- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Canim gidince mutlaka yaz ongorulerini buraya merak ediyorum ins hersey guzel gecer.
Iyi yapmissin ne tatlidirlar simdi o kiyafetler ben goz ucuyla bakiyorum simdilik cinsiyet netlesmeden bisey almiycam. Bu arada mobilya besik bakiyorum bi yandan. Tabi bi duzelirsem tam anlamiyla bi dolasicam. Dun yine gece cikardim bas donmesi atak yapiyo arada bugun halsizim baya.
Kizlar bu arada bisey sorucam sizin ense kalinligini olcerken normal muayene yapilan ultrasonla mi olctuler yoksa 4 boyutlu mu ne onunla mi olctuler
Bu arada kizlar son bi kac gundur baya gerildi karnim hissediyorum bu da beni rahatsiz ediyor yatarken, yemek yedikten sonra vs.. normalde zayif birisi oldugum icin cok alan yok yani bu yuzden herkes diyor sen kesin catlarsin, cunku hic kilo almamisim daha once ve vucut aliskin degil. Sizde gerildiniz mi
Baya dusmus cnm senin ikiz bi de ondan. Ben 1 tane iciyorum simdilik.Cnm kan gıt gıde dusuor benm 12 den 9 a dusmuss dusun ilacı gunluk ıkı kere ıcıorum
Cnm daha benim bu ay da gerginlik oluyosa ileriki aylari dusunemiyorum. Aynen kremleniyorum cnm napalim bebisler icin catlasak da onemli degil sonra lazere giderizherkesin ne dediğine takılma cnm. senin cildin çatlamaya müsaitse gerilmesede çatlar. benimkide çok gergin ve üstelik epeyde büyük ama yapacak birşey yok. sen devamlı nemlendir. kremlerini eksik etme. artık çatlarsada kısmet :)
Baya dusmus cnm senin ikiz bi de ondan. Ben 1 tane iciyorum simdilik.
Bu arada 4 battaniye cok degil mi cnm fiyatalr ne alemde. Burda idil baby nin fabrika satis magazasi var buyuk arkadasim orda hastane cikislari 220 tl falan dedi bana cok geldi normalde nedir hic bilmiyorum
Esma sen kime gidiyosun cnm doktora bizim bu taraflarda oturuyodun. Doktorun normal dogum hakkinda ne diyor? Yurtdisinda tup bebekte sezeryan diye bisey yokmus kesinlikle amcamin gelini tup ikizleri normal dogurdu almanya da. Burdaki doktorlarin israrini anlamiyorumYa benim Dr kan ilaçları mide bulantısı çok yapio dedi serum takariz dedi hamilelik sürecinde 5 kere serum takarak alsan yetiyor dedi bole bişey daha önce duyan varmı kızlar yaa ben ilk defa duydum dr Prof güvenmek istiyorum
Cnm daha benim bu ay da gerginlik oluyosa ileriki aylari dusunemiyorum. Aynen kremleniyorum cnm napalim bebisler icin catlasak da onemli degil sonra lazere gideriz
Cnm zaten 1 tane yetmiyormus sanirim bi kac tane almak gerekiyormus hastane cikisi. Sudan cikmis balik gibi ne alicami bile bilmiyorumbende şimdi netten bakıyorum 150 tl hastane çıkışları var
pançoda bir tane beğendim onun fiyatı 152 falandı sanırım ama çok renksiz geldi
Hahaa aynen canim bi zahmet gonderiversinler hersey bizdecnm ben seni gördüm incecik hatunsun. sana büyük geliyordur göbişin. benim ilk aydan şişmişti karnım. 3 aylık mı diyorlardı şimdide doğuma az kalmış sanırım diyorlar :) yapı meselesi boşver. dediğin gibi sonrasında heriflerimiz bizi bakıma gönderir hahah
Cnm zaten 1 tane yetmiyormus sanirim bi kac tane almak gerekiyormus hastane cikisi. Sudan cikmis balik gibi ne alicami bile bilmiyorum
CNM HASTANE CIKISLARI ınan degısıor 50 60 dan baslıyor 200 e kadar var ben 200 luk begendım ama kızın dedıgı su oldu abla bır ay bıle gıydıremıorsun dedı hemen buyuyorlar sen bılırsın tabı dedı bende ortada bısı aldım extralarda var cunkı benm de karnım cpk gercınb sankı patlayack gbı cnm sureklı nemlendır :) buguyn dr teyzemıze randevumuz varrr renkklıden once ben bı gormek ıstıorum demıstıııBaya dusmus cnm senin ikiz bi de ondan. Ben 1 tane iciyorum simdilik.
Bu arada 4 battaniye cok degil mi cnm fiyatalr ne alemde. Burda idil baby nin fabrika satis magazasi var buyuk arkadasim orda hastane cikislari 220 tl falan dedi bana cok geldi normalde nedir hic bilmiyorum
Baya dusmus cnm senin ikiz bi de ondan. Ben 1 tane iciyorum simdilik.
Ya benim Dr kan ilaçları mide bulantısı çok yapio dedi serum takariz dedi hamilelik sürecinde 5 kere serum takarak alsan yetiyor dedi bole bişey daha önce duyan varmı kızlar yaa ben ilk defa duydum dr Prof güvenmek istiyorum
Iyi yapmissin cnm bende orta halli bisey dusunuyorum cok cabuk buyuyolar milletde getiriyo resmen elinde kaliyomus kiyafetler herkes oyle diyor.CNM HASTANE CIKISLARI ınan degısıor 50 60 dan baslıyor 200 e kadar var ben 200 luk begendım ama kızın dedıgı su oldu abla bır ay bıle gıydıremıorsun dedı hemen buyuyorlar sen bılırsın tabı dedı bende ortada bısı aldım extralarda var cunkı benm de karnım cpk gercınb sankı patlayack gbı cnm sureklı nemlendır :) buguyn dr teyzemıze randevumuz varrr renkklıden once ben bı gormek ıstıorum demıstııı
Cnm 5 li takimlari hic duymamistim bakarim bende onlara. Burda var civil magazasi arkadaslar eskisi gibi iyi degil mallari dedi. Zaman var daha baakriz bi cok magazaya :)Canım civile bi bak internet sitesine orası daha uygun kıyafette. Birde hastane çıkışları bebeğin gelişimine göre kullanım süresi de değişiyor hemen büyüdükleri için ya da kilolu doğanlar 1-2 kere anca giyiyor. Ben 1 tane hastane çıkışı alıp diğerlerini 5li takımlar var onlardan alacağım
CNM BENM 9 A DUSMUS DRUM cıldırdı resmen ıkı kere alacaksın ac karnına dedı kan ılacını hatta yetmezse serum dedı ama yeter ıns dedıBenim kanım da 8.7 ye düşmüş bana ilaç verdi günde 1 tane tok ama sanki yeterli değilmiş gibi geldi bana bugün pekmez yemeye başladım tatlıyla hiç aram olmadığı için zor yiyorum ama napim artık mecbur hergün süt yumurta ceviz pekmez meyve yiyebiliyor musunuz kızlar ben yiyemiyorum 5 aylık oldum daha hiç kilo almadım ama bebişin gelişimi iyi hep 4-5 gün önde çıkıyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?