Saç Bakım Ürünleri Mecitefendi Sa bakm rnn kullananlar var m ?

mrb arkadaşlar ben entele otonu denedim ama saclarım cok dokuldu yanı sürerken arı döküldü yıkarken ayrı döküldü...mecitefendiyi kullanmak istiyorum yorumalrini okudum....size bir soru sorucam yardım ederseniz sevinirim..bu yagı sürerken sizinde saçlarınız kopuyor mu? ben badem yegi sürerken bile kopuyor masaj yaparken saclarım ellerime geliyor bana bi cvp veriri seniz sevinirim ....saclarım cok yazık ınce telli saclarım var off yardım ederseniz sevinirim ....:1hug:

eğer saçına yağ bakımı yapmaktan korkuyorsan (ince telli oldukları için ))

mecit efendi yoğun saç bakım maskeleri var onlardan kullanabilirsin .....

tesk ederim canım ...peki bu yagı kullananlar da benım gibi surerken saçları kopuyor mu? onu merak edıyorum .bende sürünce kopuyor ...normal mı yok sa anormal bı durum mu bu???

Benimde saçımın koptuğu oluyordu başlarda bazı mevsim değişikliklerinde hala oluyor... Ama bakım yağı saçımı harika yaptı..

Bende saçıma herhangi birşey sürerken kopar ama çok karışır benim saçlarım o yüzden kopar ve bende sürekli taramıyorum bu yüzden zaten dalgalı şöyle bir düzeltiyorum yetiniyorum o kadarıyla.. -tatlicadiarzu- Güçsüz olduğu için kopabilir saçlar (ince saç ve güçsüz saç aynı şey değildir) ki bunun için dışardan yapılan müdahaleler yeterli olmayabilir. Saça en iyi bakım içten bakımdır yani yedikleirmiz içtiklerimizle saçlarımız daha sağlıklı toparlanır.. Doktorlar saçınızı içten besleyin diyorlar...
Kardeşimin saçları çok inceydi o kadar ki uzamazdı saçları, uçları tüy gibi olurdu. Biraz vitamin takviyesi ve Krestase ile şimdi belinde saçları kaydirigubbakcemile5
Bakım için mecitefendiye güvenirim hep, arada bende kullanıyorum bakım yağını parlaması canlanması için, memnunum ben..

KIZLAR BENDE 2 HAFTADIR MECİTEFENDİNİN SAÇ BAKIM YAĞINI KULLANIYORUM.İÇİNEDE YILAN YAĞI VE HİNT YAĞIDA KATIYORUM. AMACIM SAÇIMIN HIZLI UZAMASI. ACABA YILAN YAĞINI BU BAKIM YAĞINA KATMAK HIZLI UZATIRMI? YOKSA YILAN YAĞINI AYRIMI KULLANSAM :a015:

Arkadaşlar ben de çok memnunum mecit efendinin yağ karışımından, hatta en son bugün yaptım:)) Yanlız üzerinde haftada minimum 3 kere uygulayın diyor.Maksimum 7 gün mü uygulayalım yani:)) Sizce de haftada 3 gün yağlı bakım çok değil mi? Ben 1-2 kere yapıyorum yağlı karışımı....içine yumurta sarısı ve hint yağı da ekliyorum....

kızlar bu ürünün setiyle 3 yıol önce tanıştım saç bakım yağı şamnpuanu 2 çeşit şampuanı var biri defne garlı diğeri ise ısırgan özlü birde saç bakım maskesi var saç kremi gibi kullanılıyor ben çok memnun kaldım yani ben kestiriyorum saçlarım uzuyor ve daha sağlıklı ama bunun yanında şampuanına çam terabentin ile karıştırıyorum ve yılan yağıda kullanıyorum çok memnunun ve şiddetle tavsiye ederim bide kullanım sıklığı hakkında bilgi vermek isterim saç bakım yağı haftada 3 kere en iyi sonuç için şampuanı istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz tereddüt etmeyin hepinizi öptüm :1hug:

Bende bugün ısırgan yağlı şampuanını aldım.
Du bakalım nasıl olcek saçlarım :çok üzgünüm:

arkadaslarr bende bugun aldım mecitefendiyi 8,5 tl ye bi parfüm sisesinin icine koyupta mı öle sacıma fısfıs sıksam nasıl yapıyım sonucta uzun bi saca sahibim .. sadece diplerine mi sürücem bunu ben ... bni bi aydınlatırsanız sevinirim :1rolleyes::1rolleyes:

Bende işe yaramadı. Beğenmedim ben. Şunu farkettim içinde parfüm tarzı bişy var. Yani sadece yağlardan oluşmuyo. ıçinde kimyasal maddeler var gibi geldi bana

slm kızlar.bnde bugün aldım bu ürünü ama henüz denemedim.akşam denicem.ilk kez aldım ama ismini çok duymuştum,kendi halinde radikal yane:) yorumları okudum 3 kişi hariç herkes memnun kalmış,bnde 10 liraya aldım ve haftada 2kez yapmaı düşünüorum:)devamını sonra yazıcam işim çıktı da:))

ben çamtrebentin,hint yağı,badem yağı,zeytinyağını karıştırıp haftada 2kez sürüyorum saçıma.henüz 2kere yaptım ama devam edicem bu yağ işine.bugünde mecitefendi saç bakım yağını aldım ama uygulayamadım daha,sonuçları yazarım yine..sevgiler..

ayrıca ısırgan otlu tresan şampuan kullanıorum bir haftadır biraz kurutuo saçlarımı,normalde saç kremi kullanmıorum çok dökülmesine sebep oluo ama çok kurutunca az miktarda kullanıorum mecburen.bu mecitefendi saç bakım yağının içindekiler kısmında hint yağı ve yılan yağı yok,yılan yağını bnde çok duydum ama asla kullanmam,şişenin dışındaki yılan resmi oldukça itici ve caydırıcı,kokusu da kötü sanırım,ama bu yağların çok işe yaradığını söyleyebilirim sanırım,saçlarım 6 ayda 1,5 cm uzar düşünün ne kadear yavaş,şubatın 5inde boya yaptım diplere anlarım die,bi buçuk ayda 1 cm uzama oldu ama şubatın ilk başlarında turp suyu yapıodum,pek sonuç alamadım yada onun sonradan etkisiyle bu uzama gerçekleşti bilemiorum,turp suyu çok zahmetli bnce şıpır şıpır akıo ama yağlardan hiç sağa sola damlama olmuo tavsiye ederim sonuçları sık sık yazıcam arkadaşlar..sizler de yazın bişiler..

saç diplerine nasıl sürüyorsunuz anlamadım benim saçım omuzlarımda ve çok az
ama çok kabarık bu bakım yağını aldım nerdeyse yarısını başıma boca ettim
ancak heryeri yağlandı diplerini siz nasıl yağlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…