Mecbur muyum Acaba..

Cocugu kv degil, siz bakiyorsunuz resmen..
Bence esiniz kvdeniz ile konusmasi gerekiyor..
Esinde bu duruma sahit oldugu icin,rahatsizligini annesine daha rahat dile getirebilir..
Gorumcenizin bu durumsan haberi var mi ?
Belkide duyunca annesine , ben cocuklari sana emanet ediyorum neden surekli abimin evine yolluyorsun insanlari rahatsiz ediyorsun gibilerinden kizabilir belki..

Ne sıklıkla geliyor size ? Yine en mantıklısı kapıyı açmamak. Onlarda dayısının evine rahat rahat gidemeyecekse nereye gidecek diye dusunuyorlar sanırım.

Okulların açılmasına 1 ay kaldı bu kadar sık gelemez o zaman.
Sonra bebeğiniz doğar zaten asla kabul etmezsiniz bebeğe zarar veriyor diye.
Ama şu 1 ay çekeceksiniz gibi geldi bana.
En güzeli biraz cirkef olmak böyle durumlarda belki o zaman rahatlarsiniz.

Bir tane daha wc var oraya gir diyorum bilerek benim kullandigima giriyor pislik cocuk yuz sabunumu parcalamis gecen birde gulerek anlatiyordu dayisina esimde kizdi bayagi ama iki dk sonra yine ayni valla artik musait degilim git diycem biktim

Müsait değilim deme geldiğinde ayakkabını çıkart öyle aç kapıyı giy elinden tut çık kvne ona söyle ben hamileyim müsait değilim al torununu de

Nekadar erken önünü kesersen okadar iyi bebeğin olduğunda zorlanırsın

cocuk dogmadan çözümünü saglaman şart ya kv ne ayrı sinir oldum kadın işini biliyor eşinde madem rahatsız gitsin konuşsun kardesi kvden aksam almaya geldiğinde karim hamile bende isten uyumaya geliyorum evimizde de mi rahat edemeyeceğiz diye

Zaten çalışmıyorsun cocuğuna niye kv baksın ki ? Ayrıca eşinin yeğeni için eşinle konuş . Eşin çözsün . Sen bakmak zorunda değilsin . Çocuk geleceği zaman sen çık evden en iyisi.

Hamileligi gerekce gostermeden direk sabrim yetmiyor beni dinlemiyor bakamam deyin. Acik ve net bir sekilde bence. Yoksa hamilelik bitince artik bakabilirsiniz diye dusunurler. Kapiya geldiginde de ben musait degilim deyip geri yollayin bence. Cok zor boyle emrivaki iliskilerle basetmek.
Iyi gelin imaji azcik zedelense de olur yoksa onlar sizi daha cok zedeleyecekler dusuncesizlikleriyle.

en mantıklısı kapıyı açmamak bakkala gitmiştim uyuyakalmışım komşuya gitmiştim gibi bahanelerle geçiştirin sorduklarında da...

ben olsam alırım yegenını gıderım kv deye cocuga da sen gec ıcerı ıkı dk der odaya yollarım, acık bır sekılde bır daha cocugu evımde ıstemedıgımı mısafır agırlayaak durumda olmadıgımı bakamayacaksa gorumceye soylemesını ve bakıcı tutmalarını soylerdım.
caz boz yaparsada o zaman anne ver sen bana aldıgın parayı ben bakayım derdım.

ebnce her seferinde geçici olarak kurtulmak yerine alın karşınıza konuşun ya da eşiniz konuşsun.

Bebekten güzel oyuncak mı var, doğumdan sonra da bebek sevmeye gelecek çocuk.
Siz biraz uyusam diye bakacaksınız, kayınvalide çocuk hevesleniyor ne zararı var sevsin diyecek, siz de ikisini 3 saniye bile başbaşa bırakamayıp çıldıracaksınız.

Veya eşiniz annesiyle konuşacak, çocuğu göndermemesini söyleyecek.
Yetmezse siz söyleyeceksiniz.
Olmadı taşınacaksınız.
Benim için taşınma sebebi olur bu.

Oha
Yapılması gereken kocan.annesiyle konuşacak karım zaten zorlanıyor bidaha çocuğu yollama diyecek. O demezse sen diceksin.

Gerçekten sinir bozucu bir durum ve rahatından ödün vermeyen bir kv
Önlem almazsan doğumdan sonra olacakların önünü alamazsın bırak kırılan kırılsın..
Hamile halinle onların çokta umrumda görünmüyorsun..

Belli ki yakınsınız, bana kalırsa hemen taşının doğum yapmadan.

Son düzenleme:
Kendi yegenime de esimin yegenine de asla bakmam evime de gelemez bastan ses etmediyseniz cok normal hergun gelmesi ben komsumda yasadim durumu caninskldikca ev isi yapcagi zaman yolladi ses etmedim bi gun eve geldik isten yatiyorum cocuga oyuncaklari vermis kapimda annene soyle abla calisan bi bayan benle ugrasamiyomus de dedim bidaha gelmedi asiri yaramazdi ve geldimi git desemde gitmiyordu yegen olsada tavrim ayni olur gerekirse kavga dovus küslük yinede almam evime

o tuvalet o haldeyken kv çağır eve kaç kere söyledim artık özllikle yapıyor kusura bakma ama ben sürekli bakamam yollama birdaha de küsersede küssün rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…