Mecbur aldım

Benim oğlum da devlet anaokulundaydı. Okul bitince de almadık. Hatta eşim çok güzel bir büyüteç almıştı, öğretmeni bahçede araştırma inceleme yapacakları için büyüteç istedi. Onu götürdü okula. O da kaldı. Bir tek yaptıkları aktiviteleri geri gönderdiler.
Okuldan okula değişiyor demekki uygulama. Sağlık sorunu nedeniyle sene ortasında 1 ay okula gitmeyen öğrenciye okula gelemedi aidat yatırmayın diyen bir okuldu. Bu sene farklı bir okuldayız, bakalım burası nasıl olacak.

8
Merhabalar.. Oğlumu kreşe vermiştim1 ay oldu ilk ay ücretini yaptırmıştım. Bu ayda gider düşüncesi ile 2. Ayıda yatırdım ama okula başladı başlayalı 3. Grip oluşu bende haliyle göndermeyeceğimi ve paramın iade edilmesini istedim yetkili kişi bana girerken ilk hafta deneme süresi demişti şimdi onu keseceğimi servis ücretini 100 TL olarak konuşmuştuk şimdi 200 TL olarak alacağını yani yolladığım paranın yarısını iade edeceğini söyledi bana ve ben bu kuruma 350 TL li kırtasiye alışverişi yaptım bunu sorduğumda ise hepsi kullanıldığını bir kaç parça birşey kaldığını söyledi benim çocuğum 3 yaşında biraz konuşmasında problem var sırf bu yüzden vermiştim ama sürekli grip olması dolayısıyla aldım sizce yetkili hakkımı arkadaşlar
Kreşler anlaşmayı yıllık 10 ay üzerinden yapar ama bazı yerler kendi insiyatiflerinde gittiği ay kadar para alır ama siz zaten 1 ay göndermişsiniz, bu ayın da 3 te 1 i kadar gitmiş ki genelde ödemeler de 1 ile 5 si arası yapılıyor kreşlere yani madem böyle bir düşünceniz vardı yatırmasaydınız parayı madem verdiniz artık hak iddia edemezsiniz servis kullanıyor ise onun yarısını iade ederler o kadar.
Örneğin Biz geçen sene okullar kapanınca mart ayında ücreti tam ödedik servisi yarım ödedik sadece kalan aylarda okul kapalı olduğundan ücret ödemedik okula.
Birde ilk yıl çocuklar çok hasta oluyor ama sonra bağışıklık ları artıyor ve hasta olmuyorlar okuldan almak yerine ek takviye yapsanız yeterdi.
Son olarak eşiniz korona ise belkide çocuktan geçti 3 kez grip oldu diyorsunuz da doktora gittiniz mi bu süreçte gitseniz hemen teste gönderir idi bu sene prosedür böyle çünkü semptomlar kovidle aynı olduğundan dolayı...

Anlatamıyorum sanırım laf sokmak yargılamak için gecmiş konularından vurmak bana etik gelmiyor.İnsanlar burada sorunlarını paylaşıyor iki gün sonra başka bir sorununu paylaştığında önceki derdinden vurmak laf sokmak bunu hatırlatmak hoş değil.Tabii ki canı laf sokmak isteyen sokar ben engelleyemem benim düşüncem bu.Bana hoş gelmiyor.

8

Kreşler anlaşmayı yıllık 10 ay üzerinden yapar ama bazı yerler kendi insiyatiflerinde gittiği ay kadar para alır ama siz zaten 1 ay göndermişsiniz, bu ayın da 3 te 1 i kadar gitmiş ki genelde ödemeler de 1 ile 5 si arası yapılıyor kreşlere yani madem böyle bir düşünceniz vardı yatırmasaydınız parayı madem verdiniz artık hak iddia edemezsiniz servis kullanıyor ise onun yarısını iade ederler o kadar.
Örneğin Biz geçen sene okullar kapanınca mart ayında ücreti tam ödedik servisi yarım ödedik sadece kalan aylarda okul kapalı olduğundan ücret ödemedik okula.
Birde ilk yıl çocuklar çok hasta oluyor ama sonra bağışıklık ları artıyor ve hasta olmuyorlar okuldan almak yerine ek takviye yapsanız yeterdi.
Son olarak eşiniz korona ise belkide çocuktan geçti 3 kez grip oldu diyorsunuz da doktora gittiniz mi bu süreçte gitseniz hemen teste gönderir idi bu sene prosedür böyle çünkü semptomlar kovidle aynı olduğundan dolayı...
Sanırım neden okuldan aldığımı açıkladım okumadığınız yerler var galiba corona şüphesi ile yazdığımı görmüşsünüzdür umarım

Sanırım neden okuldan aldığımı açıkladım okumadığınız yerler var galiba corona şüphesi ile yazdığımı görmüşsünüzdür umarım
Bu okuldan alma sebebi değil ki diyelim ki corona bunun teşhisini verecek olan doktor zaten ve sizin eşiniz test yaptırmış sadece ne malum çocuktan bulaşmadığı hasta idi diyorsunuz... Tedavisini olur karantinası biter okula devam eder... Siz parayı almak derdindesiniz bende açıkladım verilen alamazsınız okulu bağlamaz sizin nedenleriniz sadece servisin yarısı iade edilir o kadar.

Back
X