Histereskopi ule normal dogumun alakasi oldugunu sanmiyorum cnm o tamamen dogumda acilmaya catiya falan bagli sanirim. Hatta tupbeebk bilenormal dogum cok rahat yapabilirmis fark yokmus.Kızlar bir şey sorucam
Hani biz şimdi histeroskopi olduk ya
Normal doğum yapamayacak mıyız
Mecburen sezaryen mi olmak zorunda
Mustafa hocayla yakın zamanda görüşecek olan varsa lütfen bunu sorabilir mi hocaya
Kızlar bir şey sorucam
Mustafa hocayla yakın zamanda görüşecek olan varsa lütfen bunu sorabilir mi hocaya
Kızlar bir şey sorucam
Kizlar bende tüp bebeği mustafa bey de yaptım simdi medipolde suna Hn gitmek istiyorum suna hn hakkında bilgisi olan var mi
hiç alakası yok canımm. ben normal doğum yaptım.
Ya bi dr sen ameliyat olduğun için normal doğum yapamayabilirsin dedi bana ve kafamı karıştırdı bı kişiden kişiye değişir mi ki Mustafa hocaya sorsam mı o da cvp vermez ki ya
Canım kendisi doçent galiba. Kk de bi sayfa var orada okumuştum hastaları memnun[/QUOT
Sağol Cnm 29 temmuza randevu aldim bakalım inş memnun kalirim
Ya bi dr sen ameliyat olduğun için normal doğum yapamayabilirsin dedi bana ve kafamı karıştırdı bı kişiden kişiye değişir mi ki Mustafa hocaya sorsam mı o da cvp vermez ki ya
Canım kendisi doçent galiba. Kk de bi sayfa voar orada okumuştum hastaları memnun[/QUOT
Sağol Cnm 29 temmuza randevu aldim bakalım inş memnun kalirim
Evet kızlar benmde tup hıstereskopıde oldum hatta ıkız dr ıstersen norml dıgumu bıle beklerız dedi ama ben kkız oldugu ııcn beklemem korkarım ıkızlerde rısk cnkı ama tek olsa normal dogururdum korkmayın bence bı alakası yok abartıo drlar
Kızlar günaydın bugün 12.günüm ve değerim 212şimdi aynı ilaçlara devam edecek miyim estrofem progestan coraspin folik asit e progestan fitil olarak kullanıyorum bu arada estrofem günde 3kez kullanıyorum
Kızlar günaydın bugün 12.günüm ve değerim 212şimdi aynı ilaçlara devam edecek miyim estrofem progestan coraspin folik asit e progestan fitil olarak kullanıyorum bu arada estrofem günde 3kez kullanıyorum
Bana da alakasız gelmişti ilk sorduğunda alakası yoktur demiştim meraktan soruyor galiba demiştim ama doktor öyle demiş histr. Olanlar normal doğum yapamaz diye. Ben daha erken diye hiç doğumla alakalı sormamıştım ama bi daha ki ay bi açıcam doktora konuyu
Hayırlı olsun canım vatana millete hayırlı evlat olsun inşallh.Kızlar günaydın bugün 12.günüm ve değerim 212şimdi aynı ilaçlara devam edecek miyim estrofem progestan coraspin folik asit e progestan fitil olarak kullanıyorum bu arada estrofem günde 3kez kullanıyorum
Canım bende doktoruma sordum normal doguma engel degilmiş.sanırım laparoskopi de sezaryen grrekiyor.Aslında mustafa hocaya bir sormak lazım benim kafam karıştı histeroskopiden hemen sonra hamilelik oldu çünkü üzerinden 1 yıl geçmeden doğum olacak nasıl olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?