksa biz zor durumda kalırız dedi bende kaydını sildirmek istedim
Sonuç pozitif se büyük ihtimal evetSorduğum sorunun cevabı bu değil. Demek ki eşiniz eğer pozıtıf çıkarsa iş yerınden bulaştı demektır. Kısaca iş yerı dediğimiz gibi boş yere ceza yememiş
koronadan dolayı evde olduğu için maddi sıkıntıdasınız yani. Siz çalışmıyor musunuzHayır eşimde korona belirtileri var test sonucu bekliyoruz bu yüzden daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?