Mecbur aldım

Okuldan okula değişiyor demekki uygulama. Sağlık sorunu nedeniyle sene ortasında 1 ay okula gitmeyen öğrenciye okula gelemedi aidat yatırmayın diyen bir okuldu. Bu sene farklı bir okuldayız, bakalım burası nasıl olacak.

8
Kreşler anlaşmayı yıllık 10 ay üzerinden yapar ama bazı yerler kendi insiyatiflerinde gittiği ay kadar para alır ama siz zaten 1 ay göndermişsiniz, bu ayın da 3 te 1 i kadar gitmiş ki genelde ödemeler de 1 ile 5 si arası yapılıyor kreşlere yani madem böyle bir düşünceniz vardı yatırmasaydınız parayı madem verdiniz artık hak iddia edemezsiniz servis kullanıyor ise onun yarısını iade ederler o kadar.
Örneğin Biz geçen sene okullar kapanınca mart ayında ücreti tam ödedik servisi yarım ödedik sadece kalan aylarda okul kapalı olduğundan ücret ödemedik okula.
Birde ilk yıl çocuklar çok hasta oluyor ama sonra bağışıklık ları artıyor ve hasta olmuyorlar okuldan almak yerine ek takviye yapsanız yeterdi.
Son olarak eşiniz korona ise belkide çocuktan geçti 3 kez grip oldu diyorsunuz da doktora gittiniz mi bu süreçte gitseniz hemen teste gönderir idi bu sene prosedür böyle çünkü semptomlar kovidle aynı olduğundan dolayı...

Sanırım neden okuldan aldığımı açıkladım okumadığınız yerler var galiba corona şüphesi ile yazdığımı görmüşsünüzdür umarım

Sanırım neden okuldan aldığımı açıkladım okumadığınız yerler var galiba corona şüphesi ile yazdığımı görmüşsünüzdür umarım
Bu okuldan alma sebebi değil ki diyelim ki corona bunun teşhisini verecek olan doktor zaten ve sizin eşiniz test yaptırmış sadece ne malum çocuktan bulaşmadığı hasta idi diyorsunuz... Tedavisini olur karantinası biter okula devam eder... Siz parayı almak derdindesiniz bende açıkladım verilen alamazsınız okulu bağlamaz sizin nedenleriniz sadece servisin yarısı iade edilir o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…