slm canım ben nası yaptıımı anlatiim bak belki faydası dokunur ben fısfıs şişe aldım onun içine katıorum,önce saçımı ayırdııım yere sıkıorum elimle masaj yapıorum sonra bir iki parmak kadar tekrar ayırıorum saçımı tekrar sonra tekrar biraz yanından ayırıp tekrar sıkıorum dağıtıorum.önler bitince başımı eğip arkayıda ortadan ayırıp sıkıorum sonra biraz yanlarına aynen yapıorum sonrada kulak arkalarına falan elimi sokup ovuşturuorum,en sonda saçlarımı normal tarakla tarıorum o diplerdeki yağlar uçlara tarak yardımıylan bulaşıo zaten,eğer istersen bide taradıktan sonra bikaç yere fısla elinle saç kremi sürer gibi yap saçını topla tokayla bekle bekliceen kadar.(ben ara ara gidip saçımı açıp saç kurutmayla ısı tutuorum yağ cıvıklaşıo,elimle masaj yapıp tekrar topluorum yazma geçi,riorum başıma sağa sola bulaşmasın die..umarım bilgiler işine yarar..sevgilerrrrrrrrrrrrr
verdiğin bilgiler için teşekkürler deneyeceğim hiç bu aklıma gelmemişti[/Q rica ederim canım bilgiler paylaştıkça çoğalıor sonuçta..bide eğer saç boyamayı biliosan yada saçlarını boyatıosan aklında olsun aynen boya yapar gibi fısfısla saçına,yani boyarkenki gibi ayırıp ayırıp fısla,gerçekten fısfıs şişede hiç boşa gitmio..hadi kolay gelsin,upuzun kepeksiz dökülmeyen sağlıklı saçlara cümleteen kaydirigubbakcemile5
Bende kullanıyorum. Ben kepek sorunum için almıştım. Saçımda kepeklenme olmuştu annemde aktara gitmiş ve mecitefendiyi önermişler annemde almış. Haftada 1 kere kullanıldığını bilmiyodum :1shok: ben pantene kullanıyodum eskiden şimdi bıraktım sırf mecitefendi kullanıyorum :bbo: bence fark yok ama annem güzle oldu diyo dene sende istersne cnm
bu arada bi yan etkisi olurmuki saçımı hep onla yıkıyorum, haftada 3 kez saçımı yıkıyorum ve her yıkayışımdada 2 3 kere şampuanlıyorum..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?