Saç Bakım Ürünleri Mecitefendi Sa bakm rnn kullananlar var m ?

slm canım ben nası yaptıımı anlatiim bak belki faydası dokunur ben fısfıs şişe aldım onun içine katıorum,önce saçımı ayırdııım yere sıkıorum elimle masaj yapıorum sonra bir iki parmak kadar tekrar ayırıorum saçımı tekrar sonra tekrar biraz yanından ayırıp tekrar sıkıorum dağıtıorum.önler bitince başımı eğip arkayıda ortadan ayırıp sıkıorum sonra biraz yanlarına aynen yapıorum sonrada kulak arkalarına falan elimi sokup ovuşturuorum,en sonda saçlarımı normal tarakla tarıorum o diplerdeki yağlar uçlara tarak yardımıylan bulaşıo zaten,eğer istersen bide taradıktan sonra bikaç yere fısla elinle saç kremi sürer gibi yap saçını topla tokayla bekle bekliceen kadar.(ben ara ara gidip saçımı açıp saç kurutmayla ısı tutuorum yağ cıvıklaşıo,elimle masaj yapıp tekrar topluorum yazma geçi,riorum başıma sağa sola bulaşmasın die..umarım bilgiler işine yarar..sevgilerrrrrrrrrrrrr

bu arada şuan başımda benimde 2 saat bekletin dio kutusunda ama bişe olmaz sanırım beklicem az daha..bende ilk kez yapıorum mecitefendi amcamı:)) çok pis kokuo yaa bayılacam yane:)) inş. parfümeriye asla girmez bu mecitamcam:)))bakalım yazarım şişe bitince sonuçları heralde 2 kez daha yaparım kalanıyla :))) byyy

verdiğin bilgiler için teşekkürler deneyeceğim hiç bu aklıma gelmemişti

Bende kullanıyorum. Ben kepek sorunum için almıştım. Saçımda kepeklenme olmuştu annemde aktara gitmiş ve mecitefendiyi önermişler annemde almış. Haftada 1 kere kullanıldığını bilmiyodum :1shok: ben pantene kullanıyodum eskiden şimdi bıraktım sırf mecitefendi kullanıyorum :bbo: bence fark yok ama annem güzle oldu diyo dene sende istersne cnm

bu arada bi yan etkisi olurmuki saçımı hep onla yıkıyorum, haftada 3 kez saçımı yıkıyorum ve her yıkayışımdada 2 3 kere şampuanlıyorum..:sm_confused:

canım sen şampuanını aldın onu kullanıosun heralde yazıdan ben öle anladımda:// eğer öleyse şampuanı olduunu bilmiodum ve hiç bi fikrim yok canım genelde dökülme ve bakım için öneriolar mecitefendiyi ama yağından bahsediorum ben karışıklık olmasın sevgilerrrrrrr

ya bide saçlarını her banyoda 2den fazla şampuanlama şampuanın ne olursa olsun o da çok olumsuz etkilio ve olabildiince az kullan şampuanı bence :))

bişe sölücem denemek isteyen ama tereddütü olanlar için,mecitefendiyi bi kez kullandım bugün tekrar yapıcam şunu net söylüorum ki,ben mecitefendiden önce hint,badem,zeytin yağı bide çam terebentin karıştırıp uyguluodum yıkayınca kazık gibi oluodu saçlarımda.saç kremi çok çok döküo benm saçlarımı normalde kullanmıorum ama yağlar sertleştirince mecbur kullanıodum.enson mecitefendiyi yapıp yıkadıktan sonra saç kremi kullanmadım ve saçlarım önceki gibi uğraştırmadan açıldı bağlayıp yattım o gece,ben saçımı çok taramam,çok dökülüo die,ama bu sabah taradım çok çok az saç kaldı tarakta ve tarandı yine yani..söylemek istedim,kuruluk yapmıo enazından çok kötü kuruluk yapmıo aklınızda olsuuun..sevgiler

ewt cnm ben şampuanını kullanıyorum ısırgan+z.yağı+vitam,n yazıo dışında..yerimseniben

hımm bilmiodum canım mecitefendinin şampuanınında olduunu neyse dene bakalım faydası olmasada zararıda olmaz heralde sonuçta bitkisel,enazından bi süre kullan sonra anlarsın faydası olup olmadııını.bazı yağlar bile ilk seferde etki etmio,bikaç hafta sonra etkisini gösterio,ama dediğim gibi 2den fazla şampuan kullanma bence..olumlu yada olumsuz sonuçları yazrsan sevinirimm..

yaa kızlar aklıma bişi takıldı ben bu badem ve hint yağını kirpik ve kaşlarıma sürdüm 10 gün kadar ama fazla bi etki etmedi.mecitefendidenmidir nedir,6 ayda 1 cm uzayan saçlarım,şubattan buyana 1cmi geçti şimdi:))) buna ayrı seviniorum tabikide,bişe sorcaktım deneyen varmıdır acaba:bu mecitefendiyi rimel fırçasıyla kaş va kirpiklerimede sürsemmi ki ???? ne dersinnizzz? acil cevap beklom fikirlerinizi yazın lütfeenn..

ben yağını kullandım 1 sene boyunca yılan yağıda katıyodum içine inanılmaz uzattı ve sağlıklıydı saçlarım ama bırakınca tekrar eski hallerine döndüler evde yarım şişe hala duruyor geçen gün tekrar denedim ama saçlarımı inanılmaz yağlandırdı yıkadım kerelerce ama hala yağlı gibiydi kafam sonra bıraktım tekrar benm bundan anladıgım su saçlarım kısayken uzaması için kullanıyordum ve hızlı sağlıklı şekilde uzadılar inanılmaz parlaktılar ayrıca ama suan uzun fakat yıpranmış saçlarıma bir etkisi olmuyor malesef :1no2: ayrıca kokusuda kafamdan gitmedi erkek arkadaşım saçından ilginç bir koku yayılıyo deyip durdu günboyu eve kendmi atar atmaz yıkadım tekrar saçlarımı sırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa ben bu mecitefendi yağını daha doğrusu tüm uyguladıım bu kürleri başta saçlarımı uzatsın die kullanmaya başladım ama sonra madem uyguluorum dökülmeye bakımada yardımcı olur die düşündüm bırakmaya niyetim yok istediğim uzunluğa geldiğinde,ki buna daha çok zaman var;yine bırakmam,en kötü haftada bikez yine uygulucam bunu.şampuanımda iyi geldi tresan ısırgan şampuanı kullanıorum artık yağlardanmıdır,şampuandanmıdır yoksa saçlarımı yeni kestirmemdenmidir bilemiorum ama uzuyo ve dökülmesi çok çok azaldı diebilirim:)))) kokusunu bnde sevmiorum ama zaten gün aşırı yıkıorum ve bunu haftada 2kez kullanıorum,şimdi artık bunun yanında pirinç suyuda kullanıcam durularken bakalım nası olcek??? punk chick eer kullanmak istiosan ama kokusundan şikayetçiysen bence içine menekşe yağı çok güzel kokuyo die duydum,içine kokuyu bastıracak kadar menekşe yağı koyup kullan...:))))) bişe sorucam;se4n zamanında bu yağı haftada kaç kere,nekadar süre uyguladın ve uzama kaç cm oldu banada yazarmısın????? tşkler şimdidenn..

canım ilk önce yılan yagı ve bunu ayrı ayrı kullanıyordum yılan yagını haftada 1 gün bunu 1 gün, yılan yagını 3 saat enaz bunuda enaz 2 saat mutlaka bekletiodum.önce saç diplerime masaj yaparak sonrada uclarına uyguluyordum. daha sonra 2 sini ayrı ayrı kullanmayı bırakıp yılan yagınıda buna kattım artık haftada 1 kere uyguluyordum yine en az 2 saat bekletiyordum bazen eger tümgün evde olcaksam sabah sürüp akşam yıkıyordum tümgün kalıyordu yani saçımda . kesinlikle yararlı saçlara dedigim gibi sağlıklı uzamasını sağlıyor cm olarak ölçmedim ama gözle görülür derecede uzadı kuaförüm bile şaşırmıştı nasıl bu kdr uzadı bu saç bu kdr kısa sürede diye asıl önemli olan bnm için uzamasıda değil çok parlak ve saglıklı saçlarım vardı ama bıraktım işte şimdi bu yağlarda fayda etmio yıpranmış yerlerime yeniden kestirip yağları tekrar kullanmaya başlıcam sanırım böyle giderse :1no2: bu arada yaklaşık 6 ay kullandım ben bu yağları ..

merhaba kızlar,bende şimdi aldım bu saç bakım yağından.kullanmadan önce bi araştırayım dedim.çok faydalı oldu yazdıklarınız.arkdaşım tavsiye etmişti bana da.kokusu o kadar da kötü değilmiş ama.benimde saçlarım 2 yıldır baya azalmışlardı.bakalım sonuç ne olacak.bide şunu eklemek istiyorum , demir eksikliği de saçlarımız için büyük önem taşıyo.bizim için demir minerali çok önemli,her ay demir kaybı yaşıyoruz.bu saçlarımızı da etkiliyo,ben bu yağ kullanımının yanında bir de et yemeye ağırlık verdim.unlu yiyeceklerden uzak duruyorum,ayrıca demir emilimini arttırması için de bol C vitamini alıyorum.sonuçları bildiririm sizlere.

çok teşekkürler punk chick'cimkaydirigubbakcemile5 yılan yağını hiç denemedim ama aklıma yattı onuda bulup kullanmaya devam edicem,yazdıkların çok işime yaradı,çok çok tşkler... ben memnunum aslında ama bu yağmış,turp suyuymuş,ısırgan otu/şampuanıymış,pirinç suyuymuş derken eskiden yumuşacık olan saçları artık kazık gibilersenağlama.tamam uzaması başladı,bunları yapmak zorda deil benim için ama çok sertleşti saçlarım ve ben ne yapıcamı bilmiorumCADIARZU..bana önerebilecğiniz yöntemler varmı saçımı yumşatmak için????(ama saç kremi hariç/onu kullanmam) mesela dün ısırgan otuyla duruladım saçımı,dün sabah mecitefendiyi sürdüm vaktim boldu gece 1e kadar bekledim,sonra gittim yıkadım,ardındanda pirinç suyuyla duruladım ve bugün saçlar maşşallah kazık gibi geçende bi kullanımlık şampuanıma bal koydum,elektriklenme kalmadı ama ne biliim onuda sevmedimfisfisfis ne yapsam ki????????????cevaplarınızı bekliorum....bide bu yağları kullanan arkadaşlara tavsiyem dün bnde ilk defa denedim mükemmel işe yarıo,yağı yıkamadan önce çabucak arınması için yumurta sarısı sürün saçınıza sonra yıkayın köpüklemeye bile gerek bırakmayacak kadar işe yarıo ve arındırıo saçtan yağısositososito........mutlu günlerrrrrrr

rica ederim canım ama benden bir tavsiye daha sana bunuda kuaförüm söylemişti ayrıca tv de de güzellik uzmanı söyledi yağları kullan çok iyiler çok güzller ama fazla bakım da saçı yorar hatta bir uzman yagların bile ayda 1 kere kullanılması gerektigini sölemişti o yüzden yılan yagımıda buna karıştırıp haftada 1 e düşürmüştüm ben bence yag dısında onun bunun suyunu kafana sürmene hiiiç gerek yok kesinlikle denemiş biri olarak söylüyorum aslına bakarsan saçın kendi yagı kadar saçı besleyen koruyan başka hiçbişey yok her buldugnu sürersen saçlarının kendi koruma tabakasını aşındırırsın buda sertleşmeye kırılmalara yol açar aman diyim yasakkelime bence sadece yaglarını kullan haftada 1 gün falan oluşmuş olan sertlik içinse sarıkızın mavi suyu var banyodan çıktıktan sonra havluyla ıslaklıgını alıp püskürtüyorsun yumusatıyor saçı biraz maden suyu özlü oldugu için besliyormuşda bilgin olsun a.s.

tekrar tekrar teşekkürler yazdığın ürünleri araştırıp denicem:) haklısın aslında ben eskiden saçımla çok uğraşırdım uzasın die yağ yapmadım ama her türlü şeyi yapardım kırılma ve dökülmenin önüne geçemezdim.düşünüyorumda saçımla uğraşmayı bıraktıktan sonra saçlarım hiç kırılmamaya başladı(nazardeymesin).benim hiç kırığım yok çok şükürde bide uzayıverse adam gibi çok sevinicem.zaten kafama sürdükçe elimi sinir oluorum haklısın onun bunun suyunu kullanmıcam artıkkazıktan farkı kalmadı saçımın:)ya bişe sorcam,yılan yağını bikaç tane aktarda 3,5-4 dediler bugün pazarda bi aktara sordum 7,5 olur dedi,üstünde snake oil yazıodu(ama daha önceki sorduum yerlerde markasına bakmamıştım)senn kullandıın hangisindendi?markasını hatırlıomusun?okuorum burdada internetten siparişle getirtiolar acaba onlar orjinalde bizim sorduklarımız sahtemi??????aklıma takıldı alcaktım alamadım....bi sorum daha var,haftada bir uygulamaklada saçların uzama hızını çoğaltıomu?yani haftada bir kullanmakla haftada 2-3 gün kullanmak uzama açısından fark ediomu?????? cevaplarını bekliorum sorulama hızla cevap verdiin içinde ayrıca minnettarım valla:))))) eklemek tanışmak ve tecrübelerini bana anlatmak istersen cesminaz1608@hotmail.com adresim.çok tşkler herşey için.....

rica ederim tatlım :1hug: msn pek kullanmıyorum ama adresini tel. ma kaydettim açaraçmaz eklerim a.s. ben geçen sene 15 milyon civarında bir rakama almıştım tatlım aktardan ama daha sonra kadıköy taraflarında daha ucuza bulundugunu duydum yeniden kullanmaya başlarsam o taraflara bakıcam ... nette hiç sipariş vermedim benimkinin üstündede snake oil yazıyordu markasını hatırlamıyorum ama kokusuz bir yağ bazen koktugundan şikayet ediyolar ama benim yılan yagım kötü kokmuyordu sahte olup olmadıgı bu kokudan anlaşılabilir belki o yüzden netten alma aktara git kokusuna bakmak istedigini söle hafif de olsa bi kokusu olabilir ama varla yok arası rahatsız edicide bir koku olmaması gerek ... canım haftada bir yada iki uzama hızına etki edermi açıkcası tam net birşey söyleyemiyorum yagları karıştırmak aklıma geldiginde saçım zaten istedigim boyuta gelmişti o yüzden uzamasına o saatten sonra dikkat etmedim ama sen istersen ilk önce haftada 1 gün yılan yagı , 1 günde mecitefendi yaparak başla gelişimi gözle bakalım yerimseniben

tamm canım çok tşkler aktar bulduumda kokuyomu die bakıcam bnde.uzamasına seviniorumda bugün şu saçımın sertliği canımı çok sıkıo,ama vazgeçmem bi çaresini bulurum inş.senn bahsettiğin şu sarıkız mavi su,aktarlardamı satılır ve rengi mavimi:s sen kullandınmı hiç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…