Aslında mustafa hocaya bir sormak lazım benim kafam karıştı histeroskopiden hemen sonra hamilelik oldu çünkü üzerinden 1 yıl geçmeden doğum olacak nasıl olur bilemedim
Canim ne iyi doktorun.varmis ya hem ikiz hem tup normali bekelriz diyo erkek mi doktor. Ben icime sinen bi doktor bulamadim kimse normal dogumu goze alacak gibi durmuyoEvet kızlar benmde tup hıstereskopıde oldum hatta ıkız dr ıstersen norml dıgumu bıle beklerız dedi ama ben kkız oldugu ııcn beklemem korkarım ıkızlerde rısk cnkı ama tek olsa normal dogururdum korkmayın bence bı alakası yok abartıo drlar
Ben kendi adima memnun kalmistim Mustafa hocadan, sadece hemsirelere ulasmak biraz zor olmustu genel anlamda iyiydiMrb kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olur ins benim sizlere bi sorum olacak tedavi olduğunuz hastaneden Memnun musunuz ben de araştırma yapıyorum da cevap verirseniz sevinirim tsk ederim simdiden
Kızlar günaydın bugün 12.günüm ve değerim 212şimdi aynı ilaçlara devam edecek miyim estrofem progestan coraspin folik asit e progestan fitil olarak kullanıyorum bu arada estrofem günde 3kez kullanıyorum
cnm gerçektende cık ii drım saolsun bugun gıttım dun aksam cok korktum ben havaalanına bes dk mesafede oturuorımCanim ne iyi doktorun.varmis ya hem ikiz hem tup normali bekelriz diyo erkek mi doktor. Ben icime sinen bi doktor bulamadim kimse normal dogumu goze alacak gibi durmuyo
Ay cnm ya onlarda etkilendi demekki herseyden etkileniyorlar. Cnm doktorun erkek mi erkekler daha cesur oluyolar keske bende yakin olsaydim ona giderdim.Xnm gercekten dde
cnm gerçektende cık ii drım saolsun bugun gıttım dun aksam cok korktum ben havaalanına bes dk mesafede oturuorım(( gercektende cok kprktum bebekler ıyıymıs cok sukur ama kprkmusşar toplanmıslar dedı korkma sakın ol dedı
Xnm gercekten dde
cnm gerçektende cık ii drım saolsun bugun gıttım dun aksam cok korktum ben havaalanına bes dk mesafede oturuorım(( gercektende cok kprktum bebekler ıyıymıs cok sukur ama kprkmusşar toplanmıslar dedı korkma sakın ol dedı
Şirinevler cnm f16 basımzda dondu hepOyyy kıyamam korkmuşlar öyle mi? O gece bizimkide çok kıpırdandı. Muhtemelen benim stresim onu olumsuz etkiledi. Nerde oturuyorsunuz canım?
Cnm benm butun testlerın vardı elımde zaten sırınevlerden ulasım cok ama cok rahat sadecw transfer ve yumurta top için ozel arabyla gıttık kontrollere sırınevler metro yenılapı ynı kapıdan yenıkapıdan levent metrosuna dıeek aktrma hıc dısarı cıkmadan son duraktan bı oncekı duraktı sanırsam unuttum ama darulaceze duragıydı sanırsam hastaneye sor soluyorlar cnm hemen dısarı cıkmadan hastaneın ocıne cıkıorsun metrodan canm
Karar verdın mı cnm orda mı yapcaksın ben benle bırlıkte cok olumlu sonuc alanı gordum cnm ıns sende olumlu snuc alırsın ben ınanıorum ıns benm ılk deneme cok sukur ıkızlere hamısımAa süper canım yaa sevindim buna.ilk gittiğimde başlayabilirim umarım ben de
Şirinevler cnm f16 basımzda dondu hep
Ay masallah arkadasim insallah sag selim iki evladini da kucaginiza alirsiniz .Karar verdın mı cnm orda mı yapcaksın ben benle bırlıkte cok olumlu sonuc alanı gordum cnm ıns sende olumlu snuc alırsın ben ınanıorum ıns benm ılk deneme cok sukur ıkızlere hamısım
Cnn ben hıstereskopı olmustum ondan kalan butun testlerı aldılar hepsı vardı sanırım 3 aylıkları kbul edıolar ben olmayanlarıda gıtmedn adetsız yaotrmıstım cnkı orası cok oahalı yaptr gıtAy masallah arkadasim insallah sag selim iki evladini da kucaginiza alirsiniz .Evet canım şükür karar verdim bi aksilik olmazsa ağustos un 1 i gibi adet olmalıyım. HIV aids testi filan isteniyor mu canm.bi de tahlillerim yanımda idi dedin ya.onlari ne kadar süre önce yaptirmistin
Cok sagol edacim.sordum istenilen testleri. Sen ikinci gün mu gittin 3.gun mu canm tedaviye ilk olarak. Bi de tedavi başladıktan sonra test isteniyor mu? Onlar ayrı ücret mj oluyorCnn ben hıstereskopı olmustum ondan kalan butun testlerı aldılar hepsı vardı sanırım 3 aylıkları kbul edıolar ben olmayanlarıda gıtmedn adetsız yaotrmıstım cnkı orası cok oahalı yaptr gıt
Nur canim sen ne zaman gidiyorsun ayrintiliya. Ahmet gule gideceksin degil mi?Cnn ben hıstereskopı olmustum ondan kalan butun testlerı aldılar hepsı vardı sanırım 3 aylıkları kbul edıolar ben olmayanlarıda gıtmedn adetsız yaotrmıstım cnkı orası cok oahalı yaptr gıt
cnm hersey ıcınde paket sen ılk testlerınle gıt bısı ıstemıolar ayrıyetten ben 2.gun gıttım ama ondan once bı kontrol olmustum bulent hocaya temızken ben cnm surecıde konusmustuk zaten bı kere ucret oduyorsun onuda tup bebekten dusuyorlar bılgın olsun cnmCok sagol edacim.sordum istenilen testleri. Sen ikinci gün mu gittin 3.gun mu canm tedaviye ilk olarak. Bi de tedavi başladıktan sonra test isteniyor mu? Onlar ayrı ücret mj oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?