Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

normal kontrolümde ölçüldü cnm.
muhtemelen detaylıyı çeken doktorda bakmıştır

herkesin ne dediğine takılma cnm. senin cildin çatlamaya müsaitse gerilmesede çatlar. benimkide çok gergin ve üstelik epeyde büyük ama yapacak birşey yok. sen devamlı nemlendir. kremlerini eksik etme. artık çatlarsada kısmet :)

Cnm kan gıt gıde dusuor benm 12 den 9 a dusmuss dusun ilacı gunluk ıkı kere ıcıorum
Baya dusmus cnm senin ikiz bi de ondan. Ben 1 tane iciyorum simdilik.
Bu arada 4 battaniye cok degil mi cnm fiyatalr ne alemde. Burda idil baby nin fabrika satis magazasi var buyuk arkadasim orda hastane cikislari 220 tl falan dedi bana cok geldi normalde nedir hic bilmiyorum

Cnm daha benim bu ay da gerginlik oluyosa ileriki aylari dusunemiyorum. Aynen kremleniyorum cnm napalim bebisler icin catlasak da onemli degil sonra lazere gideriz

bende şimdi netten bakıyorum 150 tl hastane çıkışları var
pançoda bir tane beğendim onun fiyatı 152 falandı sanırım ama çok renksiz geldi

Esma sen kime gidiyosun cnm doktora bizim bu taraflarda oturuyodun. Doktorun normal dogum hakkinda ne diyor? Yurtdisinda tup bebekte sezeryan diye bisey yokmus kesinlikle amcamin gelini tup ikizleri normal dogurdu almanya da. Burdaki doktorlarin israrini anlamiyorum

Cnm daha benim bu ay da gerginlik oluyosa ileriki aylari dusunemiyorum. Aynen kremleniyorum cnm napalim bebisler icin catlasak da onemli degil sonra lazere gideriz

cnm ben seni gördüm incecik hatunsun. sana büyük geliyordur göbişin. benim ilk aydan şişmişti karnım. 3 aylık mı diyorlardı şimdide doğuma az kalmış sanırım diyorlar :) yapı meselesi boşver. dediğin gibi sonrasında heriflerimiz bizi bakıma gönderir hahah

bende şimdi netten bakıyorum 150 tl hastane çıkışları var
pançoda bir tane beğendim onun fiyatı 152 falandı sanırım ama çok renksiz geldi
Cnm zaten 1 tane yetmiyormus sanirim bi kac tane almak gerekiyormus hastane cikisi. Sudan cikmis balik gibi ne alicami bile bilmiyorum

Hahaa aynen canim bi zahmet gonderiversinler hersey bizde
Olsun cnm desinler ya hem hamis dedigin gobisli olacak :)

Cnm zaten 1 tane yetmiyormus sanirim bi kac tane almak gerekiyormus hastane cikisi. Sudan cikmis balik gibi ne alicami bile bilmiyorum

bende bir kafamı toparlayamadım. ne alacağımı nerden alacağımı hangisi daha iyi hangisi daha işe yarar kendi içimde karıştırır oldum :) bi liste hazırlamam lazım. o listeye göre yapsam daha iyi olacak sanırım. birde ilk zamanlara çok birşey almayın diyorlar. hemen büyüdükleri için. yeğenim doğduğunda 2 tane takım hastaneye götürmüştük. ama bence yanımızda bir yedek daha olsa fena olmaz. bebek bu napıcağı belli olmaz :)

CNM HASTANE CIKISLARI ınan degısıor 50 60 dan baslıyor 200 e kadar var ben 200 luk begendım ama kızın dedıgı su oldu abla bır ay bıle gıydıremıorsun dedı hemen buyuyorlar sen bılırsın tabı dedı bende ortada bısı aldım extralarda var cunkı benm de karnım cpk gercınb sankı patlayack gbı cnm sureklı nemlendır :) buguyn dr teyzemıze randevumuz varrr renkklıden once ben bı gormek ıstıorum demıstııı

yaemın cnm ıkı tanesı kalın battanıye bırı bırıne bır bırıne ıkı tanesı e bebegın orta hallı ne kalın ne ınce battenıye ıkı tane hast cıkısının ıcınde vardıu onlar cok ınce ama ıkı tane de ole yedek ınce aldım ablam ınceler cok kullanılıor demıstı ama battanıyeler gercektende cok lazım oluyormus

Canım civile bi bak internet sitesine orası daha uygun kıyafette. Birde hastane çıkışları bebeğin gelişimine göre kullanım süresi de değişiyor hemen büyüdükleri için ya da kilolu doğanlar 1-2 kere anca giyiyor. Ben 1 tane hastane çıkışı alıp diğerlerini 5li takımlar var onlardan alacağım

İlk kez duydum bunu vardır doktorun bi bildiği elbet.. Bulantı olayı da kişi ve bünye farkı bende bulantı yapmadı.

Iyi yapmissin cnm bende orta halli bisey dusunuyorum cok cabuk buyuyolar milletde getiriyo resmen elinde kaliyomus kiyafetler herkes oyle diyor.
Hadi bakalim cnm donunce haber ver kontrolden.

Cnm 5 li takimlari hic duymamistim bakarim bende onlara. Burda var civil magazasi arkadaslar eskisi gibi iyi degil mallari dedi. Zaman var daha baakriz bi cok magazaya :)

Benim kanım da 8.7 ye düşmüş bana ilaç verdi günde 1 tane tok ama sanki yeterli değilmiş gibi geldi bana bugün pekmez yemeye başladım tatlıyla hiç aram olmadığı için zor yiyorum ama napim artık mecbur hergün süt yumurta ceviz pekmez meyve yiyebiliyor musunuz kızlar ben yiyemiyorum 5 aylık oldum daha hiç kilo almadım ama bebişin gelişimi iyi hep 4-5 gün önde çıkıyor maşallah

CNM BENM 9 A DUSMUS DRUM cıldırdı resmen ıkı kere alacaksın ac karnına dedı kan ılacını hatta yetmezse serum dedı ama yeter ıns dedı

cok myeve yıyorum ama cevız mıdemı bulndıroo badem yıyorum sut ıcıorum yavas yavasss basladım onada yumurta yıyorum mecbur yaaa sıcak canım ıstemıo ama omlet yapıorum haslaamdan tıksındım cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…