Mecbur aldım

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Merhabalar.. Oğlumu kreşe vermiştim1 ay oldu ilk ay ücretini yaptırmıştım. Bu ayda gider düşüncesi ile 2. Ayıda yatırdım ama okula başladı başlayalı 3. Grip oluşu bende haliyle göndermeyeceğimi ve paramın iade edilmesini istedim yetkili kişi bana girerken ilk hafta deneme süresi demişti şimdi onu keseceğimi servis ücretini 100 TL olarak konuşmuştuk şimdi 200 TL olarak alacağını yani yolladığım paranın yarısını iade edeceğini söyledi bana ve ben bu kuruma 350 TL li kırtasiye alışverişi yaptım bunu sorduğumda ise hepsi kullanıldığını bir kaç parça birşey kaldığını söyledi benim çocuğum 3 yaşında biraz konuşmasında problem var sırf bu yüzden vermiştim ama sürekli grip olması dolayısıyla aldım sizce yetkili hakkımı arkadaşlar

Bu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.

Bu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.

pandemi olmasa hay ağzını öpeyim derdim.
valla altın da altın para da para.
gösterirller ya tv de şu herşeyi eski pusku olan kadın, binlerce tl dolandırmışlar falan diye. biriktirmiş biriktirmiş hayat boyu.
konu sahibini görunce de aklıma o geliyo hemen.
kesin eşi de böyle kendisi gibi. 2 saat az mesaiye gidecek diye kıyameti koparmıştı.

Aferdesiniz nedir alıp veremediğiniz neden insanları rencide etme havasındasın anarmol bir konumu açtım neden bu kadar zorunuza gitti gerçekten evet her şey para değil ama.. Bu şekilde insan kırmakta hiç iyi bir şey değil

kasım ayının yarısı ile servisin yarısını kesebilir.
servis ne alaka 200 e çıkmış.
kırtasiyeye gelince senelik alınıyor o malzemeler daha 1.dönem bitmeden nasıl bitmiş.
Evet bizede öyle demişti sorduğumda bu şekil cevap aldım sadece bir kaç bişey var dedi hepsi bitmiş

Bu kadar rahatsız oluyorsan laf sokmak için cevap yazmanıza gerek yok

çocuklarınızı kreş, kurs gibi yerlere yazdırırken lütfen sözleşmeleri okuyun.
siz çocuğu kaydettirdiniz, belki başka bir çocuğun yerini aldı. kontenjan işi bu çünkü.
neresi olursa olsun iptal istendiğinde cayma bedeli hakkı oluyor kurumların ve haklılar.

Kreş sonuna kadar haklı sizin çocuğunuz için kontenjan ayrılıyor. Maddi manevi zarar uğratıyorsunuz kurumu.

Hayır değil. O kırtasiye 1 ay için değil 1 dönem veya yıl için alınır. Tüketici hakem heyetine başvurıun mutlaka sonuç alırsınız.

İşyerinden kaptı sanırım
Kan tahlili temiz ama diğer rest sonucunu bekliyoruz bu yüzden göndermek istemedim ve bu konuyu kreş yetkilisi ile konuştuğumda bana dediği sakın bizimle görüştüğünüzü söylemeyin oldu yoksa biz zor durumda kalırız dedi bende kaydını sildirmek istedim

Sorduğum sorunun cevabı bu değil. Demek ki eşiniz eğer pozıtıf çıkarsa iş yerınden bulaştı demektır. Kısaca iş yerı dediğimiz gibi boş yere ceza yememiş

Sorduğum sorunun cevabı bu değil. Demek ki eşiniz eğer pozıtıf çıkarsa iş yerınden bulaştı demektır. Kısaca iş yerı dediğimiz gibi boş yere ceza yememiş
Sonuç pozitif se büyük ihtimal evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…