evet bıtanem ahmet hocaya karar kıldım dedıgım gıbı cevremde gıdenler memnun kaldı 28 temmuz cnm son 10 gunNur canim sen ne zaman gidiyorsun ayrintiliya. Ahmet gule gideceksin degil mi?
evet bıtanem ahmet hocaya karar kıldım dedıgım gıbı cevremde gıdenler memnun kaldı 28 temmuz cnm son 10 gunbugun havuzlu handan geldım kızlar hastane cıkısları battnıyelerı kuvetlerı kuzuların kıyaftelerı aldık cok sukur b beısıgı ve dolabları kaldı
evet bıtanem ahmet hocaya karar kıldım dedıgım gıbı cevremde gıdenler memnun kaldı 28 temmuz cnm son 10 gunbugun havuzlu handan geldım kızlar hastane cıkısları battnıyelerı kuvetlerı kuzuların kıyaftelerı aldık cok sukur
Helal sana şekerim. Bende gitmek istiyorum ama hemencecik yoruluyorum. Oralarda yığılır kalırım diye korkuyorum. Ama bi şekilde gitmem gerek nasıl olcak bilemedim. Yada mağazaların indirim günlerini yakalamam lazım.
Minnoşlar güle güle sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah
Canim gidince mutlaka yaz ongorulerini buraya merak ediyorum ins hersey guzel gecer.evet bıtanem ahmet hocaya karar kıldım dedıgım gıbı cevremde gıdenler memnun kaldı 28 temmuz cnm son 10 gunbugun havuzlu handan geldım kızlar hastane cıkısları battnıyelerı kuvetlerı kuzuların kıyaftelerı aldık cok sukur b beısıgı ve dolabları kaldı
Masallah cnm seninkide onden gidiyo demekki benimkide bazen 1 hafta bazen 5 gun onde cikiyo ama ben hep klasik hesabi aklimda tutuyorum ki karismasin. Bu arada ayrintiliya girecekmisin senKızlar nasılsıniz benim bugün kontrolüm vardı 15+5 olmusuz 125gr olmuş bebeğim hersey yolunda dedi dr çok mutlu oldum cinsiyetide erkeğe benzetti ama tam net bişey demedi Rabbim inşallah evlat isteyen herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin
Bende cnm progestani falan biraktim ama doktor kan ilaci verdi hafif bi kansizlik cikti tahlillerimde ona da yeni basladim daha.Canim 1 ay sonra kontrole cagirdi ozamn ne yapar bilmiyorum bu arada sen ilaç kullaniyomusun ben 1 aydır hiç bir ilaç kullanmiyorum
Cnm ense de skinti cikmadi zaten sukur de acaba baska bi doktora daha mi gitsem diyorum madem normal ultrason ile olculuyor. Kafami da karistirmak istemiyirum bakalim bi karar veririm haftaya yine randevum var.Yasemın cnm cok hos seyler var yaaa valla bayıla bayıl aldım ben daha fazla agırlasmadan bıtırmem lazım usg ye gore ben 5,5ay bıttı cok sukur xnm benm normal ult ıle bakmıstı ense kalınlıgına takılma xnm bak temız cıkacak hersey ons tabı yaZarım ahmet hocaya gıdınce cnm ıns son on gun esma ıns hayırlı saglıklı evlat olur ama bır ay. Cok bekleymıs xnm keske haftaya cınsıyet ıcın cagıraaydı benm dr ole yapmıstı erkege benzettıgıne kesın dıyenemıstı haftaya gel dedı baktı erkek dedı)
Bende cnm progestani falan biraktim ama doktor kan ilaci verdi hafif bi kansizlik cikti tahlillerimde ona da yeni basladim daha.
Yasemın cnm cok hos seyler var yaaa valla bayıla bayıl aldım ben daha fazla agırlasmadan bıtırmem lazım usg ye gore ben 5,5ay bıttı cok sukur xnm benm normal ult ıle bakmıstı ense kalınlıgına takılma xnm bak temız cıkacak hersey ons tabı yaZarım ahmet hocaya gıdınce cnm ıns son on gun esma ıns hayırlı saglıklı evlat olur ama bır ay. Cok bekleymıs xnm keske haftaya cınsıyet ıcın cagıraaydı benm dr ole yapmıstı erkege benzettıgıne kesın dıyenemıstı haftaya gel dedı baktı erkek dedı)
Canim demir degilde hemoglabin ilk kanda 11,5 cikmisti ikincisinde 11,3 cikti alt deger 12 imis. Yani 1 ayda azalma olmus. Normalde kansizligim yoktu hic. Baska bi kac degerde de azalma olmus.Canım demirin ne kadar çıkmıştı da ilaç verdi
Cnm profsa bi bildigi vardir illaki de boyle bisey teklif etti.Ya benim Dr kan ilaçları mide bulantısı çok yapio dedi serum takariz dedi hamilelik sürecinde 5 kere serum takarak alsan yetiyor dedi bole bişey daha önce duyan varmı kızlar yaa ben ilk defa duydum dr Prof güvenmek istiyorum
sorma cnm masraf oluo ama feda olsun xnm ne ısterse onu alıorum cok sukurrrr gozum kalmıo ne mavıste ne pembişteCnm ense de skinti cikmadi zaten sukur de acaba baska bi doktora daha mi gitsem diyorum madem normal ultrason ile olculuyor. Kafami da karistirmak istemiyirum bakalim bi karar veririm haftaya yine randevum var.
Ay cnm senin bi kiz bi erkek hic biseyde gozun kalmayacak ikisinide alacaksingerci masrafda ona gore olur ama olsun ya bebisler icin feda olsun. :)
Cnm ne alaka senın mıde bulantın bitince verıor zaten kan demır ılacını neden bes kere serum alasın kı bosu bosuna serum kılo sıslık yapıo ınsana tabı sen bılırsın ama mıde bulantın gectıyse ıcersın ben bır hapı Zor ıcen bırıyım mıdem cok hassasdır ama bısı yapmıo ıcıorum valla beebkler ıcın leyla cnm havuzlu handa bınbır cesıt var herseyı ordan almadım ama battanıyeler cok uygun ve kalıtelı kıslık tam eeee bıım bebekler kıs bebegı baya lazım olacak 4 kalın 4 ınce aldım ben yeter herhaldeYa benim Dr kan ilaçları mide bulantısı çok yapio dedi serum takariz dedi hamilelik sürecinde 5 kere serum takarak alsan yetiyor dedi bole bişey daha önce duyan varmı kızlar yaa ben ilk defa duydum dr Prof güvenmek istiyorum
Cnm kan gıt gıde dusuor benm 12 den 9 a dusmuss dusun ilacı gunluk ıkı kere ıcıorumCanim demir degilde hemoglabin ilk kanda 11,5 cikmisti ikincisinde 11,3 cikti alt deger 12 imis. Yani 1 ayda azalma olmus. Normalde kansizligim yoktu hic. Baska bi kac degerde de azalma olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?