Mecbur muyum Acaba..

Bu sefer sana ne zarari vae diyorlar anlatiyorum kadinin umrunda degil. Esim uyandi cocuga bagiriyor ama suc onda mi? Acsin annesine bagirsin
Çirkef ol o zaman biraz. Sana mı güvenip doğurdu anası? Kv sana mı güvenip bakıyor? "Ben istemiyorum" bu kadar. Çok mu zor bunu söylemek? İstemediğin sürece kimsenin çocuğunu eve almak zorunda değilsin.

Eşinizle konuşun daha sonra beraber annesine gidin görümcenizde evdeyken durumu izah edin, çocuğun biraz yaramaz olduğunu ve sizin hamile olduğunuzdan dolayı kendinize zor yettiğinizi, zırt pırt emrivaki yapılarak çocuğun sizin evinize gönderilmesinden hoşlanmadığınızı belirtin.
Özellikle kv.nize anne para karşılığı bakıyorsun ama çocuk hep bizde o zaman parayı verde ben yiyim bari diye espri yapın :))))

görümcenizle konuşun,
çocuk çok hareketli, ben korkuyorum başına bişey gelir diye, sorumluluk almak istemiyorum diyin.
doğru da zaten, neden başkasının çocuğunun sorumluluğunu alasınız ki.

İşte en zor konulardan biri.,
Çocuğu kovsan,yazık oda seni yenge biliyor dayısını seni seviyor,büyüyünce hiç unutmaz.
Kayınvalidene desen,bir çocuka bile merhamet etmiyorsun,ne kötü kalplisin olur.
Görümcene desen,ben ne yapayım yenge ben işteyim küçücük çocuğa dayına gitme diyemem ya der.
Sen en iyisimi acil evi sat arkana bakmadan kaç
Bu nasıl sıkıntı be içim daraldı çözümsüzlükten
Ben olsam ne yapardım ne yapardımmmm Görümcemi işten çıkarttırmak için hain planlar yapardım

İnanin cocuk geldiginde suratim dusuyor cocuk anliyor birde ustune hala gülerek falan yaramazlik yapiyor

Tuvaletin kapısını kitle gelince koş ananene dersin.
Kvnide ara tuvalet eğitimi yok sizin yüzünüzden mikrop kapamam de.

Hiçbiri olmuyosa geldiği gibi giy ayakkabını al çocuğu git kvne
Bir tane daha wc var oraya gir diyorum bilerek benim kullandigima giriyor pislik cocuk yuz sabunumu parcalamis gecen birde gulerek anlatiyordu dayisina esimde kizdi bayagi ama iki dk sonra yine ayni valla artik musait degilim git diycem biktim

Alma içeri müsait değilim de gönder bence

Bende oyle tahmin ediyorum bunlarin yaptigi bile bile dusuncesizlik... birde diyorduzaten gorumcem ise girdiginde nasilsa dayisi evde diye. Ben dogurdum sanki

Gelince kapıdan geri gönder kv arayınca 'anne gönderme bana emanet çocuk bakamam ben hamileyim uğraşamıyorum' de. Doğumdan sonra da 'bebeğe rahat vermiyor uğraşamam' dersin. Ki zaten öyle de olacaktır. Şimdi önünü almazsan doğumdan sonra daha çok öfkelenirsin.

Son düzenleme:
Bi an önce önlemini almalisiniz ister kvdryle ister gorumceyle ister esinizle konusun bebeğinkz için bunu yapın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…