Saç Bakım Ürünleri Mecitefendi Sa bakm rnn kullananlar var m ?

Genel yorumlar olumlu olunca bende gittim bugün aldım mecitefendi saç bakım yağını:jeyyar:Ayrıca aktar bu karışım yağını öve öve bitiremedi içimden acaba mecit efendi bu adammı diye düşündümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile36.5 ytl ye alan arkadaş var ben 10 ytl ye aldım ciddi kazık yemişim mideme oturdukaydirigubbakcemile3Hemen yarın yapmaya başlıcam..Haftada 3 kez yap dedi aktar,kutusunda da öyle yazıyo..Gelişmeleri bildiririmgamyoncuiremsu

arkadaslar bu macıtefendı sac bakım yagın ıcıne bek ayrıca badem yagı yılan yagı ve yumurta sarısıda eklemek ıstıyorum,cunku saclarım kurudu dasha etkılı olur dıyerekten bu yaglarıda ek olarak eklemek ıstıyorum esıt mıktarda,ama hepsınden kac olcek katıyım bana bı fıkır werırmısınz

bende mecıpefendının naturel sac bakım yagını kullanıyorum 100ml 6 ytl bırsey saclarım uzun oldugu ıcın haftada 2 kez kullanıyorum 1 saat bekletıp ılık suyla yıkıyorum 1 yıldır kullanıyorum ve saclarım kırılmadan uzuyor hıc kestırmedım 1 yıldır ve benım saclarım seyrek yanı gur saclı degılım ama yagı kullandıgımdan berı dolgunlastı yanı ben cok memnunum

Ben dün ilk kez yaptım saçlarım pamuk gibi yumuşacık oldu valla

Kızlar hani saç bakım yağını parmaklarınızla saç diplerinize sürüyorsunuz ya. Sürerken saçlarınıza sizinde saçlarınız kopuyor mu?

amphitrite yağ sürmeden önce saçlarını nazikçe önce alttan aç sonra taramayı dene

Kızlar hani saç bakım yağını parmaklarınızla saç diplerinize sürüyorsunuz ya. Sürerken saçlarınıza sizinde saçlarınız kopuyor mu?

bu yagı kullanan yakınlarımda var ve onlarında benımde saclarım onceden tarasamda dokuluyor ama o normal dert etme yanı

arkadaslar bu yagı nasıl kullanıyosun kac olcekle ve ıcıne ne katıyosunzzz

ben kullandım benim saçlarım çok problemli saç kıran oluyorum ama beğenmiştim maskesi hoşuma gittia.s

bende bir iki aydır kullanıyorum ama bana tek başına pek etki etmiyor. Saçlarım önceden röfleliydi son 3 aydır bakır kızılı 2 haftada bir boyatıyorum yani benim sorunum dökülmeden ziyade saçın kuruluğu ve az uzaması haftada 2 bazen 3 kere kullanıyorum, kullanırken karıştırdığım kabın içine bu yağdan başka ceviz yağı, susam yağı, badem yağı, zeytin yağı falan da karıştırıyorum. Bu yağlar karışımın içinde var aslında ama dediğim gibi sadece mecitefendi yağını kullanınca pek birşey değişmiyor. Ama bütün bu yağları karıştırıp 2 saat bekletip sonra yıkayınca gayet dolgun ve parlak oluyorlar. Ceviz yağını daha çok koyuyorum diğer yağlardan, nedense ceviz yağını daha fazla koyunca daha parlak ve daha yumuşak oluyorkaydirigubbakcemile2

ben daha önce de kullandım, sonra yurtdışına gittiğim için ara verdim, şimdi tekrar kullanıyorum. her zaman Mecitefendi ürünlerine güvenmişimdir, içine terebentin ve hint yağı da kattım ben, spreyli bir şişeye koydum kullanıyorum haftada 2-3 kere. DFN GARLI ürünler için aktar bana şöyle söyledi, defneli ürünler yağlı saçlı insanlarda işe yarıyormuş daha çok, kurutuyor demekki saçı. Benim de saçlarım masaj yaparken ya da yağ sürerken kopuyor, bilemiyorum cansız oldukları için mi, kopmak için bahane aradıkları için mi kaydirigubbakcemile3 Öneririm Mecitefendi'nin yağını, kokusu herkese farklı geliyor, ben bayılıyorum kokusuna, babam nefret ediyor mesela hihih

mecit efendi bakım yağını uzun süredir kullanıyorum.başka başlıkta da turp suyu uygulaması var.ben mecit efendi ve turp suyunu karıştırıp uyguluyorum.

ben önceden sürekli alır haftada 2 kere yapardım.
harika oluyo saçlar yumuşacık,parlak :)

:kızlar bu mecitefendi yagını bende dun aktardan aldım .orada bi kız alırken gordum sordum cok memnunmuş ben alıp denıyım dedim bu sabah sac diplerime surdum ve daha 5 dakka beklemeden sacların kopmaya başladı hepsi birden dokulecek diye cok korktum hemen 3 defa sampuanla yıkadım yıkarken de baya bi dokuldu .bida bu yagı sacıma surermıyım aslaaaa :1no2:

artı cok fazla kepek yaptı şimdi de kepekten nasıl kurtulabilirim onu dusunuyorum

bişey sormak isityorum benim saçlarım çok yaglı o yüzden çekiniyorum ve yağlarla herhangi bir bakım yapamıyorum, sabah yıkıyorum akşam olmadan gene yaglı...

türleri var mı bu m.efendinin kuru-yaglı-boyalı saç gibi..

mecitefendinn sitesi var cnm çeşitleri oradan görebilirsin

onlara ordan bakıcam da saçı yaglı oldugu halde herhangi bir bakım yagı falan kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…